Tigran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ δεν είχα πρόβλημα lagging, αλλά από disconnects άλλο τίποτα. Σε γενικές γραμμές δεν μου άρεσε πάντως. Δεν μου έδωσε αυτή την αίσθηση του "πολέμου" που περίμενα. Back to COD
ApoelAndreas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Αν και δεν μου πολυαρεσε το MW2 ισως επειδή είναι το πρώτο μου COD, εγώ σταθερά προτιμώ Battlefield Bad Company, δεν είναι και άσχημο το MW2 απλά έχει πολύ μικρό Campaign και αν έχετε παίξει το Bad Company είναι κάτι σαν FIFA vs Pro, κάπως ποιο ρομποτικο το Cod ασκούμε... Γνώμη μου. Το MAG.. No comment Sent from my iPhone using Insomnia.app
Stefgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Παίζει κανείς MAG Online (ps3) ? Γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω και να ακούω τους γερμανούς και τους Γάλλους Έχουν φτιάξει όλα τα προβλήματα που είχαν. Είχα λιώσει όλο το σ/κ και ούτε ένα disconnect από το server και καθόλου lag (πολύ παράξενο). id : miniop (για add)
ApoelAndreas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353104
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.