million_voices Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ακομα και το σασι να μην εχει παρει και ολα καινουργια να τα βαλεις ολα και καποια μλκ θα κανουν τα μαστορια και κατι θα τριζει η δεν θα δουλευει σωστα,στην Ελλαδα ζουμε ολοι ξερουμε ποσο σωστοι επαγγελματιες ειναι η πλειοψηφια των μαστορων αν μπορεις για ολικη μην το σκεφτεσαι καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ξερω εγω που προσέχω και ας μην εχω στοπ... Κριμα το αμάξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παρόλο που σήμερα, λοιπόν, κανένα επιβατικό αυτοκίνητο δρόμου (αλλά και αρκετά SUV) δεν διαθέτει αυτοδύναμο μεταλλικό πλαίσιο, η λέξη σασί χρησιμοποιείται ακόμα. Όταν μιλάμε για σχεδιασμό του σασί ενός αυτοκινήτου, εννοούμε το σχεδιασμό όλων των εξαρτημάτων και μηχανισμών που ενώνουν το αμάξωμα με το δρόμο και που φροντίζουν για τη δυνατότητα του οδηγού να ελέγξει το όχημα. Δηλαδή το σασί σήμερα δεν είναι παρά οι αναρτήσεις, οι τροχοί με τα λάστιχα, το τιμόνι και τα φρένα, αλλά βέβαια και ο τρόπος συναρμογής και διασύνδεσής τους έτσι που να αποτελέσουν ένα συμπαγές και καλοελεγχόμενο σύνολο.>> http://www.caroto.gr/tag/%CF%83%CE%B1%CF%83%CE%AF/ http://www.drive.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1624&Itemid=39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12mats Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παρόλο που σήμερα, λοιπόν, κανένα επιβατικό αυτοκίνητο δρόμου (αλλά και αρκετά SUV) δεν διαθέτει αυτοδύναμο μεταλλικό πλαίσιο, η λέξη σασί χρησιμοποιείται ακόμα. Όταν μιλάμε για σχεδιασμό του σασί ενός αυτοκινήτου, εννοούμε το σχεδιασμό όλων των εξαρτημάτων και μηχανισμών που ενώνουν το αμάξωμα με το δρόμο και που φροντίζουν για τη δυνατότητα του οδηγού να ελέγξει το όχημα. Δηλαδή το σασί σήμερα δεν είναι παρά οι αναρτήσεις, οι τροχοί με τα λάστιχα, το τιμόνι και τα φρένα, αλλά βέβαια και ο τρόπος συναρμογής και διασύνδεσής τους έτσι που να αποτελέσουν ένα συμπαγές και καλοελεγχόμενο σύνολο.>>http://www.caroto.gr/tag/%CF%83%CE%B1%CF%83%CE%AF/ http://www.drive.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1624&Itemid=39 φιλε ειναι αρκετα σωστο αυτο που αναφερεις για το σασι.για να καταλαβεις το αμαξι απο το τρακαρισμα μπροστα γιατι εφυγε πανω σε δεντρο εχει σπασει τελειως ενα χοντρο σιδερο ποθ εχει μπροστα σαν βασει για τον προφυλαχτηρα και το ψυγειο.απλα δεν ξερω τωρα πως να κινηθω τι να κανω.να παρω την ασφαλιστικη να απαιτησω για ολικη δεν ξερω.πειτε μου πως να κινηθω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ---------- Ξερω εγω που προσέχω και ας μην εχω στοπ...Κριμα το αμάξι απο εδω και περα και εγω ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 .....εχει σπασει τελειως ενα χοντρο σιδερο ποθ εχει μπροστα σαν βασει για τον προφυλαχτηρα και το ψυγειο....[/quote=12mats] Αυτο το κομματι ειναι η μπροστινη τραβερσα, μην ανησηχεις αυτο αλλαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12mats Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 .....εχει σπασει τελειως ενα χοντρο σιδερο ποθ εχει μπροστα σαν βασει για τον προφυλαχτηρα και το ψυγειο....[/quote=12mats] Αυτο το κομματι ειναι η μπροστινη τραβερσα' date=' μην ανησηχεις αυτο αλλαζει[/quote'] ναι εχει σπασει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12mats Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 δεν ξερω τι να κανω εχω απελπιστει.αρχικα περιμενω το πορισμα της ασφαλιστικης και μετα βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12mats Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 τελικα μου εβγαλαν κοστος επισκευης 12500 ανταλλακτικα+3500 εργασια οπως καταλαβαινεται το αυτοκινητο λογικα θα βγει ολικη.τωρα θελω να δω τη θα μου πουν απο ασφαλιστικησχετικα με την αποζημιωση που θα παρω.ψαχνω να βρω ποσο κοστιζει το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη στην αγορα αλλα δεν μπορω να το βρω στο πρωτο post που εκανα αναφερω χαρακτηριστικα του αυτοκινητου αν καποιος ξερει περισσοτερα παρακαλω ας ποσταρει ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δές εδώ για μεταχειρισμένα,βάλε τα φίλτρα που πρέπει (θα ξέρεις καλύτερα) και δές αποτελέσματα. Το πιο φτηνό GTC (περι αυτό πρόκειται φαντάζομαι) βρίσκεται στα 12000 ευρώ.Σάν καινούριο,ξεκινάει απο 16490 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.