giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασα σήμερα τη Beta. Απογοητεύτηκα θα έλεγα. Γραφικά και Animation, μέτρια και πιο κάτω. Ήχος, επίσης ένα κακό κομμάτι του παιχνιδιού. Η μουσική δε νομίζω ότι ταιριάζει. Αφού την χαμήλωσα ώστε να μη την ακούω. Ο ήχος των όπλων: Τουλάχιστον εκεί περίμενα κάτι καλύτερο. Τώρα, με το που μπαίνεις στο παιχνίδι, το Interface σε ψιλομπερδεύει λίγο. Το ότι παίζουν 256 άτομα OnLine, προσωπικά δε το ένιωσα. Δεν είχε τη "μάχη" που περίμενα. Σκότωνες τον εχθρό στο άψε-σβήσε(με δύο πιστολιές τον ρίχνεις). Επίσης, άλλο αρνητικό είναι με το περιβάλλον. Όσο και αν προχωρούσα, ένιωθα ότι βρίσκομαι στο ίδιο περιβάλλον, στον ίδιο χώρο και ότι τα Maps είναι μικρά. Αν και δεν είναι το τελικό προϊόν, δε περιμένω και κάτι πολύ καλύτερο. Προσωπικά, αν και σκεφτόμουν την αγορά του, μάλλον τώρα δε θα την κάνω πότε. Από όσους το δοκίμασαν, πως σας φάνηκε;
ApoelAndreas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πως να μου φανει? 30 λεπτα να κατεβασω την Beta, 30 λεπτα να κατεβασω το update(να πω οτι ηταν μονο 37MB το καθε ενα!!) και να εχω για εναμισι ωρα ανοικτω το PS3 να κανει receive τα ******** updates και να φτανει στο 13%, πως να δοκιμασω το beta? Θα θελω 5+ ωρες για να το κατεβασω.. Και να πω πως δεν φταιει η ταχυτητα του internet μου. Ολα τα αλλα κατεβαινουν super γρηγορα..
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πως να μου φανει? 30 λεπτα να κατεβασω την Beta, 30 λεπτα να κατεβασω το update(να πω οτι ηταν μονο 37MB το καθε ενα!!) και να εχω για εναμισι ωρα ανοικτω το PS3 να κανει receive τα ******** updates και να φτανει στο 13%, πως να δοκιμασω το beta? Θα θελω 5+ ωρες για να το κατεβασω.. Και να πω πως δεν φταιει η ταχυτητα του internet μου. Ολα τα αλλα κατεβαινουν super γρηγορα.. Ντάξει, όντως. 2 GB ήθελαν πόση ώρα και σε μένα. Τι να πω γω όμως που την κατέβασα και δύο φορές(μία από το αμερικάνικο και μία από το ευρωπαικό Store) Τέλος πάντων. Για μένα δεν άξιζε το "περίμενε" το παιχνίδι.
ApoelAndreas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ντάξει, όντως. 2 GB ήθελαν πόση ώρα και σε μένα.Τι να πω γω όμως που την κατέβασα και δύο φορές(μία από το αμερικάνικο και μία από το ευρωπαικό Store) Τέλος πάντων. Για μένα δεν άξιζε το "περίμενε" το παιχνίδι. Εγω δεν το περιμενα το παιχνιδι. Τελειωσε το beta του Battlefield Bad Company 2(best game που εχω παιξει) και ποσο Fifa να παιζω, βαρεθηκα. Το MW2 καθετε μεσα στο κουτακι του.. Και δεν ξερω τι να κανω!! Ισως βαλω το MAG να κατεβαινει ολη νυχτα.. Γιατι το κατεβασες δυο φορες? Κανενα αλλο καλο Shooter game που θα βγει?
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Γιατι το κατεβασες δυο φορες? Έλεγαν ότι οι Ευρωπαικοί servers θα ανοίξουν στις 8 το πρωί(eastern time). Ξύπνησα στη 1, το έβαλα και δεν έβρισκε servers, και για να μη χάσω καιρό, κατέβασα την έκδοση από το ευρωπαϊκό Store.
ApoelAndreas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Έλεγαν ότι οι Ευρωπαικοί servers θα ανοίξουν στις 8 το πρωί(eastern time). Ξύπνησα στη 1, το έβαλα και δεν έβρισκε servers, και για να μη χάσω καιρό, κατέβασα την έκδοση από το ευρωπαϊκό Store. "Unable to establish a connection to the server at this time" Καλα θα μας τρελανουν.. Τωρα δεν μπορω να κατεβασω καν.. Και φανταζομαι πως και να το κατεβασω, θα με βγαζει συνεχεια απο το παιχνιδι και πιθανον να μην μπορεσω να μπω καν.. P.S. Τι ειναι το PSN σου?
