Προς το περιεχόμενο

ερωτησει για online ποδοσφαιρακι στο PS3

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες μια ερωτησει:

θελω να παρω ενα ποδοσφαιρακι να παιζω κανα online αγωνα στο PS3 πιο προτεινεται?αυτο που θελω ειναι να μην κρεμαει και με πεταει εξω ο σερβερ.γραμμη εχω 24αρα καθαρη σχετικα και οταν ειμαι για online game δεν κατεβαζω τπτ.

δεν με νοιαζει αν ειναι το fifa η το pro και παρακαλω μην αρχισει ο καθενας της γνωστες κοντρες που διαβαζω σε αλλα thread με 10,000 μνμ και τα 9,999 ειναι τα ιδια του τυπου παρε το ταδε που μπλα.μπλα,μπλα και στο τελος τσακωνονται ολοι μαζι.

δεν ανοιγω το θεμα να μαθω πιο ειναι καλυτερο

τα εχω δοκιμαση και τα 2 και μου αρεσαν,αυτο που θελω ειναι να μην εχω προβλημα με τους σερβερ

Δημοσ.

η γραμμη μου ειναι ενταξει πιστευω.να υποθεσω παιζει μεγαλο ρολο το upload μου ετσι?αν ναι συχρωνιζο στα 1mb upload αλλα δοκιμασμενα ανεβαζω με 0,85mb.

διαβασα πολλα παραπονα για το pro online και γιαυτο ανοιξα το thread,αμα ειναι να μου βγαλει την ψυχη να μου λειπει.τωρα αν ειναι προβλημα της γραμμης του χρηστη οκ

Δημοσ.
η γραμμη μου ειναι ενταξει πιστευω.να υποθεσω παιζει μεγαλο ρολο το upload μου ετσι?αν ναι συχρωνιζο στα 1mb upload αλλα δοκιμασμενα ανεβαζω με 0,85mb.

διαβασα πολλα παραπονα για το pro online και γιαυτο ανοιξα το thread,αμα ειναι να μου βγαλει την ψυχη να μου λειπει.τωρα αν ειναι προβλημα της γραμμης του χρηστη οκ

Καμία απολύτως σχέση δεν έχει το upload. Για online games σχέση έχει το ping.

Δημοσ.

δεν γινεται να εχεις καλη συνδεση και το ping σου να ειναι στον θεο

ολα εχουν σχεση...

Δημοσ.

υπαρχει τροπος να δω το ping μου?και αν ναι ποσο πρεπει να ειναι?

δεν ξερω αν ρωταω παραξενα πραματα απλα δεν ξερω απο αυτα

Δημοσ.
δεν γινεται να εχεις καλη συνδεση και το ping σου να ειναι στον θεο

ολα εχουν σχεση...

Ετσι και αλλιως το bandwidth που χρησιμοποιουνε τα online games ειναι ελλαχιστο. Να φανταστεις οτι και με μια pstn συνδεση(40kbps) παιζεις οριακα.

υπαρχει τροπος να δω το ping μου?και αν ναι ποσο πρεπει να ειναι?

δεν ξερω αν ρωταω παραξενα πραματα απλα δεν ξερω απο αυτα

Πας στο command prompt(CMD). Aν εχεις vista η 7 πας στην εναρξη και εκει που σου εχει να γραψεις γραφεις cmd και πατας enter. Αν εχεις xp πας στην εναρξη και μετα εκτελεση και γραφεις cmd και μετα enter. Μολις το ανοιξεις θα σου βγαλει ενα μαυρο παραθυρακι και θα γραψεις:

"ping www.otenet.gr" χωρις τα αυτακια και μετα θα πατησεις enter.

Γραψε μας το average ping που σου εβγαλε να σου πω αν εχεις καλη συνδεση.

Δημοσ.

αυτο μου βγαζει (δεν ξερω αν παιζει ρολο εχω forthnet)

Εκτελείται η λειτουργία Ping στο http://www.otenet.gr [62.103.128.215] με 32 byte δεδομ

ένων:

Απάντηση από: 62.103.128.215: bytes=32 χρόνος=20ms TTL=54

Απάντηση από: 62.103.128.215: bytes=32 χρόνος=23ms TTL=54

Απάντηση από: 62.103.128.215: bytes=32 χρόνος=23ms TTL=54

Απάντηση από: 62.103.128.215: bytes=32 χρόνος=22ms TTL=54

Στατιστικά στοιχεία Ping για 62.103.128.215:

Πακέτα: Απεσταλμένα = 4, Ληφθέντα = 4,

Απολεσθέντα = 0 (απώλεια 0%),

Πλήθος διαδρομών αποστολής και επιστροφής κατά προσέγγιση σε χιλιοστά του

δευτερολέπτου:

Ελάχιστο = 20ms, Μέγιστο = 23ms, Μέσος όρος = 22ms

Δημοσ.
Μια χαρα εισαι απο θεματα συνδεσης.

ετσι πληροφοριακα για να μαθαινω και εγω,απο της τιμες που εκανα paste ποιες να κοιταζω και ποσο ειναι ενα κακο και καλο ping?

Δημοσ.

οσο πιο κατω τοσο καλυτερα. Το κακο ping ειναι απο 100 και πανω. Εγω εχω 40ping και ειναι ετσι κι ετσι, εσυ εχεις αρισο ping.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω

απλα μου φενετε περιεργο που ακουω πολλους να εχουν προβλημα με το pes2010 online

Δημοσ.

Φυσικά και έχουν σημασία οι servers και το εκάστοτε παιχνίδι! Το περσινό PES ήταν τραγικό στο online mode! Το φετινό βελτιώθηκε κάπως, αλλά και πάλι κάνει σπασίματα που και που. Σε αυτόν τον τομέα το FIFA είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά.

Από εκεί και πέρα, η σύνδεση σου είναι πολύ καλή, οπότε από την δική σου την πλευρά δεν θα δημιουργείται κάποιο πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...