Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι δεν μου αρεσει εδω.χμμμ.να κατεβασω τελευταιους drivers?η μηπως ειναι το φενομενο απο τις μνημες που αμα τις πας πανω απο 1375 δεν βλεπεις διαφορα αντιθετα σε ριχνουν και για να δεις διαφορα πρεπει να ανεβασεις κοντα 1500?χμμμ

Ξερεις τωρα ε?οτι με συμφερει...ποιος το χεζει το tesselation μωρε.αφου το ξερουμε οτι η nvidia τα παει καλυτερα εκει....

Βαλε το νορμαλ και τον επεξεργαστη στα 4.0 να δουμε.

Ασε τις μνημες και την mobo σιγα την επιρροη που εχουν....

(ρε μπας και εκανε κανενα update απο πισω η μαλακια το avg εκεινη την ωρα....χαχαχαχχαχα.θα φαει σβησιμο εαν εγινε κατι τετοιο).

Ρε cold ποιους drivers εχεις?βλεπω μεγαλη διαφορα στο tesselation με το δικο μου και δεν παιζει να ειναι το anisotropy μονο.

ωραιος ,τωρα για το tesselation που λες δεν ξερω αν συμφερη την 480 μην ξεχνας την εχω παει και 871mhz. βεβαια crysis2 την εχω 845mhz με stock ρευμα και εγω 6950 θα επαιρνα αλλα την βρηκα μεταχειρου την 480 και την πηρα.

ξερεις πως μπουρουμε να πειραξουμε τα settings στο crysis2 ?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξερεις πως μπουρουμε να πειραξουμε τα settings στο crysis2 ?

Να σου πω την αληθεια το crysis 2 απο βαρεμαρα το παιζω μονο για να λεω οτι το επαιξα.δεν μου αρεσε καθολου.

Νομιζω οτι εχει βγει patch για τα high resolution shaders.κατι τετοιο.

Υ.Γ φερτε μου τα bios και το trixx να flashαρο λεμε............. :P :P :P

Υ.Γ σαν πολυ δεν την εχεις ανεβασει την καρτουλα?ωραιος...

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια το crysis 2 απο βαρεμαρα το παιζω μονο για να λεω οτι το επαιξα.δεν μου αρεσε καθολου.

Νομιζω οτι εχει βγει patch για τα high resolution shaders.κατι τετοιο.

Υ.Γ φερτε μου τα bios και το trixx να flashαρο λεμε............. :P :P :P

Υ.Γ σαν πολυ δεν την εχεις ανεβασει την καρτουλα?ωραιος...

δεν εχει αναγκη στα 850mhz με στοk ρευμα αντε να ποιανει 65c(water) απο 92+ με αερα το ιδιο και η cpu.

με 1120ρευμα απο 1025ρευμα benchari και στα 880-890

Δημοσ.

χεχε οχι και ακριβως τα ιδια βαλε anisotropy 16x και tessellation extreme καντα ολα τερμα

Ναι βρε σύ, έχεις δίκιο δεν είχα δεί ότι είσαι με tes extreme. B)

Για το anisotropy δεν παίζει ρόλο είτε το έχεις 4x είτε 16x. :)

Δημοσ.

Ναι βρε σύ, έχεις δίκιο δεν είχα δεί ότι είσαι με tes extreme. B)

Για το anisotropy δεν παίζει ρόλο είτε το έχεις 4x είτε 16x. :)

Εγω γιατι εχω τοσο μεγαλη διαφορα στο extreme με τον coldfusion?αφου δεν ειναι το anisotropy????

Δημοσ.

Χμμ περίεργο, μεγάλη διαφορά.

Λές στο extreme tes να παίζει τόσο ρόλο τo anisotropy? Διότι με normal tess δεν υπάρχει διαφορά επιβεβαιωμένο.

Δοκίμασε με 4x anisotropy και θα δοκιμάσω και εγώ αργότερα να δώ. :)

Δημοσ.

Χμμ περίεργο, μεγάλη διαφορά.

Λές στο extreme tes να παίζει τόσο ρόλο τo anisotropy? Διότι με normal tess δεν υπάρχει διαφορά επιβεβαιωμένο.

Δοκίμασε με 4x anisotropy και θα δοκιμάσω και εγώ αργότερα να δώ. :)

Περιεργο.Τα βαζω διπλα διπλα με μονη διαφορα το anisotropy.μπας και ειναι θεμα drivers?

post-164700-0-35344100-1303235304_thumb.jpg

post-164700-0-17194800-1303235324_thumb.jpg

Δημοσ.

