Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lion και cold τι ρυθμισεις εχετε στο catalyst στο 3d?

Τα δικα μου ...

Τι σκατα,μονο στο sp1 που δεν εχω βαλει στα windows.

Αντε παλι.....κατσε να ανεβασω τον επεξεργαστη μια πρωτα και βλεπουμε.Φτουυυυυυυυυυυυυυυ.

To έχω ήδη στο 20% στο CCC. Θα κοιτάξω και τις ρυθμίσεις του Cold και θα δοκιμάσω.

Θάνο τον cpu δεν χρειάζεται να τον ανεβάσεις, δεν παίζει ρόλο man. :)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους εχουν κατεβασει απο το site.file not found μου βγαζει.

Οι κανονικοι ποτε θα βγουν ρε φουστη μου.

Lion ας εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.το ξερω οτι ζοριζει μονο την καρτα αλλα αμα παλι βγαλει τα ιδια αποτελεσματα τοτε θα λεω οτι μαλακια που δεν ανεβασα τον cpu.

Το enable syrface format optimization τοσο πολυ το επηρεαζει?απο μια γρηγορη ματια μονο αυτο εχουμε αλλαγμενο.

Δημοσ.

Aυτούς όμως δεν τους έχω. :-D

Όντως τους κατέβασαν.

Cold με αυτούς το έτρεξες? είδες διαφορά?

Πάντως για να λέμε την αλήθεια 4-5 fps που είναι η διαφορά μας δεν έχω δεί ποτέ να βγαίνουν απο έκδοση driver. Το πολύ 0.2-0.3 του Fps κέρδος έχω δεί.

Θάνο υπομονή θα βγούνε που θα πάει.

Δημοσ.

Aυτούς όμως δεν τους έχω. :-D

Όντως τους κατέβασαν.

Cold με αυτούς το έτρεξες? είδες διαφορά?

Πάντως για να λέμε την αλήθεια 4-5 fps που είναι η διαφορά μας δεν έχω δεί ποτέ απο driver. Το πολύ 0.2-0.3 του Fps έχω δεί.

Θάνο υπομονή θα βγούνε που θα πάει.

Και ουτε θα τους βρεις :mrgreen:

Δημοσ.

Lion ας εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.το ξερω οτι ζοριζει μονο την καρτα αλλα αμα παλι βγαλει τα ιδια αποτελεσματα τοτε θα λεω οτι μαλακια που δεν ανεβασα τον cpu.

Το enable syrface format optimization τοσο πολυ το επηρεαζει?απο μια γρηγορη ματια μονο αυτο εχουμε αλλαγμενο.

Mα δεν παίζει ρόλο ρε σύ. Εγώ χτές με τον cpu στα 3.8Ghz το έτρεξα που δουλεύει εκεί με στόκ τάση. ;)

Δημοσ.

Ε δες στο αλλο thread τι σκορ βγαζει στο 3dmark11 ο cold.πλακα μου κανεις???χαχα.μπραβο ρε φιλε.

Εδω ομως που ειναι μονο η καρτα....

Ξαναρωταω το enable surface format optimization τοσο πολυ ρολο παιζει?

Κατσε να το τρεξω με 950 core και 1350 τις μνημες να δω μηπως ειναι αυτο που λεγαμε. +20% θα το βαλω.

Με τις ρυθμισεις του cold.

Δημοσ.

ελπίζωνα μην πέσει κράξιμο μου ειμαστε για κάμποσα ποστ off topic B)

Ε δες στο αλλο thread τι σκορ βγαζει στο 3dmark11 ο cold.πλακα μου κανεις???χαχα.μπραβο ρε φιλε.

Εδω ομως που ειναι μονο η καρτα....

Ξαναρωταω το enable surface format optimization τοσο πολυ ρολο παιζει?

Κατσε να το τρεξω με 950 core και 1350 τις μνημες να δω μηπως ειναι αυτο που λεγαμε. +20% θα το βαλω.

έχω δοκιμάσει πολλούς συνδυασμούς άστο όπως σου είπα εκτός και αν βρεις κάποια καλύτερη ρύθμιση και την μοιραστείς μαζι μας .....

Δημοσ.

Μαλιστα.Δεν ξερω πια τι να πω.

Τις μνήμες γιατί τις ρίχνεις ρε σύ. Αστες τουλάχιστον στα 1375 αλλιώς τι περιμένεις να δείς.

Ας μεταφέρουμε και την κουβέντα στο κανονικό thread γιατι εδώ το ξεφτιλίσαμε. :)

Δημοσ.

Τις μνήμες γιατί τις ρίχνεις ρε σύ. Αστες τουλάχιστον στα 1375 αλλιώς τι περιμένεις να δείς.

Ας μεταφέρουμε και την κουβέντα στο κανονικό thread γιατι εδώ το ξεφτιλίσαμε. :)

Περιμενω να δω μπας και φταινε αυτες και ποσο ευθυνοντε στο σκορ.αλλα σωστα ας μεταφερθουμε μια εκει.παω εκει να ποσταρω τωρα και με αλλο τεστ.

Δημοσ.

Δυο bench και απο μενα ο παλιος και ο καινουργιος stock ολα και απειραχτα - τις καρτες γραφικων 700/993 η 4850 και 845/1000 η 480

00000ko.jpg

00014zw.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Dosas

νομιζω οτι εισαι παραπανω απο καλα :devil: εχεις ανεβασμενο και το ΝΒ για εχτρα boost !

Το μονο που εμεινε ειναι να βρεις τα ορια του στο overclock ανεβαζοντας τον οσο μπορεις :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...