moldovan20 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή τα έκανα εντελός ανάποδα ?Δεν ανέβαζα multi αλλά fsb .Τις μνήμες της ανέβασα 1.65v και είναι στα 1500mhz .Τόσο είναι τώρα αν αυξήσω άλλο 5 το fsb δε παιρνάει τα test .Έτσι όπως είναι μπορώ να δώσω vcore και nb frequence όπως μου λες και να ανεβάσω και άλλο fsb μπας και πάει στα 4ghz , ή default και πάλι απο την αρχή με αύξηση του multi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 62 ειναι το μεγιστο ! Nahhhh αυτό πρέπει να είναι tj case που βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 εχεις το fsb στο 225 αύξησε το multi στο 17,5 λογικα θα παει 3937 mhz και δοκιμασε αν bootarei για αρχη αλλιως δοσε λιγο vcore και τσέκαρε σταθερότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το έκανα αυτό που μου λες αλλα πάλι δε παιρνάει το burntest .Μέχρι 1.420 (είπες μέχρι 1.425 είναι safe,νόμιζα 1.55 ήταν ) ανέβασα το vcore και ένα κλικ το ΝΒ αλλά πάλι τίποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 OCCT περνάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το έκανα αυτό που μου λες αλλα πάλι δε παιρνάει το burntest .Μέχρι 1.420 (είπες μέχρι 1.425 είναι safe,νόμιζα 1.55 ήταν ) ανέβασα το vcore και ένα κλικ το ΝΒ αλλά πάλι τίποτα . 1.5V είναι το safe πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 OCCT περνάει; To intelburntest παιρναέι στα 17*225 . Στα 17*230 ή 17,5*225 δε παιρνάει .Δεν είναι πιο βαρύ απο το οcct ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 εχω δει να το πανε και 1.55+ αλλα αυτο δεν λεει τιποτα αν σε ενα μηνα τον παρει στα χερια! Αν θες να φτασεις μονο και μονο για το γαμωτο τα 4mhz πρεπει να δωσεις ταση .. βαλε το multi 17.5 και αρχισε να κατεβαζεις το fsb ωστε να κατεβασεις την συχνοτητα μεχρι να μην εχεις προβλημα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Συντομα θα εχω στην κατωχη μου εναν 955 (c3) black box... Σε συνδιασμο με μια mobo ecs A790GXM-AD3 οποτε λογικα θα συμμετασχω κ εγω Η αναμωνη αυτη με σκοτωνει........για να δουμε εως που 8α παει ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeuk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Παιδια θελω και εγω να κανω Overclocking τον 955. καμια καλη μητρικη προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Παιδια θελω και εγω να κανω Overclocking τον 955. καμια καλη μητρικη προτείνετε? TOP ΜΗΤΡΙΚΕΣ Asus M4A79-T Deluxe. MSI GD-70 Asus Crosshair III Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P Budget μητρικές GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P ASUS M4A79XTD EVO ASUS M4A785TD-V EVO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα. Coldfusion μια ερωτηση θελω να σου κανω, η μητρικη ECS A790GXM-AD3 πως σου φαινεται ? (την εχω παραγγειλει απλα θελω την γνωμη σου) ευχαριστωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα.Coldfusion μια ερωτηση θελω να σου κανω, η μητρικη ECS A790GXM-AD3 πως σου φαινεται ? (την εχω παραγγειλει απλα θελω την γνωμη σου) ευχαριστωωωωωω νομιζω οτι μπορούσες να παρεις κατι ποιοτικότερο με 83 ευρω αλλα νομιζω οτι την δουλεια σου θα την κανεις μια χαρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι μεγαλος ''φαν'' της MSI αλλα επειδη εχω δει κ μητρικη (παλιοτερη) της elite ειπα να την δοκιμασω μιας κ εχει αποσπασει αρκετα καλα αρθρα στο εξωτερικο! Θα ποσταρω συντομα εντυπωσεις.....ενα μειον της ECS (elite group) κατα την γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει Γιαπωνεζικους πυκνωτες οπως τα 2 ''μεγα8ηρια'' Asus + MSI.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι μεγαλος ''φαν'' της MSI αλλα επειδη εχω δει κ μητρικη (παλιοτερη) της elite ειπα να την δοκιμασω μιας κ εχει αποσπασει αρκετα καλα αρθρα στο εξωτερικο!Θα ποσταρω συντομα εντυπωσεις.....ενα μειον της ECS (elite group) κατα την γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει Γιαπωνεζικους πυκνωτες οπως τα 2 ''μεγα8ηρια'' Asus + MSI.... οταν την παραλαβεις περιμενω τις εντυπωσεις σου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα