Προς το περιεχόμενο

Επέκταση σήματος σε Wifi

pablo_Garcia96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Thomson TG585 v7 πάνω στο οποίο συνδέονται 2 υπολογιστές με ethernet.Έχω ανοίξει και το Wifi και τώρα θέλω να συνδέσω έναν τρίτο υπολογιστή με Wifi μόνο που είναι λίγο μακρυά και το σήμα δεν θα είναι πολύ καλό. Καμιά ιδέα για το τι να κάνω?

Δημοσ.

αν πιανει εστω και λιγο δεν εχεις θεμα.αν τωρα δεν πιανει η φερνεις τον ρουτερ πιο κοντα η με επεκταση το stick Πιο κοντα η δοκιμαζεις το stick και το ρουτερ πιο ψηλα με λιγοτερα εμποδια αλλιως παιρνεις repeater για να μπει ενδιαμεσα και να αναμεταδωσει το σημα.αν εχεις δευτερο thomson παιζειςκαι wds.

Δημοσ.

Τι εννοείς αν πιάνει έστω και λίγο δεν έχω θέμα? Δεν επιρρεάζει ούτε λίγο τη ταχύτητα άμα πιάνω 10-20%? Επίσης μήπως μπορείς να μου προτίνεις κάνα repeater για να πάρω που κατά προτίμηση να είναι πιο φτηνό από 50 ευρώ ? (γιατί τόσο κάνει ένα νέο thomson :P ) ?

Δημοσ.

αν το θες για surfing Μονο και το λιγο σημα δεν θα το πειραξει.αμα τωρα ναι ειναι για downloads εκει ισως να υπαρχει θεμα.βεβεα και με repeater ισως χασεις λιγο σε ταχυτητα.εγω εχω δοκιμασει τα παρακατω repeater.linksys expander.δεν εδινα με καλωδιο στο δευτερο pc αλλα ασυρματα.δηλαδη adsl router wireless Με το repeater και μετα repeater wireless Με το pc.και εχω δοκιμασει και τις belkin ena repeater προσοχη ομως διοτι ακριβως με το ιδιο

σχημα να το πω ετσι υπαρχει και access point.αυτο εδινε και wirelesss στο pc αλλα και με καλωδιο αμα ηθελες.και εχω παιξει και με d link δεν θυμαμαι μοντελο.δεν ηταν δικο μου καν.το belkin to ειχε φερει και το πλαισιο και το eshop και το multirama κατα καιρους.σπιτι παιζω με wds με 2 thomson και το δευτερο pc παιζει με καλωδιο

Δημοσ.

Επειδή το θέλω για downloads και για κάνα οnline παιχνίδι μάλλον θα πάω στην επέκταση του σήματος. Αλλά απ ότι είδα όλα τα repeaters κάνουν περίπου 45-60 ευρώ λέω να πάρω άλλο ένα Thomson που λόγω της έκπτωσης επειδή έχω Forthnet θα μου έρθει κάπου στα 50 ευρώ. Υπάρχει κάποια διαφορά στην επέκταση του σήματος άμα πάρω το Thomson ή άμα έπαιρνα κάποιο repeater?

Δημοσ.

το thomson παιζει μe wds.κανεις το wizard Να το πω ετσι και απο τα 2.εγω το σεταρα σε 10 λεπτα χωρις θεμα.απλα αλλαξα lan ip Στο δευτερο thomson και εκλεισα dhcp server και μετα ετρεξα στο καθενα τοwds.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙς ΚΛΕΙΔΩΜΑ WEP.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ WPA τουλαχιστον στο thomson.apo την αλλη το belkin που ειχα δοκιμασει ειχε παιξει ακομα πιο ευκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...