nikoseap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, πριν περίπου ενα μήνα αγόρασα ένα dvd player της LG το DVS450H. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω λοιπόν (και πάω να τρελαθώ) είναι πως δεν αναπαράγει σωστά (με διακοπές) τον ήχο μόνο από κωδικοποιημένες μορφές. Δηλ. αν το αρχείο είναι divx ή mp3 και συνδεθεί με το HDMI ο ήχος από την ταινία ή αν είναι απλό mp3 ακούγεται με διακοπές. Άν πρόκειται για DVD ή CD (CDA) η αναπαραγωγή είναι μια χαρά, όπως επίσης και με την σύνδεση A/V RCA. Στο HDMI έχει πρόβλημα. Μετά από όλα αυτά το έστειλα στο service της LG, που εκεί δούλευε κανονικά, διαπίστωσα λοιπόν πως το πρόβλημα το έχει μόνο με την τηλεόραση μου (SONY KDL32E5500) όπως επίσης και σε οποιαδήποτε άλλη SONY και αν το έχω δοκιμάσει! Σε τηλέοράσεις LG, SΑMSUNG παίζει κανονικά (και παλιότερες σε σχέση με τη δική μου!!!) Αν κάποιος μπορεί να βοήθησει ή έχει ξανακούσει κάτι παρόμοιο ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Χα Χα ,μήπως στο επίθετο σε λένε και μητσοτάκη..sorry που γελάω με το βάσανο σου,αλλα ... μάλλον η LG έχει vendetta με την SONY.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.