Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα 55€ έχει τη noctua nh-u12p που πείρα εγώ και είναι κορυφή ,amd 965 στα 3.8 και δουλεύει 28 σε idle και 48 βαθμους σε stress test . Βέβαια δε ξέρω αν τη δουλειά την κάνει η ψύκτρα στο σύνολο ή ο ανεμιστήρας της noctua .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολλά λεφτά για fancy ψήκτρες φιλαράκι. Εαν είναι να δώσεις πάνω από 50αρικο, χτύπα μια H50 της Corsair να καθαρίσεις μια και καλή.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-Hydro-Series-H50-Cpu-Cooler-Lga775-1366-CWCH50.htm

μπα παρηγγειλα την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Scorpion-HDT-S1283.htm

με 35 ευρουλακια και τωρα την περιμενω για να ξεκινησω να το πουσαρω οσο παει το μηχανημα...μεχρι να ερθει θα παιξω λιγακι με την 5870

ναι κ ομως τοσους χτυπησε......

αφου τον ετρεχα στα 1,550!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν φταει ο πυρηνας αλλα η κουραση μου........

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ----------

αφου τον ετρεχα στα 1,550!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν φταει ο πυρηνας αλλα η κουραση μου........

αφου δεν τον εψησα.......τωρα ειμαι 3,7ghz με max temp 70c στο intel burn....

φρεσκο φρεσκο μονο multi πειραγμενο!

ρε παιδια ψηνεται με μαμα ψυκτρα !!!!

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ----------

αφου δεν τον εψησα.......τωρα ειμαι 3,7ghz με max temp 70c στο intel burn....

αυτο που εκανες ειναι μα...κια και ειναι σιγουρο οτι επεξεργαστης αν συνεχισεις ετσι θα σου καει!κατεβασε το σε stock voltage και αγορασε μια ψυκτρα !

αυτο που εκανες ειναι μα...κια και ειναι σιγουρο οτι επεξεργαστης αν συνεχισεις ετσι θα σου καει!κατεβασε το σε stock voltage και αγορασε μια ψυκτρα !

Cold σε στοκ τρεχω τωρα.....το ξερω οτι εκανα μ@λ@κι@....μεγαλη!!!!!Αφου την γλιτωσα καλα ειναι...για δες κ αυτο

επαιξα και λιγο με την ΑΤΙ και ειναι στα 880 απο 850 και 1270 απο 1200. εστω και αυτο κατι ειναι προς το παρον...θα δω αργοτερα...

οσο και να ανεβασεις την gpu δεν προκειτε να δεις αποτελεσματα γιατι την "κοβει" ο επεξεργαστης.Στη θεση σου θα περιμενα την ψυκτρα...........;)

:-D

Τωρα καλυτερα?:o

καλυτερα ναι αλλα αν 67 βαθμοι ειναι παρα πολυ υψηλη τιμη μεχρι 55-56 το πολυ(κατω απο 50 σε full load ειναι το ιδανικο)....

Περιμενε την ψυκτρα εχεις πολυ υψηλες θερμοκρασιες και μην το στρεσαρεις !

οριστε και τα δικα μου αποτελεσματα

τι λεν οι θερμοκρασιες για τον επεξαργαστή?

οι θερμοκρασιες σου ειναι υψυλες 42 idle και 61 load...

Περιμενε να σου ερθει η ψυκτρα ........;)

---------- Προσθήκη στις 08:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:07 ----------

καλες θερμοκρασιες ειναι αυτες για να παρεις μια ιδεα

magicalsnap201001260228.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...