Προς το περιεχόμενο

γιατί έρχονται 4 όμοια μηνύματα απο το insomnia?

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω επιλέξει να παρακολουθώ αρκετά απο τα θέματα του insomnia. Ως γνωστόν όταν σε κάποιο θέμα υπήρχε νέο post τότε λάμβανα μήνυμα στο email μου.

τον τελευταίο καιρό όμως κάθε φορά που υπάρχει νέο post λαμβάνω 4 email ειδοποίησης. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό?

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

• Super Moderators
Δημοσ.

3-4πλα αν είμαι τυχερός, συνήθως λαμβάνω πάνω από 6-7 per topic για μια και μόνο νέα απάντηση...

μιλάμε τρελό spam

Δημοσ.

Πόσες μέρες έχει αυτό, παιδιά; Επίσης, γίνεται για όλα ανεξαιρέτως τα threads στα οποία έχετε Συνδρομή και γίνεται νέο post ή σε μερικά από αυτά μόνο;

Να σημειώσω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο. Χρησιμοποιώ Gmail για τη διεύθυνση ειδοποίησης.

Δημοσ.

αρκετές ημέρες - εβδόμάδα και πάνω....εγώ χρησιμοποιώ hotmail άλλα ποτέ δεν είχα αντίστοιχο πρόβλημα. Τώρα εμφανίστηκε και μόνο στο insomnia.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια κι εδώ. Παρακάτω παραθέτω ένα ss, τα mail που έχουν την ίδια ώρα είναι όλα ειδοποίηση για το ίδιο post. έχει αρκετό καιρό που γίνεται αυτό, αν θυμάμαι καλά πριν κάποιες μέρες για κάποιο λόγο είχαν σταματήσει να έρχονται ειδοποιήσεις και μετά ξεκίνησε το πρόβλημα.

Ο αριθμός διπλοτύπων είναι τυχαίος, κάποιες φορές είναι πολλά (πάνω από 5), συνήθως 2-3 κι ενίοτε έρχεται κανονικά μία μόνο ειδοποίηση.

sshoth.png

για την ιστορία ο λογαριασμός του insomnia είναι στην otenet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...