phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως σου είπα, δες τι παίζει με OCCT/Linpack, αν και μια χαρά μου φαίνεται, εκτός κι αν τσέκαρες τη θερμοκρασία μετά το gaming, κάτι που σημαίνει ότι είναι σίγουρα αρκετά υψηλότερη.
savarel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως σου είπα, δες τι παίζει με OCCT/Linpack, αν και μια χαρά μου φαίνεται, εκτός κι αν τσέκαρες τη θερμοκρασία μετά το gaming, κάτι που σημαίνει ότι είναι σίγουρα αρκετά υψηλότερη. Την τσέκαρα με ταχύτατο alt-tab , και μετα απο 2-3 δευτερα έπεσε απότομα 3 βαθμους και συνέχισε την πτώση μεχρι να ξαναμπω στο game.
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία, κάνε κάποια στιγμή αυτό που σου είπα και πες μας μέχρι πού φτάνει, αν και θεωρώ ότι είσαι μια χαρά. Μέχρι τους ~65°C είσαι εντάξει. Για παραπάνω βλέπουμε. Α, εν τω μεταξύ αμέλησα να ρωτήσω: είναι κλοκαρισμένος ή τρέχει σε stock clocks;
savarel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 στοκ clocks . Δεν νομίζω να είναι κατάλληλη η ψυκτρα μου για overclocking (coolermaster tx3)
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και @ stock που είσαι δε σημαίνει ότι δεν είσαι με περισσότερο Vcore απ' ό,τι θα μπορούσες ή ότι με το Vcore που είσαι τώρα δε μπορείς ν' ανέβεις κάμποσο..
ColdFusion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 3,4 με 3,6 πρεπει να πηγαινει με stock vcore..........
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι χαζό? Όταν η εταιρια λέει "Max Temps © 62'C". Μιλάει για την μέγιστη θερμοκρασία των πυρήνων (cpu core 0-1-2-3 κλπ) ή για τη cpu (καπάκι) ? Γιατί έχουν μια διαφορά πάντα αυτά τα 2.
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 TCaseMax: This value stands for the maximum temperature at the dead-center at the top of the processor core or the IHS which will ensure 100% stability and safety. Tjunction (or TjunctionMax): This value stands for the maximum temperature at the junction between the processor die and the PCB it sits on, this is usually much higher than the TCaseMax value. Τα παραπάνω από εδώ. Ελληνικά μωρέ, ώχου.
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ας το διατυπώσω διαφορετικά.Εμένα ποιά τιμή με ενδιαφέρει να κοιτάω περισσότερο? Cores ή cpu συνολικά? 62 μαξ λενε αυτοί αλλα πού? Δε λένε και ξεκάθαρα από AMD και δε το χω ψάξει.
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμείς με τους πυρήνες ασχολούμαστε κι εκεί δίνουμε βάση. Απλά, προσωπικά, δε θεωρώ πως αν κάποιος δουλέψει τον επεξεργαστή του στους 65°C π.χ. για μερικά λεπτά/ώρες θα γίνει κάτι.
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ίσως να χεις και δίκιο στο τελευταίο...γιατί το καλοκαίρι όταν έπαιζα κάποιο βαρύ παιχνίδι χωρίς να χω κάνει κιόλας oc έβλεπα κατι 63C στους πυρήνες μετά από ώρα (ειμαι με στοκ ψύκτρα) και δεν είχα κάποιο κρέμασμα η προβ.Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο θα φθείρει αυτό τον επεξεργαστή σε βάθος χρόνου...
ColdFusion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σε βαθος χρονου θα εχεις προβλημα παρε μια aftermarket ψυκτρα.... ---------- Προσθήκη στις 02:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:50 ---------- Ίσως να χεις και δίκιο στο τελευταίο...γιατί το καλοκαίρι όταν έπαιζα κάποιο βαρύ παιχνίδι χωρίς να χω κάνει κιόλας oc έβλεπα κατι 63C στους πυρήνες μετά από ώρα (ειμαι με στοκ ψύκτρα) και δεν είχα κάποιο κρέμασμα η προβ.Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο θα φθείρει αυτό τον επεξεργαστή σε βάθος χρόνου...
deanstreet Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Γεια χαρά παίδες. Ποια ψύκτρα προτείνετε για τον 955;Εγώ είμαι ανάμεσα σε Xigmatek HDT-S1283 και CoolerMaster Hyper 212 Plus.
LouCi4er Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Γεια χαρά παίδες.Ποια ψύκτρα προτείνετε για τον 955;Εγώ είμαι ανάμεσα σε Xigmatek HDT-S1283 και CoolerMaster Hyper 212 Plus. Και οι 2 ειναι πολυ καλες.Οποια και να παρεις θα σε ικανοποιησει μια χαρα.
ColdFusion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Γεια χαρά παίδες.Ποια ψύκτρα προτείνετε για τον 955;Εγώ είμαι ανάμεσα σε Xigmatek HDT-S1283 και CoolerMaster Hyper 212 Plus. Μια χαρά είναι και οι δυο , πάρε οποία είναι άμεσα διαθέσιμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα