Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με το overdrive που έκανα το stability test 1 ώρα ήμουν ok.

με το occt στο 5λεπτο μου πέταξε μπλε οθόνη ανέβασα το vcore 0.025 έχει περάσει μια ώρα και είμαι ok να το αφήσω στα 1.475?

και με 1,47 το χειμωνα δεν θα εχεις προβλημα αλλα αν ανεβασεις ολιγον nb ισως να χρειαστείς λιγοτερο vcore!

Δημοσ.
μιας που πιάσανε τα κρύα είπα να πάω το 965 μου στα 4 μια είχα πρόβλημα με τα temps to καλοκαίρι , μετά από lapping cpu/heatsink(thermalright ultra 120 extreme)και θερμοκρασία δωματίου στους 19c μπορώ να πω ότι είδα τρομερή διάφορα.

20101007133933capture.jpg

ειδικά αν τα συγκρίνουμε με τα παλαιότερα πριν από περίπου 2 μήνες. η συγκεκριμένη φώτο είναι πριν το lapping/ανανέωση πάστας μιας και την είχα πολύ καιρό και με θερμοκρασία δωματίου περίπου στους 28c.

20100908124945capture.jpg

Καλα θα ηταν να παιξεις και με λιγο fsb,οχι μονο με multi.Οχι οτι εχει προβλημα ετσι αλλα θα κερδισεις λιγο ακομα σε επιδοσεις.

Δημοσ.
Καλα θα ηταν να παιξεις και με λιγο fsb,οχι μονο με multi.Οχι οτι εχει προβλημα ετσι αλλα θα κερδισεις λιγο ακομα σε επιδοσεις.

θα εχει αύξηση των επιδόσεων μιας και θα ανεβούν παραπάνω οι μνήμες!

Δημοσ.

έχω αυτές τις μνήμες ούτε heatspreader έχουν αξίζει να ασχοληθώ η διάφορα θα είναι αισθητή?

20101009142319capture.jpg

Δημοσ.
έχω αυτές τις μνήμες ούτε heatspreader έχουν αξίζει να ασχοληθώ η διάφορα θα είναι αισθητή?

20101009142319capture.jpg

Ανεβασε τοσο οσο να μην χρειαστει να ανεβασεις τα volt στις μνημες για να ειναι σταθερες!

Παραδειγμα αν ανεβασεις το fsb απο 200 που ειναι τωρα και οι μνημες σου παίζουν στα 1333 στο 205, οι μνημες σου θα ανεβουν σε συχνοτητα πχ στα 1370, αν δεν ειναι σταθερες τις περισσοτερες φορες δινουμε παραπανω ρευμα ..

Στη περιπτωση σου μιας και οι μνημες δεν εχουν heatspreader δες μεχρι που ειναι σταθερες ΧΩΡΙΣ να δωσεις εξτρα ρευμα..

Δημοσ.

Απο 1333 στα 1370 η διαφορα δεν υπαρχει καν.Οχι οτι οι μνημες επειδη δεν εχουν ψυκτρες δεν μπορουν να παιξουν και παραπανω.Πιστευω το 1400αρι και παραπανω το εχουν στο νερο χωρις ρευμα.Αλλα δοκιμαζοντας και βλεποντας

---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:39 ----------

Ε γι' αυτο το ειπα και 'γω. :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για 955 C2 καλά είσαι αν έχεις και καλές θερμοκρασίες. Πάντως προσπάθησε να παίξεις με τον πολλαπλασιαστή και όχι με το fsb ώστε το HT link να το κρατήσεις στα 2000Mhz. (20x200). :-)

Δημοσ.
παιδια εχω εναν 965 ΒΕ τι πρεπει να ανεβασω εκτος απο το Vcore για να παω στα 4 γιγα??????????????

εγώ με πολλαπλασιαστή χ 20 και vcore 1.475 είμαι μια χαρά και απο θερμοκρασίες πότε δεν ανεβαίνει παραπάνω απο 50(full load)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...