Προς το περιεχόμενο

Αγορά Economy Pc για εργασιες γραφειου

kariolikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω ένα economy pc γυυρω στα 700 με οθόνη ,κυρίως για δουλειά σε office kai Internet.Έχω μία σύνθεση έτοιμη.Ξέρω κατιτις από pc ,αλλά θέλω την γνώμη σας.Το pcaki προορίζεται για αρχάριο χρήστη ,που δεν παίζει games.

Επισυνάπτω την ακόλουθη σύνθεση

post-146614-129063049488_thumb.gif

Δημοσ.

Δε φαίνεται η εικόνα, έχει πολύ μικρή ανάλυση.

Εάν δεν παίζει games μπορεί να φτιάξει και πιο οικονομικό pc. Ενα σύστημα λίγο κάτω από τα 700.

ec7e6600.png

Οθόνη βάζεις όποια θες.

αρκετά καλο...

Πώς κατάφερες να δεις τη σύνθεση;:shock:

Δημοσ.

Για αρχη θα πω πως δεν χρειάζεται κάρτα γραφικών για την δουλειά που το θέλεις,ετσι θα χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη της μητρικής ,ενας απλος διπύρηνος επεξεργαστής ειναι αρκετός και μια οθόνη με εξοδο dvi να την συνδέσεις με την μητρική ..Σου εβαλα 4 gb μνήμη αν εχεις windows xp ως λειτουργικό βάλε μονο 2 gb αν πας για vista και windows 7 άστα οπως ειναι ....

magicalsnap201001041956.png

Δημοσ.

ακομα παλευω με το upload...:cry:

πήρα μια γευση και σας ευχαριστω πολύ.4gb ram,χαμενα δεν πάνε,vista θα βάλω.

τελευταία ερώτηση:amd?όχι intel? και πλαίσιο ή e-shop?

ευχαριστω προκατ ,guys

Δημοσ.
ακομα παλευω με το upload...:cry:

πήρα μια γευση και σας ευχαριστω πολύ.4gb ram,χαμενα δεν πάνε,vista θα βάλω.

τελευταία ερώτηση:amd?όχι intel? και πλαίσιο ή e-shop?

ευχαριστω προκατ ,guys

Πραγματικά απέφυγε το socket 775 της intel είναι οτι πιο καταργημένο-ληγμένο κυκλοφορεί.

Δημοσ.

αν δεν επιλεξεις να πας σε AMD, δεν υπαρχει λογος να το αποφυγεις. μονο βιασου γιατι τελειωνει το αποθεμα

δουλειες γραφειου θελει να κανει ο ανθρωπος. προς τι ο λογος να παει σε οτιδηποτε αλλο. σε ιντελ μονο σε 775 θα βρει φτηνες λυσεις για την χρηση που το θελει. αλλιως AMD

Δημοσ.
αν δεν επιλεξεις να πας σε AMD, δεν υπαρχει λογος να το αποφυγεις. μονο βιασου γιατι τελειωνει το αποθεμα

δουλειες γραφειου θελει να κανει ο ανθρωπος. προς τι ο λογος να παει σε οτιδηποτε αλλο. σε ιντελ μονο σε 775 θα βρει φτηνες λυσεις για την χρηση που το θελει. αλλιως AMD

Γιατί να πάει σε intel;

Υπάρχει λόγος;

Μήπως για να τους βοηθίσει να ξεστοκάρουν την σαβούρα που έχουν έτοιμη για την χωματερή;

Δημοσ.

ρε valvas δεν διαβασες μου φαινεται.

δεν ειπα του ανθρωπου να παει σε ιντελ. αν ομως παει τοτε ας βρει κατι σε 775. και eπιτελους σταματηστε μερικοι να υποτιματε τεχνολογιες που μεχρι το καλοκαιρι εξυμνουσατε ( not for you valvas, αλλα το χα παραπονο)

Δημοσ.

Παρε ενα ετοιμο απο το e-shop με 400 ευρω. Ουτε καρτα γραφικων χρειαζεσαι, ουτε μεγαλο τροφοδοτικο. Μνημη μονο αρκετη, και ενα 2 πυρινο CPU.

Οι δισκοι ειναι τελειως ξεφτυλα σε τιμες. Οσα excelοφυλα και να βαλεις και οσες παρουσιασεις, δεν γεμιζουν με τιποτα.

Καλο θα ειναι να εχεις μεγαλη συχνοτητα στο CPU σου (2 πυρινο παρε) και μνημη αρκετη.

Σε 3-4 χρονια δινεις αλλα 400 και αναβαυμιζεις, εαν το χρειαζεσαι, και ΑΝ ειναι μονο για δουλειες γραφειου.

Βαλε ενα ελαφρυ antivirus που να μην σου "ριχνει" το συστημα

Εαν θα τρεχεις εφαρμογες Java, βαλε μνημη και οσο καλο CPU μπορεις στα λεφτα αυτα. Εαν οχι, εισαι αρχοντας και με λιγοτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...