phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ξεκίνα απ' την αμέσως χαμηλότερη τιμή (από τα 1.392V) και κατέβαινε, δεν υπάρχουν standard τιμές δυστυχώς (ή ευτυχώς :Ρ). Απλά έχε υπόψη σου το vdroop, δηλαδή @ BIOS θα ορίζεις περισσότερο από το real Vcore (του cpu-z δηλαδή). Σιγά-σιγά θα το βρεις Τσέκαρε και τις θερμοκρασιακές διαφορές κάθε φορά, για να δεις αν κερδίζεις κάτι, με ένα OCCT ας πούμε.
yanniliki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ok θενξ και παλι.. θα ξαναποσταρω να πω τι καταφερα τελικα
LouCi4er Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Eιμαι στα 4ghz(1,45 volt) με 2860 nb ( 1,325 volt) Ωραιος,αρκετουτσικο ρευμα στο NB αλλα αυτα σου κανει το κλειδωμενο Multi. ---------- Προσθήκη στις 19:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:48 ---------- Ξεκίνα απ' την αμέσως χαμηλότερη τιμή (από τα 1.392V) και κατέβαινε, δεν υπάρχουν standard τιμές δυστυχώς (ή ευτυχώς :Ρ). Απλά έχε υπόψη σου το vdroop, δηλαδή @ BIOS θα ορίζεις περισσότερο από το real Vcore (του cpu-z δηλαδή). Σιγά-σιγά θα το βρεις Τσέκαρε και τις θερμοκρασιακές διαφορές κάθε φορά, για να δεις αν κερδίζεις κάτι, με ένα OCCT ας πούμε. Αν κανει vdrop η μητρικη του.Εμενα ας πουμε η δικια μου (ASRock) κανει το αναποδο.Δινω 1,380 απο bios και στο cpu-z βλεπω 1,400.
ahristos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Χεχε, ναι, συμβαίνει κι αυτό :Ρ Δεν συμβαίνει απλώς... Κανόνας είναι για τις μητρικές για AMD http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3710064&postcount=767
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ωπ! Πότε το postαρες αυτό και δεν το πήρα γραμμή.. Ωραίος..
LouCi4er Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν συμβαίνει απλώς... Κανόνας είναι για τις μητρικές για AMD http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3710064&postcount=767 Οπως τα λες ειναι,κανονας για τις μητρικες της AMD.Και εγω μεχρι να το καταλαβω εβριζα την ASUS και την ASRock
agos1212 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 παιδια εχω και εγω εναν phenom x4 955 και θελω και εγω να κανω overclocking αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα..μπορει καποιος να με βοηθισει? ο μητρικη μου ειναι ο ASUS M3A78-EMH HDMI
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Διάβασες όσα, ή κάποια από αυτά που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα και δε μπορείς να ξεκινήσεις;
ColdFusion Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια εχω και εγω εναν phenom x4 955 και θελω και εγω να κανω overclocking αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα..μπορει καποιος να με βοηθισει? ο μητρικη μου ειναι ο ASUS M3A78-EMH HDMI Μπες στο bios. Πήγαινε στο menu advanced επειτα στο menu AMD Overclocking Configuration και στη συνεχεια στο processor frenquancy multiplier και απο auto που ειναι βαλτο Manual.Ανεβασε το multi τοσο οσο η συχνοτητα του επεξεργαστη να δειχνει 3600 mhz και τσεκαρε αν ειναι stable με το OCCT Perestroïka 3.1.0 Μην ανεβάσεις ακομα την τάση του πυρήνα (vcore) αν ειναι σταθερός ανέβασε το multi παραπάνω και ολα αυτα με default τάση στο πυρήνα ! Κάποια στιγμή θα δεις μπλε οθονη εκει ειναι το οριο και για ανεβάσεις τον επεξεργαστή πιο πάνω θα πρέπει να αυξηθεί η τάση του πυρήνα ....... οτι απορια εχεις εδω ειμαστε............
agos1212 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 πήγα στα bios sto advanced αλλα δεν υπαρχει πουθενα amd overclockinh configuration
agos1212 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν ξερω...γινεται να κανω overclock μεσα απο τα windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα