Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα 2800 και ετρωγε φρικες,και στα 2600 δεν περασαμε το τεστ,τωρα θα δοκιμασω αυτο που ειπες στα 2400... μνημες ειναι αυτες OCZ OCZ3BE1600C8LV2G .παιζει να θελουν και αυτες καμια ρυθμιση?

Αποτυχαμε στο τεστ παλι :( Να δωσω 2600 στα 1.3 NB vid?

Δημοσ.

Εγώ λέω να αφήσεις για την ώρα το nb στην ησυχία του κάνε πρώτα σταθερό τον επεξεργαστή και της μνήμες σου και μετά προχώρα και στο nb

Δημοσ.

Σορυ που αργω να απαντησω,Θα ανεβασω φωτογραφια αυριο γτ ειμαι εκτος αθηνων σημερα. Ναι και στα 2600 στα 1.3ΝΒ δεν παιρναει το τεστ..στα 2800 δεν ανοιγει το pc.μαλλον θα χρειαστει να πειραξω τις μνημες,ευχαριστω για το ενδιαφερον,αυριο λοιπον θα δουμε τι παιζει.

Δημοσ.

Περι RAM δεν εχω καταλαβει τπτ πουθενα δεν εχω δει αν ειναι οντως 1333Mhz οπως ελεγε το κουτι τους. Τεσπα,εχουμε και λεμε λοιπον:

0410i.jpg 0413oy.jpg

0412s.jpg 0414l.jpg 0415a.jpg

(μην κραξετε,δεν εχω ξανανεβασει φωτογραφιες σε φορουμ :P) Ετσι ειναι αυτην την στιγμη ,και σβηνει στο 2ο τεστ του intel burn test :/

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικό να παίζουν και σε σένα οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις, κάθε κομμάτι (είτε επεξεργαστής, είτε μητρική, είτε μνήμη, κι ας είναι τα ίδια μοντέλα, συμπεριφέρονται διαφορετικά).

Give it a try και βλέπουμε.

Δημοσ.

Ωραια ακριβως οπως το εχει ο τυπας το πηγα.με ποιο προγραμμα μπορω να δω αν ειμαι οκ με τις μνημες?? τωρα ειμαι στα 3.2,τι να πειραξω παλι για να σταθεροποιηθω στα 4?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...