Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι να κάνω που οταν το βάλω στο χ17 τον πολλαπλασιαστή μετα δεν κανει restart?Τουλάχιστον έτσι παει 3,92 χωρίς κολλήματα.Πες μου πώς αλλιώς να το κάνω γιατι δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Ναι αλλά κανείς δεν εχει την ίδια απορία και το ίδιο πρόβλημα με μένα.Δεν ξέρω τι να κάνω στην περίπτωση αυτή .Μου λές ασε το fsb και ανεβασε τον πολλαπλασιαστή και όταν το κάνω απλά δεν κάνει restart.Πώς αλλιώς να το ανεβάσω?Απο πουθενά δεν μπορώ να πειράξω τάσεις ρεύματος.

Δημοσ.

Εαν δεν σε αφηνει το bios να πειραξεις ταση ρευματος απο πουθενα και το εχει στο auto,απλα ανεβασε τον πολλαπλασιαστη με οσο παει στο auto (και να προσεχεις ποσο δινει,κατω απο 1.42 ας πουμε ειναι πολυ καλα για να εχεις και καλα temps) και παιξε με πολλαπλασιαστη μονο και οπου φτασεις.

Δημοσ.

Κοιταξε απο την στιγμη που οπως λες δεν σε αφηνει να πειραξεις στο bios τα ρευματα τοτε εγω στην θεση σου θα επαιζα μονο με πολλαπλασιαστη.

Πολλα μπορει να φταινε στο οτι δεν ανεβαινει παραπανω με πολλαπλασιαστη αλλα το κανει με το fsb.αλλα ανεβαζοντας το fsb ανεβαινουν ταυτοχρονα και οι μνημες(εκτος και εαν ξερεις και σε αφηνει να πειραξεις διαιρετες) και αλλα πραγματα και εμεις δεν το θελουμε αυτο.γιαυτο σου λεω να παιξεις μονο με πολλαπλασιαστη για να ανεβασεις μονο τα Mhz του επεξεργαστη.

Θελει ψαξιμο το τι σε αφηνει να πειραξεις με το bios και τι οχι.μπορεις ας πουμε αλλαζοντας το fsb να βαλεις αλλους διαιρετες στις μνημες ετσι ωστε να μην ανεβουν και αυτες και ενδεχομενως εχεις προβληματα ασταθειας?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω έναν 955 και τον έχω OC στα 3,8.

Το πρόβλημα είναι πως κάθε εφαρμογή δείχνει άλλες θερμοκρασίες!Ποίο να εμπιστευτώ;AMD Overdrive ή το Hardware Monitor από CPUID;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω έναν 955 και τον έχω OC στα 3,8.

Το πρόβλημα είναι πως κάθε εφαρμογή δείχνει άλλες θερμοκρασίες!Ποίο να εμπιστευτώ;AMD Overdrive ή το Hardware Monitor από CPUID;

Με κόκκινο πλαίσιο η πραγματική θερμοκρασία και με κίτρινο η "εικονική"(εικονα απο το pc μου) στο Hardware Monitor.

post-133420-0-19088600-1318103125_thumb.png

Δημοσ.

Με κόκκινο πλαίσιο η πραγματική θερμοκρασία και με κίτρινο η "εικονική"(εικονα απο το pc μου) στο Hardware Monitor.

Έμενα άλλα δείχνει το AMD Overdrive,άλλα το Hardware monitor στο πεδίο: TMPINO0 κάτω από τη μητρική και άλλα στο TMPINO0 κάτω από τη κάρτα γραφικών...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...