Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Core είναι μια χαρά - αρκεί να είσαι stable.

ΝΒ μπορείς να δοκιμάσεις και παραπάνω (~2400 - 2500).

Μνήμες δεν μπορώ να ξέρω τι έχεις.

Δημοσ.

To NB θα το ανεβάσεις με τον αντίστοιχο πολλαπλασιαστή. Άσε το bus όπως είναι. Και το ανεβάζουμε γιατί και αυτό δίνει performance.

Αν δεις αστάθειες, προσθέτεις λίγη τάση στο cpu_nb voltage.

Για τις μνήμες δεν έχω να προτείνω κάτι, γιατί ακόμα δεν ξέρω ποιες έχεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα αποφάσισα να πειραματιστώ για 1η φορά σε overclocking σε έναν 955 που έχω. Προς το παρόν είμαι στα 3.8 με μια Α50 για ψύξη και ύστερα από 30 mins prime95, το hwmonitor δείχνει 50-51 core temps. Είναι λογικά νούμερα για αερόψυξη υποθέτω. Να προχωρήσω άφοβα στα 4 Ghz? Έχει ανέβει πολύ εύκολα γενικά πάντως και από τάση είμαι στα 1.44 προς το παρόν (η mobo έχει μεγάλα steps για την αλλαγή της τάσης).

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα αποφάσισα να πειραματιστώ για 1η φορά σε overclocking σε έναν 955 που έχω. Προς το παρόν είμαι στα 3.8 με μια Α50 για ψύξη και ύστερα από 30 mins prime95, το hwmonitor δείχνει 50-51 core temps. Είναι λογικά νούμερα για αερόψυξη υποθέτω. Να προχωρήσω άφοβα στα 4 Ghz? Έχει ανέβει πολύ εύκολα γενικά πάντως και από τάση είμαι στα 1.44 προς το παρόν (η mobo έχει μεγάλα steps για την αλλαγή της τάσης).

gigabyte ειναι?

Δημοσ.

Ναι, είναι παλιά, η GA770-TA ud3. Aν και το μάτιαξα μου φαίνεται γιατί στα τελευταία τρεξίματα του prime στα 3.8 μου πέφτει ο ένας απο τους 4 workers. Αυτό τι σημαίνει γενικά;

Δημοσ.

Παιδια να ρωτήσω μετα απο ενα 4ωρο παραμονής στα 4,11οπως δειχνω στις φωτογραφίες πεταει μπλε οθόνη μπορει καποιος να βοηθήσει?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λογικά κάπου στα 3.8 θα πας με συνοπτικές διαδικασίες. Από κει και πάνω κάνεις δοκιμές.

Θεωρητικά, τα 4 είναι εφικτός στόχος.

Δημοσ.

Άστα στο auto και δοκίμασε να αλλάξεις μόνο το πολλαπλασιαστή το multi δηλαδή.Δοκίμασε με x18=3800.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

200MHz x18 (πολλαπλασιαστης) = 3600MHz

οι περισσοτεροι rev. C3 (Deneb) οπως ο 955 και ο 965 πανε ανετα στα 3.6GHz μονο με αλλαγη του πολλαπλασιαστη στα x18

καποιοι απο αυτους μπορουν να πανε ανετα στα 3.7GHz (x18.5 πολλαπλασιαστης) ή στα 3.8GHz (x19 πολλαπλασιαστης).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...