leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρα παιδες!! Σκεφτομαι να κανω ενα p2p site στο οποιο θα μπορει ο καθενας να ανεβαζει-κατεβασει προγραμματα-συλλογες απο τραγουδια -ταινιες κτλ. το μονο που θα χρειαζεται θα ειναι ενα απλο registration! ( Εννοειται Free) θελω να ρωτησω ειναι παρανομο αυτο?? Δηλαδη επιτερεπεται η θα εχω τιποτα τρεχαματα αν τυχον το προχωρησω?
zanzavar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρα παιδες!! Σκεφτομαι να κανω ενα p2p site στο οποιο θα μπορει ο καθενας να ανεβαζει-κατεβασει προγραμματα-συλλογες απο τραγουδια -ταινιες κτλ. το μονο που θα χρειαζεται θα ειναι ενα απλο registration! ( Εννοειται Free) θελω να ρωτησω ειναι παρανομο αυτο?? Δηλαδη επιτερεπεται η θα εχω τιποτα τρεχαματα αν τυχον το προχωρησω? Ρε Λεωνίδα μας δουλεύεις τώρα? Φυσικά και είναι παράνομο αφού δεν υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 @ζανζαβαρ μαλλον εννοείς υπόκειται, όχι δεν υπόκειται.. Ναι ειναι παράνομο.
zanzavar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 @ζανζαβαρ μαλλον εννοείς υπόκειται, όχι δεν υπόκειται... Δε νομίζω να έχω κάποιο συντακτικό λάθος...
Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εχεις βάλει ενα ΔΕΝ.. Απο το γούγλη υπόκειμαι < αρχαία ελληνική ὑπόκειμαι ... υπόκειμαι. βρίσκομαι κάτω από κάτι; καθορίζομαι από κάποιον / κάτι σε σχέση εξάρτησης με την εξουσία / δικαιοδοσία Αν βάλεις το δεν μπροστά σημαίνει οτι είσαι ελευθερος απο καποια υποχρέωση. Όπως και να'χει ο φίλος μας δουλεύει τουλάχιστον.. Δεν ξέρει οτι είναι παράνομα τα p2p ?
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δε νομίζω να έχω κάποιο συντακτικό λάθος... Λείπει το ερωτηματικό στο τέλος Ρε Λεωνίδα μας δουλεύεις τώρα? Φυσικά και είναι παράνομο αφού δεν υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. @leonidas_fs Είναι παράνομο και διώκεται. Πράττεις ανάλογα με τη θέληση σου.
leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Όπως και να'χει ο φίλος μας δουλεύει τουλάχιστον.. Δεν ξέρει οτι είναι παράνομα τα p2p ? και πως υπαρχουν τοοοοοσα ανοιχτα p2p site που κατεβαζει αβερτα προγραμματα? δεν λεω για 1-2 αλλα για παρα πολλα! 1)http://www.freedownloadscenter.com/ 2)http://www.zultrax.com/ και αλλα πολλα που αμα ψαξεις στο google σιγουρα θα βρεις χιλιαδες..
lunatic89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ειναι παρανομο γιατι καποιοι καλοι ανθρωποι δεν σταματουν στα 1342 σπιτια, τα 76876 αυτοκινητα, τα 2 ιδιωτικα τζετ κ θελουν κ αλλα κ αλλα κ αλλα κ αλλα.............. Τους αρεσει να μας πινουν το αιμα με το μπουρι της σομπας...... Στην πιατσα ειναι γνωστοι με την κωδική ονομασία "πολυεθνικές". Ως χομπυ εχουν να κυνηγούν ΗΡΩΕΣ σαν εσενα και να τους ζητούν αμύθητα ποσά που δήθεν έχασαν.... Βεβαιως μπορεις να φτιαξεις κατι τέτοιο εφόσον το υλικό που θα διακινείται δεν θα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων αλλά θα είναι δικό σου και της παρέας σου.... Με λίγα λόγια το μόνο που μπορείς να διακινείς είναι καμια φωτογραφία-βίντεο-κείμενο απο στιγμές έμπνευσης..... Ρε παιδια ως ποτε θα αφήνουμε το 1% του πλυθησμού να κατέχει το 90% του παγκόσμιου πλούτου....?
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 και πως υπαρχουν τοοοοοσα ανοιχτα p2p site που κατεβαζει αβερτα προγραμματα? δεν λεω για 1-2 αλλα για παρα πολλα! 1)http://www.freedownloadscenter.com/ 2)http://www.zultrax.com/ και αλλα πολλα που αμα ψαξεις στο google σιγουρα θα βρεις χιλιαδες.. αυτο δε σημαινει οτι ειναι νομιμα.
Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Είναι παράνομο και διώκεται. Πράττεις ανάλογα με τη θέληση σου. Σου είπε ο άνθρωπος. Οφτοπικ isay και με ερωτηματικό δε βγάζει νόημα. Μπορεί να είναι όμως απο τη Θεσσαλονίκη. Έτσι το καταλαβαίνω. τι να σε λέω τώρα μιλάνε ασύντακτα εκεί αφού (αυθεντικό)
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Σωστά το έχει γράψει, βγάζει πλήρες νόημα κι έτσι όπως το εκφράζει. Και το δεν να μην έβαζε πάλι έβγαζε νόημα, ξαναδιαβάστε το. Ναι Λεωνίδα είναι παράνομο.
11demian111 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 κ γτ δεν φτιαχνεις ιστοσελιδα με free προγραμματα ή εναν σερβερ για ενα παιχνιδι,cs πχ?
leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 κ γτ δεν φτιαχνεις ιστοσελιδα με free προγραμματα ή εναν σερβερ για ενα παιχνιδι,cs πχ? ε αυτο θελω να κανω! μια σελιδα οπου ολοι θ ακατεβασουν free προγραμματακια! μπα ε?
11demian111 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 εσυ ελεγες για τραγουδια.τα προγραμματα ειναι διαφορετικα.τεσπα,σκεψου και τον σερβερ...
stergi17 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εχω την εντυπωση οτι ειναι παρανομο να ανεβασεις εσυ ο ιδιο τετοια προγραμματα.Αν εχεις ενα site ανοιχτο και υπαρχοθν καποια αγνωστα ατομα που ανεβαζουν παρανομα τοτε νομιζω οτι θα πιασουν αυτουσ και οχι εσενα οπου απλα σηκώνεις το site.π.χ: rapidshare...Πως γινεται και επιβιωνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.