john2gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Low-budget τίτλος που χρησιμοποιεί την μηχανή του FEAR1. Καθόλου άσχημο όπως θα δείτε κι από το trailer. Κυκλοφορεί εντός του Ιανουαρίου και θα κοστίζει 20 ευρώ!
outlaw star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 το 2 πάντως ήταν τόσο μικρό που το τερμάτιζες μέχρι να σου έρθουν οι πίτσες που έιχες παραγγείλει στο ενδιάμεσο...
Massiv0r Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ρεκορ πωλησεων θα σημειωσουνε, Fear 1 Engine και 20 ευρω και το ιδιο το Fear 1 εγινε Free online. Παντως κατι αξιζει, δεν το λες και ασχημο ουτε απο gameplay ουτε απο graphics, αμα εχει Online κατι γινεται.
john2gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 @@ πωλήσεις θα κάνει, μην λέμε ότι θέλουμε Απλά δεν περίμενα ένας low-budget τίτλος να είναι καλός. Ποδοπατάει άνετα κάτι Rogue Warrior ή Red Ocean
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τα ποδοπατάει επειδή είναι και τα 2 γερά θεμέλια των Worst Games of the Decade.. Δεν είναι δα και μεγάλο κατόρθωμα..
john2gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Trust me, υπάρχουν πολύ χειρότερα FPS από το Red Ocean (Alcatraz, Mach!, Mortyr, Sniper, Marine Sharpshooter 3, το τελευταίο Painkiller, Scorpion, Die Hard: Vendetta, Soldier Of Fortune 3, Necrovision and the list goes on). ΝΑ το θέσω πιο απλά, το Desperate Measures φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον ακόμα και από το Darkest Of Days (ναι, δεν μιλάμε για top quality FPS, αλλά και πάλι δεν το λες εντελώς πατάτα όπως τα παραπάνω. Και το κυριότερο είναι ότι όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για low-budgetιά... το να φαίνεται καλό/ενδαιφέρον είναι σημείο αναφοράς για τέτοια παιχνίδια )
ksaplostra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Trust me, υπάρχουν πολύ χειρότερα FPS από το Red Ocean (Alcatraz, Mach!, Mortyr, Sniper, Marine Sharpshooter 3, το τελευταίο Painkiller, Scorpion, Die Hard: Vendetta, Soldier Of Fortune 3, Necrovision and the list goes on). ΝΑ το θέσω πιο απλά, το Desperate Measures φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον ακόμα και από το Darkest Of Days (ναι, δεν μιλάμε για top quality FPS, αλλά και πάλι δεν το λες εντελώς πατάτα όπως τα παραπάνω. Και το κυριότερο είναι ότι όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για low-budgetιά... το να φαίνεται καλό/ενδαιφέρον είναι σημείο αναφοράς για τέτοια παιχνίδια ) Ρε john τα άλλα 2 τι μέρος του λόγου ήταν; Απο τα κουτιά τους μου έδιναν να καταλάβω ότι είναι για κλωτσιές αλλά αν λέτε οτι το 3 είναι καλό,τοτε ίσως παρεξήγησα τα άλλα 2
outlaw star Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ρε john τα άλλα 2 τι μέρος του λόγου ήταν; Απο τα κουτιά τους μου έδιναν να καταλάβω ότι είναι για κλωτσιές αλλά αν λέτε οτι το 3 είναι καλό,τοτε ίσως παρεξήγησα τα άλλα 2 το 2 που είχα τερματίσει δε το λες κακό,αλλά σίγουρα όχι κάτι που θα σου μείνει έστω και για μια μέρα στο μυαλό αφού το τερματίσεις...το μεγαλύτερό του πρόβλημα για μένα ήταν η πολύ μικρή διάρκειά του...ακόμη και το online του είχε το χαβαλέ του για λίγο..για το πρώτο δε ξέρω..σίγουρα κάποια απο αυτά που αναφέρει ο john2gr είναι πολύ χειρότερα..(καλά ρε το marinesharpshooter γιατί το θυμήθηκες μου έχει αφήσει ψυχολογικό τραύμα να πούμε)...προσωπικά πιστεύω ότι 20 ευρώ είναι πολλά όταν με τόσα λεφτά μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογους(λίγο πιο παλιούς βέβαια) τίτλους..αν είχε 10 ευρώ δε θα έλεγα όχι..βέβαια εντάξει μπορεί να λέω βλακείες και με τέτοιο πόσο να μη βγάζουν τίποτα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Το Soldier of Fortune 3 ήταν μια χαρούλα....
Phantolino Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εγω παντως οταν το επαιξα δεν ξετρελαθηκα, ναι ειναι καλυτερο απο το 2 αλλα ειναι και αυτο σχετικα μικρο και χωρις μουλτιπλεηερ. Σε γενικες γραμμες ειναι ενα μετριο κατα την γνωμη μου FPS που αν δεν εχεις τι να κανεις περνας την ωρα σου και σιγουρα καλυτερο απο τα προηγουμενα .
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το Soldier of Fortune 3 ήταν μια χαρούλα.... Φυσικά και το 2!! Λέμε για σφάξιμο!!
john2gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 http://game20.gr/reviews/code-of-honor-3-desperate-measures-review-6434 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.