Όπως βλέπεις λοιπόν το anisotropy δεν παίζει ρόλο είτε είναι 4x είτε 16x.

Πάντως η διαφορά είναι μεγάλη όντως με τον Cold. Ποιούς οδηγούς έχεις?

Δημοσ.

Εγω γιατι εχω τοσο μεγαλη διαφορα στο extreme με τον coldfusion?αφου δεν ειναι το anisotropy????

μπα τα ιδια μου βγαζει με 950/1450 οσο παει με το CC δηλαδη χωρις να δώσω παραπάνω ρευμα . Drivers εχω τους 11.4, τσεκαρε αν εχεις στο CC το power control settings στο +20.

post-133420-0-69887500-1303246583_thumb.png

Δημοσ.

Οχι στον catalyst το εχω στο κανονικο το ρευμα δηλαδη στο 0%.ουτε πιο πανω ουτε πιο κατω.λες να φταιει αυτο?θα το δοκιμασω το πρωι.Τωρα που σε βρηκα για δωσε ρε συ τις ρυθμισεις απο το catalyst που εχεις,πια πεδια εχεις τσεκαρισμενα πχ στο AA. και εαν το εχεις morphological και τετοια.

drivers εβαλα αυτους απο το cd μιας και με τους 11.2 μου εκανε νερα και δεν εριχνε τα ρολογια.τους 11.3 δεν τους δοκιμασα περιμενω τους 11.4

Πρεπει να εχω τους 10.11 μεσα τωρα.

(οτι Bench εχω τρεξει,το ρευμα ηταν αυτο στο 0%.Δηαλδη αμα του δωσω +20 θα εχει και παραπανω)?

Nekromaaaaaa επιστρεφω δημητριος....

Δημοσ.

Οχι στον catalyst το εχω στο κανονικο το ρευμα δηλαδη στο 0%.ουτε πιο πανω ουτε πιο κατω.λες να φταιει αυτο?θα το δοκιμασω το πρωι.Τωρα που σε βρηκα για δωσε ρε συ τις ρυθμισεις απο το catalyst που εχεις,πια πεδια εχεις τσεκαρισμενα πχ στο AA. και εαν το εχεις morphological και τετοια.

drivers εβαλα αυτους απο το cd μιας και με τους 11.2 μου εκανε νερα και δεν εριχνε τα ρολογια.τους 11.3 δεν τους δοκιμασα περιμενω τους 11.4

Πρεπει να εχω τους 10.11 μεσα τωρα.

(οτι Bench εχω τρεξει,το ρευμα ηταν αυτο στο 0%.Δηαλδη αμα του δωσω +20 θα εχει και παραπανω)?

Nekromaaaaaa επιστρεφω δημητριος....

NAI το power control settings βαλτο στο +20 ειδάλλως ειναι σαν μπουκωνεις την καρτα δεν δινει οσο ρευμα χρειαζεται τα υπολοιπα τα εχω default ...

Δημοσ.

χμμ μαλιστα.κατι σαν τα διπλα καρμπυρατερ δηλαδη ε?οκ thanks το πρωι θα δοκιμασω.

Ελπιζω να μην την μπουκωνει και στα 880/1375 που ειναι της 6970 οταν ειναι 0%.αυτο θα το εχω φανταζομαι μονο για bench.

Δημοσ.

χμμ μαλιστα.κατι σαν τα διπλα καρμπυρατερ δηλαδη ε?οκ thanks το πρωι θα δοκιμασω.

Ελπιζω να μην την μπουκωνει και στα 880/1375 που ειναι της 6970 οταν ειναι 0%.αυτο θα το εχω φανταζομαι μονο για bench.

Μπα στοκ δεν έχεις θέμα. :)

Δημοσ.

Οκ μεχρι να παω σπιτι να την δοκιμασω ριχνω που και που στο ιντερνετ κανενα διαβασμα και διαβασα κατι πολυ ενδιαφερον απο αλλο φορουμ.Δεν ανεφερε πηγη αλλα εχει ακουσει κανεις κατι τετοιο?

yeah if your getting degraded performance it would be the ram since unlike GDDR3, GDDR5 doesnt artifact it just kills performance as it attempts to repair the errors.

Επαναλαμβανω,δεν ξερω εαν ισχυει.απλα εαν εχετε ακουσει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...