LL_NEO Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 εδώ . Η ερώτηση μου θα είναι πολύ απλή. Ποιος απο δω μέσα που ζει στην Αθήνα έχει πείρα απο τέτοιου είδους κολλήσεις και πόσο παίρνει;
Stratos1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 ωχ,κατάλαβα.....ακόμα δεν το πήραμε,θα του τα βγάλουμε τα μάτια???
BrwmogazoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Den diavasa olo to thread alla an einai san to klassiko volt mod me ta resistors tote yparxoun kit me krokodeilakia pou den 8eloun oute kollhthria oute tipota... to www.over-clock.co.uk an 8ymamai kala prepei na poulaei tetoia kitakia...
LL_NEO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Stratos1:</font><hr> ωχ,κατάλαβα.....ακόμα δεν το πήραμε,θα του τα βγάλουμε τα μάτια??? <hr /></blockquote> λίγο...
LL_NEO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 α το ξέχασα βρωμόγκαζε δεν κατάφερα να το βρω στο σαιτ που μου έδωσες. Αν δε σου κάνει κόπο τσέκαρε το και συ να μου πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.