xtonyx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παιδια το ξερω οτι μπορει να ειναι βλακωδες το topic και να το σβησουνε να το βαζω σε λαθος θεμα αλλα θελω να σας πω ολους ενα μεγαλο ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια σας.με εχετε βοηθησει ολοι σας να μαθω πολλα πραγματα να προχωρησω σε αναβαθμισεις του Pc και σε αγορες που μονος δυσκολα θα εκανα..νιωθω οτι πρεπει να σας πω ενα ευχαριστω κυριως σε Phanispal coldfusion grimp paoktothebone και σε ολους οσους με εχετε βοηθησει.αν δεν το εκανα δεν θα ενιωθα καλα με το να μπορουσα να συνεχισω να ρωταω. ΥΓ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 30-40 views να σβηστει....για να μην πιανει χωρο και περιπλεκει το φορουμ σαν offtopic θεμα..
doctor444 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παιδια το ξερω οτι μπορει να ειναι βλακωδες το topic και να το σβησουνε να το βαζω σε λαθος θεμα αλλα θελω να σας πω ολους ενα μεγαλο ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια σας.με εχετε βοηθησει ολοι σας να μαθω πολλα πραγματα να προχωρησω σε αναβαθμισεις του Pc και σε αγορες που μονος δυσκολα θα εκανα..νιωθω οτι πρεπει να σας πω ενα ευχαριστω κυριως σε Phanispal coldfusion grimp paoktothebone και σε ολους οσους με εχετε βοηθησει.αν δεν το εκανα δεν θα ενιωθα καλα με το να μπορουσα να συνεχισω να ρωταω.ΥΓ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 30-40 views να σβηστει....για να μην πιανει χωρο και περιπλεκει το φορουμ σαν offtopic θεμα.. +1 απο μενα...
onty Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 + 1 και απο μενα. Παρακαλω καποιος να κανει και ενα group στο facebook
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος ο ΤS και μπράβο στα παιδιά που βοηθάνε
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μετακίνησα το θέμα στην ενότητα Insomnia Site - Forum, φαίνεται η πιο κατάλληλη από όλες τις ενότητες που έχουμε στο forum για να το φιλοξενήσει. Και όχι, δεν χρειάζεται να διαγραφεί, ακόμη κι αν το δουν όλα τα μέλη τα οποία αναφέρονται στο post #1. Είναι ευχάριστη και σπάνια έκπληξη η δημιουργία ευχαριστηρίου thread για δουλειά που γίνεται μέσα στο forum. Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά που πρόσφεραν τον χρόνο και τις γνώσεις τους, με τρόπο μάλιστα που έκανε τον φίλο xtonyx να αισθανθεί την ανάγκη να ανοίξει τούτο το thread! Πάντα τέτοια!
xtonyx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ετσι ειμαι και στην πραγματικη μου ζωη δεν αποσκοπω σε κατι με τα ευχαριστηρια απλα αν δεν το εκανα δεν θα μπορουσα να ξαναρωτησω γιατι εχω πρηξει λιγακι τα παιδια αν και μαθαινω και αρχιζω και βοηθαω οσο μπορω κι εγω αλλους οπως κανατε και κανετε εσεις σε μενα..
MasterX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 σε καταλαβαινω φίλε μου... το εχω νιωσει και εγω αυτό που λες καποιες φορες, στα 5 χρονια που ειμαι στο Insomnia... Ειναι μια μεγαλη παρεα, που με εχει διδαξει πολλα, σε θεματα σχετικα με τεχνολογια αλλά και πολλα άλλα ασχετα, και εδω μεσα εχω παρει συμβουλες και απαντησεις σε ερωτηματα που δεν ελυνα ευκολα μονος μου... Και απο αυτο που είπε ο onty μου γεννηθηκε απορία... ΕΧΟΥΜΕ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK???????? Δεν το ειχα σκεφτεί και δεν το εχω ψαξει... Αν δεν εχουμε να φτιαχτει άμεσα... να οργανωθουμε..
mchrisober Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδια νομιζω ολοι εχουμε βοηθησει και βοηθηθει.... ειναι ωραιο να λες ευχαριστω γιατι στις μερες μας δεν το ακουμε συχνα...
morgoth666 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Να πω και εγω λοιπον δοθεισης της ευκαιριας ενα μεγαλο ευχαριστω σε grimpr και phanispal για την υπερπολυτιμη βοηθεια τους στη επιλογη των κομματιων του PC της υπογραφης!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ενταξει, δεν ειναι μονο τα παιδια που αναφερει ο TS που βοηθανε. Ειναι πολλοι ακομα, και δε θα ηθελα να καθισω να τους αναφερω εναν-εναν γιατι ολο και καποιον θα ξεχασω Παντως ειναι καλο που ζητουνται συμβουλες (και δινονται αντιστοιχες) και δεν αφηνουμε τον καθε εναν να μας πουλαει ο,τι θελει να διωξει ή ο,τι του αποφερει το μεγαλυτερο κερδος. Καλο ειναι να μαθαινουμε τι κανει το καθε "πραγμα" και να κατασταλλαζουμε στις αναγκες μας πριν κανουμε το οτιδηποτε αλλο. Και σε αυτο βοηθαει το φορουμ. xtonyx: Ολοι απο καπου ξεκινησαμε. Υπηρξαν και εποχες που εβαζα τις συντομευσεις προγραμματων σε... δισκεττα (!) και νομιζα οτι χωρεσα ολα μου τα προγραμματα σε 1,4MB... Και δεν ειναι μακρια αυτες οι εποχες. Δεν πανε πανω απο 6-7 χρονια. Συμπερασμα: Συνεχως μαθαινει κανεις, οσα κι αν (νομιζει οτι) ξερει ηδη
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Συμπερασμα: Συνεχως μαθαινει κανεις, οσα κι αν (νομιζει οτι) ξερει ηδη Objection, your Honor... πλάκα κάνω, +1, έτσι είναι
xtonyx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ειστε ολοι εδω μεσα τσακαλια μπραβο σας..εχει γινει το forum μου!!!
vocals_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Kαι γω ευχαριστώ τα παιδιά που με βοηθήσανε σε πολλά πράγματα και κυρίως να "χωθώ" κυρίως στα της τεχνολογίας.Επίσης ευχαριστώ και όλα τα μέλη για την παρουσία τους στο φόρουμ και για το ότι μοιράζονται τη γνώση τους με τους υπόλοιπους(και όχι μόνο σε τεχνολογικά θέματα). Κeep up the good work folks! συγκινήθηκα ο...πόστης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.