Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU Clock ratio λογικά λέγεται στην μητρική σου το multi.

Αν δεν το βρίσκεις, ανέβασε μερικές φωτογραφίες να το βρούμε παρέα.

Με το 2πλό λεπτό ψυγείο και μόνο τον επεξεργαστή στην loop λογικά θα είσαι άνετος και για 1.55V. ΑN το χρειαστείς.

Δημοσ.

Ok , έκανα βλακεία ,πατούσα enter. Έβαλα το ratio στο 20 και πήγε στα 4013 και έχω 34 βαθμούς , αν το αφήσω έτσι θα είμαι stable??? να τρέξω ένα prime zγια μισή ώρα και να δω??Ή να πειράξω και τίποτα άλλο??

Δημοσ.

Μετά από μισή ώρα prime είμαι 51 οC με θερμορασία δωματίου 25 . Πολύ δεν είναι?Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα σταθερότητας μέχρι τώρα

Δημοσ.

Μετά από μισή ώρα prime είμαι 51 οC με θερμορασία δωματίου 25 . Πολύ δεν είναι?Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα σταθερότητας μέχρι τώρα

Δημοσ.

Τι vcore βλέπεις στο cpuz την ώρα που τρέχει το prime;

Δεν είναι άσχημη θερμοκρασία θα έλεγα. Απλά δοκίμασε μετά και Lynx - μήπως τα δει εκεί σκούρα.

Δημοσ.

Το έβαλα να κάνει 20 φορές το τεστ αλλά δεν πείραξα καμία ρύθμιση . Μήπως θα ήταν καλύτερα να πείραζα λίγο το cpu frequency και να κατέβαζα λίγο το ratio??

Δημοσ.

Ανάλογα το που θέλεις να τρέχεις τις μνήμες σου. Αλλά επιδόσεις από υψηλότερο bus και χαμηλότερο ratio δεν θα δεις. Δεν είναι όπως το fsb στους παλιούς intel ;)

Στο linx βάλε μπόλικη μνήμη. Αν περνάς και lynx και prime (blend) είσαι mosdef stable. Οπότε σου έκατσε πραγματικά εύκολα το 4GHz :)

Δημοσ.

Πηγαίνεις στο cpu offset voltage και προσθέτεις τάση. Βάλε ας πούμε +0.050V (50mv) και δες τι γίνεται.

Λογικά θα θέλεις κάτι σαν 1.45V στo cpuz (σε load - δηλαδή όταν τρέχει το Linx) για να τα περνάς όλα. Πειραματίσου. Κάθε κομμάτι διαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...