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 PSN ID: giorgos1gr Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συμφωνώ.
Rubin074 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Χμμ... κοίτα να δεις, τα ίδια έλεγε και το παιδί που είχε παίξει την πρώτη beta (για τις ανάγκες του hands-on) και τον έλεγα υπερβολικό...
ApoelAndreas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 "Επαιξα" σημερα λιγο το παιχνιδι... Επαιξα 2 φορες και ειχα 15 disconnections. No way να αγορασω τετοιο πραμα.
pscrazy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το παιχνιδι βρωμαει απο μακρια οτι θα ειναι η μαπα της χρονιας....απλα η sony το εκανε θεμα! Oπως παντα βρισκει κατι πεθαμενα project και τους κανει hype, εχουμε φαει haze, lair, heavenly sword, resistance....και αλλα... Σαν ιδεα το MAG ειναι καλο αλλά ώς εκεί
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το παιχνιδι βρωμαει απο μακρια οτι θα ειναι η μαπα της χρονιας....απλα η sony το εκανε θεμα! Oπως παντα βρισκει κατι πεθαμενα project και τους κανει hype, εχουμε φαει haze, lair, heavenly sword, resistance....και αλλα...Σαν ιδεα το MAG ειναι καλο αλλά ώς εκεί To heavenly sword και το resistance τα θεωρείς μάπα;
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Apokleiros είναι. Και βρακί σόνυ να δεί μάπα θα το πεί... Καλούτσικο είναι το mag. Μου τη δίνει λίγο που επειδή είναι πολύ ανοιχτές οι πίστες είναι δύσκολο να καλυφθείς απο παντού και πολλές φορές σε τρώνε λάχανο. Πάντως εντάξει τα γραφικά μια χαρά είναι για τέτοιου είδους παιχνίδι. Έχει μια χαρα customization/stats κτλ.. Και παρόλα τα "αρκετά" άτομα (256 σίγουρα δεν ήμασταν στο lobby) που παίζαμε ταυτόχρονα, δεν laggαρέ καθόλου. Φυσικά εντάξει δεν συγκρίνεται με cod ας πούμε ούτε για αστείο. Αλλα για στρατηγικά μαζικά παιχνίδια μια χαρά την κάνει τη δουλειά του. Αν δηλαδή διαδωθεί το παιχνίδι και παίζει ο κόσμος έτσι όπως ΠΡΕΠΕΙ με σωστούς squad leaders κτλ θα μιλάμε για επικές μάχες. Πολύ δύσκολο να οργανωθεί κάτι τέτοιο, αλλα θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει.. Βασικά αν είχε και κάνα όχημα θα έλεγα οτι παίζω ένα new age battlefield.
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Apokleiros είναι. Και βρακί σόνυ να δεί μάπα θα το πεί...Καλούτσικο είναι το mag. Μου τη δίνει λίγο που επειδή είναι πολύ ανοιχτές οι πίστες είναι δύσκολο να καλυφθείς απο παντού και πολλές φορές σε τρώνε λάχανο. Πάντως εντάξει τα γραφικά μια χαρά είναι για τέτοιου είδους παιχνίδι. Έχει μια χαρα customization/stats κτλ.. Και παρόλα τα "αρκετά" άτομα (256 σίγουρα δεν ήμασταν στο lobby) που παίζαμε ταυτόχρονα, δεν laggαρέ καθόλου. Φυσικά εντάξει δεν συγκρίνεται με cod ας πούμε ούτε για αστείο. Αλλα για στρατηγικά μαζικά παιχνίδια μια χαρά την κάνει τη δουλειά του. Αν δηλαδή διαδωθεί το παιχνίδι και παίζει ο κόσμος έτσι όπως ΠΡΕΠΕΙ με σωστούς squad leaders κτλ θα μιλάμε για επικές μάχες. Πολύ δύσκολο να οργανωθεί κάτι τέτοιο, αλλα θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει.. Βασικά αν είχε και κάνα όχημα θα έλεγα οτι παίζω ένα new age battlefield. Δεν laggarei καθολου?? Εμενα δεν μπαινει καν απο τα Disconnections!!
loukas77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Από ότι διαβάζω... Δεν θα μπω στη διαδικασία να το κατεβάσω το demo...
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δεν laggarei καθολου?? Εμενα δεν μπαινει καν απο τα Disconnections!! Όχι.. Ούτε το πρωί ούτε τώρα. Μια χαρά με καθόλου lag. Μπορεί να ήμουν τυχερός; Δεν νομίζω.. loukas77 βασικά ναι δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Όλα τα λεφτά είναι το 256 players που υποτίθεται υποστηρίζει. Κατα τα άλλα ένα fps της σειράς είναι αποκλειστικά στημένο για big team games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.