Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αα τώρα θυμήθηκα που το έλεγες και στο διπλανό νήμα ;)

Δες αν είσαι σε latest bios και όταν μπορέσεις ανέβασε μερικές photos από το bios μήπως σου διαφεύγει κάτι.

Πάντως αυτό που λέω πρέπει να παίζει - το 250++ είναι μάλλον too much για την μητρική, χωρίς να την ψήσεις σε NBv κτλ. 4.2 stable @ 1.425 real είναι πολύ καλό νούμερο πάντως.

Δημοσ.

58055235.png

Uploaded with ImageShack.us

16x251 για να δουλεψουν ολα τα core στα 4.0 ισως να αναιβασω και αλλο σιγα σιγα

με stock ψυχτρα ειμαι και σε cpu και gpu τελος η υδροψηξη για μενα μιας και την πουλαω μιας και εχω προβλημα με το βαρος..

ξεχασα να πω ειμαι με 1.4volt αλλα το msi βγαζει παραπανω απο μονο του 1.40~1.48

Δημοσ.

Ε εάν είσαι με μαμά ψήκτρα τη περιμένεις να πας και παραπάνω ; :P.Και τα 4ghz που έπιασες καλά είναι πρέπει να χέρεσε .

Έχεις ενεργοποιημένο το cool n quiet ;

Δημοσ.

Ε εάν είσαι με μαμά ψήκτρα τη περιμένεις να πας και παραπάνω ; :P.Και τα 4ghz που έπιασες καλά είναι πρέπει να χέρεσε .

Έχεις ενεργοποιημένο το cool n quiet ;

οχι δεν το εχω ενεργοποιημενο τα εχω ολα disable ,απλα επειδη δεν εχω πηραξει multi αλλα μονο bus το κατεβαζει μονο του..

φιλε μονο στοκ cooling τελος τα watercooling για μενα

Δημοσ.

Υπάρχει και καλή αερόψυξη.

ναι υπαρχουν βεβαια η καλυτερη αεροψυξη αντε να περναει καμια hydro H50κτλπ ,και μετα καποιος αν θελει δυνατοτερα παει σε custom

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι υπαρχουν βεβαια η καλυτερη αεροψυξη αντε να περναει καμια hydro H50κτλπ ,και μετα καποιος αν θελει δυνατοτερα παει σε custom

μια μέτρια Υδροψυχτη (όπως είναι ολες της σειρας της corsair) είναι χειρότερη σε απόδοση από τις καλύτερες αερόψυκτες.

όπως είπες και εσύ "καποιος αν θελει δυνατοτερα παει σε custom" που είναι και επένδυση για τα μελλοντικά build

Επεξ/σία από Chief90
Δημοσ.

μια μέτρια αερόψυκτη (όπως είναι ολες της σειρας της corsair) είναι χειρότερη σε απόδοση από τις καλύτερες αερόψυκτες.

όπως είπες και εσύ "καποιος αν θελει δυνατοτερα παει σε custom" που είναι και επένδυση για τα μελλοντικά build

παιζει ρολο και τι ψαχνει και ο καθενας τα custom watercooling ειναι οτι καλυτερο εφοσον εχουν βεβαια τουλαχιστον σοβαρο ψηγειο/αντλια/μπλοκ..

ειχα thermaltake bigwater με ενα μονο ψηγειο και ενα διπλο και σε αποδοση ηταν +5 με 10 βαθμους πανω απο ενα custom swifteck που εβαλα μετα, βεβαια το bigwater εκανε 140ευρο και τα πραγματα τα custom ενα 300αρι+++

οτι πληρωσεις παιρνεις

Δημοσ.

παιζει ρολο και τι ψαχνει και ο καθενας τα custom watercooling ειναι οτι καλυτερο εφοσον εχουν βεβαια τουλαχιστον σοβαρο ψηγειο/αντλια/μπλοκ..

ειχα thermaltake bigwater με ενα μονο ψηγειο και ενα διπλο και σε αποδοση ηταν +5 με 10 βαθμους πανω απο ενα custom swifteck που εβαλα μετα, βεβαια το bigwater εκανε 140ευρο και τα πραγματα τα custom ενα 300αρι+++

οτι πληρωσεις παιρνεις

ρε συ στη msi οταν στρεσαρεις τoν επεξεργαστη με Intel burn test ανεβαζει απο μονο της τα volt στο πυρηνα και ποσο ?

Δημοσ.

ειχα thermaltake bigwater με ενα μονο ψηγειο και ενα διπλο και σε αποδοση ητ

αν +5 με 10 βαθμους πανω απο ενα custom swifteck που εβαλα μετα, βεβαια το bigwater εκανε 140ευρο και τα πραγματα τα custom ενα 300αρι+++

οτι πληρωσεις παιρνεις

σορυ φιλε μου, μετρια υδροψυκτη ηθελα να γραψω (το διορθωσα)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα έτοιμα hydro της Corsair και της Antec για sub 100eu λύσεις. Οι αεροψύξεις που είναι όντως καλύτερες είναι κάτι γκουμούτσες 2.5κιλών τύπου Prolimatech και Noctua 14. Φυσικά και τα custom w/c των 200-300 euro είναι καλύτερα, αυτό έλειπε, αλλά για σχετικά φθηνή λύση, χωρίς να χρειάζεται να φορτώσεις τα τέρατα της Prolimatech, τα hydro είναι αστεράκια σε επιδόσεις.

Δημοσ.

Μέχρι να βγεί η ND-14, οι MEGAHALEMS είχαν τα σκήπτρα μου φαίνεται στις αεροψύξεις, γι'αυτό τις ανέφερα ως παραπλήσιες. Αν έθιξα κανέναν μέτοχο ζητώ συγγνώμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...