Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για πες μας και ποιο κουτί έχεις, μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Έχω παραγγείλει το CoolerMaster Elite 370.Βλέπω στο site της Coolermaster ότι στις photo φοράει την V8.Νομίζω η V8 έχει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με την Ηyper 212 και την HDT-S1283. :-)

Δημοσ.

Έλεγα να παραγγείλω την hyper 212 αλλά με έβαλες σε σκέψεις. :P Έχει ένας φίλος μου την HDT-S1283,θα την δοκιμάσω όταν πάρω το κουτί.Αν κάνει έχει καλώς αλλιώς ποια λέτε σε αυτά τα λεφτά πάνω κάνω;

Δημοσ.
Έλεγα να παραγγείλω την hyper 212 αλλά με έβαλες σε σκέψεις. :P Έχει ένας φίλος μου την HDT-S1283,θα την δοκιμάσω όταν πάρω το κουτί.Αν κάνει έχει καλώς αλλιώς ποια λέτε σε αυτά τα λεφτά πάνω κάνω;

η hyper 212 χωραει μια χαρα στο κουτι σου;)

Δημοσ.

μιας που πιάσανε τα κρύα είπα να πάω το 965 μου στα 4 μια είχα πρόβλημα με τα temps to καλοκαίρι , μετά από lapping cpu/heatsink(thermalright ultra 120 extreme)και θερμοκρασία δωματίου στους 19c μπορώ να πω ότι είδα τρομερή διάφορα.

20101007133933capture.jpg

ειδικά αν τα συγκρίνουμε με τα παλαιότερα πριν από περίπου 2 μήνες. η συγκεκριμένη φώτο είναι πριν το lapping/ανανέωση πάστας μιας και την είχα πολύ καιρό και με θερμοκρασία δωματίου περίπου στους 28c.

20100908124945capture.jpg

Δημοσ.
Ωραίος ο lelos1 :-)

Δοκίμασες με λιγότερη τάση αν είναι σταθερός στα 4GHz;

Η 460 σου πού παίζει idle πλέον; Στους 31°C; :Ρ

δεν δοκίμασα τον πήγα με την μια στα 1.45 από 1.4 που ήταν στα 3.8 να το ρίξω?

και ναι η gpu μου είναι idle στους 30c έχω την msi cyclone 1gb.

20101007140137capture.jpg

Δημοσ.

Τρέξε κανα OCCT να δεις αν είσαι σταθερός όπως είσαι τώρα κι αν είσαι, δοκίμασε να ρίξεις το Vcore μέχρι να βρεις την ελάχιστη δυνατή τιμή.

Δημοσ.
Τρέξε κανα OCCT να δεις αν είσαι σταθερός όπως είσαι τώρα κι αν είσαι, δοκίμασε να ρίξεις το Vcore μέχρι να βρεις την ελάχιστη δυνατή τιμή.

με το overdrive που έκανα το stability test 1 ώρα ήμουν ok.

με το occt στο 5λεπτο μου πέταξε μπλε οθόνη ανέβασα το vcore 0.025 έχει περάσει μια ώρα και είμαι ok να το αφήσω στα 1.475?

Δημοσ.

Μπορεί με κάποιο fine tuning να μη χρειαστεί ν' αυξήσεις το Vcore βασικά, αλλά κάτσε να δούμε μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...