Προς το περιεχόμενο

Πνευματική αναβάθμιση μετά την εγγραφή μου (το thread των ευχαριστιών)

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους εδώ μέσα γιατί έμαθα και θα μαθαίνω πολλά από σας:-D!!

DANKE!!:P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Υπηρξαν και εποχες που εβαζα τις συντομευσεις προγραμματων σε... δισκεττα (!) και νομιζα οτι χωρεσα ολα μου τα προγραμματα σε 1,4MB...

Ααχχχχ εποχές.... :cry::cry:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν επέλεξα το σωστό forum για να δημοσιεύσω αυτό που θέλω να πω, αλλά θέλω να το διαβάσουν ΟΛΟΙ. Μέσα από αυτή τη στήλη, θα ήθελα να ευχαριστήσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το Site και ΟΛΟΥΣ εσάς που σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει, έχω βρει τη λύση μέσα από τις απαντήσεις σας. Ισως το πολυτιμότερο εργαλείο που θα μπορούσα να έχω στα χέρια μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, και συνεχίστε έτσι παιδιά!!!

Δημοσ.

Εγω ειμαι κανουργιος αν και θα χρειαστω τη βοηθεια σας καποια στιγμη οποτε 1 ευχαριστω και απο μενα.

Στα ξενα φορουμ ρε παιδια γιατι εκει βρισκομαι συνηθως τα μελη εχουν βαλει paypal για donate γιατι δεν το κανετε και εδω;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ και από μένα σε όλους! Έχω μάθει πολλά πράγματα από αυτό το site και έχω βοηθηθεί αρκετές φορές!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν με την εμπειρία τους στα δικά μου προβλήματα. Ευχαριστώ και το insomnia που ήταν ο "ενδιάμεσος κρίκος" και όχι μόνο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους............να είστε καλά.

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...