Antwni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους εδώ μέσα γιατί έμαθα και θα μαθαίνω πολλά από σας!! DANKE!!
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Υπηρξαν και εποχες που εβαζα τις συντομευσεις προγραμματων σε... δισκεττα (!) και νομιζα οτι χωρεσα ολα μου τα προγραμματα σε 1,4MB... Ααχχχχ εποχές.... :cry:
willysyros Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν επέλεξα το σωστό forum για να δημοσιεύσω αυτό που θέλω να πω, αλλά θέλω να το διαβάσουν ΟΛΟΙ. Μέσα από αυτή τη στήλη, θα ήθελα να ευχαριστήσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το Site και ΟΛΟΥΣ εσάς που σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει, έχω βρει τη λύση μέσα από τις απαντήσεις σας. Ισως το πολυτιμότερο εργαλείο που θα μπορούσα να έχω στα χέρια μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, και συνεχίστε έτσι παιδιά!!!
egw_eimai_re Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εγω ειμαι κανουργιος αν και θα χρειαστω τη βοηθεια σας καποια στιγμη οποτε 1 ευχαριστω και απο μενα. Στα ξενα φορουμ ρε παιδια γιατι εκει βρισκομαι συνηθως τα μελη εχουν βαλει paypal για donate γιατι δεν το κανετε και εδω;
SYLAR335 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ πολύ και από μένα σε όλους! Έχω μάθει πολλά πράγματα από αυτό το site και έχω βοηθηθεί αρκετές φορές!
guppy Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν με την εμπειρία τους στα δικά μου προβλήματα. Ευχαριστώ και το insomnia που ήταν ο "ενδιάμεσος κρίκος" και όχι μόνο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους............να είστε καλά.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ και εγω ολα τα παιδια που συμμετεχουν και οσους συντονιζουν για την υπομονη τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.