Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ηρθε επιτελους η xigmatek! οριστε και τα πρωτα τεστ. αργοτερα θα ακολουθησουν και αλλα με overclocked τον 940

οντος υπάρχει σημαντική διαφορα απο πριν :o

Περιμενω νεα σου.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η προηγουμενη ηταν με τον 940 στα 3.516 ghz (1.35v). αυτη ειναι με τον 940 στα 3.62ghz (1.45 v). τι λεει καλη?

να σημειωσοθμε πως ο 940 ειναι κανονικα 3ghz επεξεργαστης AM2+.

Παίδες εγω εχω εδω και μερικές μέρες τον AMD PHENOM II X4 955 3.2GHz και ΜΟΒΟ

GIGABYTE GA-790FXTA-UD5 δεν εχω ιδέα απο overclocking και ούτε θέλλω να ασχόληθω

ομως ενα πράγμα που δεν μου άρεσε ειναι ο θόρηβος της μαμάς ψύχτρας οταν ειναι σε φόρτο εργασίας ειναι πολυ ενοχλητική θ'αθελα να μου προτείνετε μια ψύχτρα οικονομηκή

μεν αποδωτική δε το pc το χρησημοποιώ για games, ταινίες,μουσική γενικά για ψυχαγωγία.ευχαριστώ:-)

η προηγουμενη ηταν με τον 940 στα 3.516 ghz (1.35v). αυτη ειναι με τον 940 στα 3.62ghz (1.45 v). τι λεει καλη?

να σημειωσοθμε πως ο 940 ειναι κανονικα 3ghz επεξεργαστης AM2+.

την παστα την εβαλες καλα? στα 1.45 και να πιανει 60 c ...............

παιδια καλησπερα σας και απο την μερια μου. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος και εμενα; Εχω την μητρικη asrock 785gxh και τον 955. θα μπορεσω να τον παω πανω απο 3.6;

μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις ειχες βαλει σε παρακαλω; :shifty:

δεν ειναι τοσο απλο δηλαδη αυξανεις ταση 1,44 ή 1,48 και ανεβαινει ετσι απλα ... το θεμα ειναι να ειναι σταθερο το συστημα σου και να μην εχεις προβλημα με θερμοκρασιες!

εκτος απο την asrock εχεις aftermarket ψυκτρα και ο 955 τι steeping ειναι(c2 ή c3);

δεν ειναι τοσο απλο δηλαδη αυξανεις ταση 1,44 ή 1,48 και ανεβαινει ετσι απλα ... το θεμα ειναι να ειναι σταθερο το συστημα σου και να μην εχεις προβλημα με θερμοκρασιες!

εκτος απο την asrock εχεις aftermarket ψυκτρα και ο 955 τι steeping ειναι(c2 ή c3);

ειναι c2 και ψυκτρα θα εχω απο δευτερα την Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler

καλησπερα σας...σκεφτομαι να αγορασω εναν AMD phenom II x4 965 BE (C3 αν σταθω τυχερος) αλλα δεν εχω αποφασισει ποια ψυχτρα να του φορεσω...εχετε καμια καλη επιλογη μεχρι 50 ευρω??

καλησπερα σας...σκεφτομαι να αγορασω εναν AMD phenom II x4 965 BE (C3 αν σταθω τυχερος) αλλα δεν εχω αποφασισει ποια ψυχτρα να του φορεσω...εχετε καμια καλη επιλογη μεχρι 50 ευρω??

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353056&page=9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...