Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κατέβεις ποιο κάτω δεν έχει άλλες επιλογές;

Στη μία photo λέει chipset voltage άρα μετά έχει και άλλες για κατέβα λίγο

Δημοσ.

Αυτό στο Jumperfree δε το βλέπεις; Μπήκες εκεί που σου είχα πει από την αρχή;

Για πήγαινε advanced και πρέπει να λέει κάτι για jumperfree μπες μέσα και εκεί Overclock options...

Εκεί θα είναι λογικά...

Αν δε το βρίσκεις ανέβασε μας εικόνες

post-204649-0-34760900-1316615473_thumb.png

Δημοσ.

ΚΑμία σχέση το δικό σου μενού.Το δικό μου είδες πιο πανω πως είναι.Δηλαδη αν δεν βρω την τάση ρεύματος δεν μπορώ να κάνω τίποτα?Το vcore το βρήκα στην επιλογη HWmonitor που είναι σε αλλο υπομενού.Εδειχνε 1,392 και είχε μια ακόμα επιλογή μέσα το ignored.

Δημοσ.

Ε τι να σου πούμε. Σκάλισε το και ψάξε να βρεις κάτι...

Bios update έχεις κάνει; Αν και μαλακία λέω έπρεπε να υπάρχει η επιλογή.... :-(

Δημοσ.

Το εχω ψάξει πολύ και bios update έκανα πρόσφατα..Μια τελευταία ερώτηση εχω μόνο..όταν το παω 3,7 αρχίζει να μην κάνει σωστο restart.Άρα εκεί πρέπει να υπάρχει το θέμα με το ρεύμα? Ή είναι θέμα timings μνημών?Δηλαδή και 3,9 το έχω πάει αλλα δεν κάνει restart μετά ...

Δημοσ.

Δε κάνει restart τι εννοείς; Πας έναρξη του λες επανεκκίνηση και δεν κάνει; Αν εννοείς αυτό τότε τι κάνει;

Δημοσ.

Οχι το κάνει κανονικά αυτό, μαυριζει η οθόνη και μετά δεν κάνει το μπιπ να ξεκινήσει.Πρέπει να τον κλεισω απο το κουμπί και να το ξαναπατήσω για να δουλέψει κανονικά.

Δημοσ.

Δε νομίζω να φταίει το o/c?? Τον έχεις τεστάρει αν είναι σταθερός όταν τον ανέβασες; Αν ναι πως...

Το τροφοδοτικό σου είναι το?

Δημοσ.

Karmen μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα αυτα για πες μου

http://imageshack.us/photo/my-images/819/img00361m.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/198/img00381h.jpg/

Κατέβασα το multiplier απο το bios στο 15 και αύξησα το fsb στα 230 και έτσι το πήγα στα 4

Να με ανησυχεί το NB freq της μνήμης που έχει αυξηθεί πολύ?Πιστεύεις να το ανεβάσω και άλλο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...