Προς το περιεχόμενο

Code Of Honor 3: Desperate Measures

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Low-budget τίτλος που χρησιμοποιεί την μηχανή του FEAR1. Καθόλου άσχημο όπως θα δείτε κι από το trailer.

Κυκλοφορεί εντός του Ιανουαρίου και θα κοστίζει 20 ευρώ!

Δημοσ.

Ρεκορ πωλησεων θα σημειωσουνε, Fear 1 Engine και 20 ευρω και το ιδιο το Fear 1 εγινε Free online. Παντως κατι αξιζει, δεν το λες και ασχημο ουτε απο gameplay ουτε απο graphics, αμα εχει Online κατι γινεται.

Δημοσ.

@@ πωλήσεις θα κάνει, μην λέμε ότι θέλουμε :P

Απλά δεν περίμενα ένας low-budget τίτλος να είναι καλός. Ποδοπατάει άνετα κάτι Rogue Warrior ή Red Ocean

Δημοσ.

Τα ποδοπατάει επειδή είναι και τα 2 γερά θεμέλια των Worst Games of the Decade.. Δεν είναι δα και μεγάλο κατόρθωμα.. :P

Δημοσ.

Trust me, υπάρχουν πολύ χειρότερα FPS από το Red Ocean (Alcatraz, Mach!, Mortyr, Sniper, Marine Sharpshooter 3, το τελευταίο Painkiller, Scorpion, Die Hard: Vendetta, Soldier Of Fortune 3, Necrovision and the list goes on).

ΝΑ το θέσω πιο απλά, το Desperate Measures φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον ακόμα και από το Darkest Of Days (ναι, δεν μιλάμε για top quality FPS, αλλά και πάλι δεν το λες εντελώς πατάτα όπως τα παραπάνω. Και το κυριότερο είναι ότι όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για low-budgetιά... το να φαίνεται καλό/ενδαιφέρον είναι σημείο αναφοράς για τέτοια παιχνίδια :P)

Δημοσ.
Trust me, υπάρχουν πολύ χειρότερα FPS από το Red Ocean (Alcatraz, Mach!, Mortyr, Sniper, Marine Sharpshooter 3, το τελευταίο Painkiller, Scorpion, Die Hard: Vendetta, Soldier Of Fortune 3, Necrovision and the list goes on).

ΝΑ το θέσω πιο απλά, το Desperate Measures φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον ακόμα και από το Darkest Of Days (ναι, δεν μιλάμε για top quality FPS, αλλά και πάλι δεν το λες εντελώς πατάτα όπως τα παραπάνω. Και το κυριότερο είναι ότι όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για low-budgetιά... το να φαίνεται καλό/ενδαιφέρον είναι σημείο αναφοράς για τέτοια παιχνίδια :P)

Ρε john τα άλλα 2 τι μέρος του λόγου ήταν; Απο τα κουτιά τους μου έδιναν να καταλάβω ότι είναι για κλωτσιές αλλά αν λέτε οτι το 3 είναι καλό,τοτε ίσως παρεξήγησα τα άλλα 2

Δημοσ.
Ρε john τα άλλα 2 τι μέρος του λόγου ήταν; Απο τα κουτιά τους μου έδιναν να καταλάβω ότι είναι για κλωτσιές αλλά αν λέτε οτι το 3 είναι καλό,τοτε ίσως παρεξήγησα τα άλλα 2

το 2 που είχα τερματίσει δε το λες κακό,αλλά σίγουρα όχι κάτι που θα σου μείνει έστω και για μια μέρα στο μυαλό αφού το τερματίσεις...το μεγαλύτερό του πρόβλημα για μένα ήταν η πολύ μικρή διάρκειά του...ακόμη και το online του είχε το χαβαλέ του για λίγο..για το πρώτο δε ξέρω..σίγουρα κάποια απο αυτά που αναφέρει ο john2gr είναι πολύ χειρότερα..(καλά ρε το marinesharpshooter γιατί το θυμήθηκες μου έχει αφήσει ψυχολογικό τραύμα να πούμε:-D)...προσωπικά πιστεύω ότι 20 ευρώ είναι πολλά όταν με τόσα λεφτά μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογους(λίγο πιο παλιούς βέβαια) τίτλους..αν είχε 10 ευρώ δε θα έλεγα όχι..βέβαια εντάξει μπορεί να λέω βλακείες και με τέτοιο πόσο να μη βγάζουν τίποτα

Δημοσ.

Εγω παντως οταν το επαιξα δεν ξετρελαθηκα, ναι ειναι καλυτερο απο το 2 αλλα ειναι και αυτο σχετικα μικρο και χωρις μουλτιπλεηερ. Σε γενικες γραμμες ειναι ενα μετριο κατα την γνωμη μου FPS που αν δεν εχεις τι να κανεις περνας την ωρα σου και σιγουρα καλυτερο απο τα προηγουμενα :P.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...