lelos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν λες γρατζουνιές; Εννοείς στη βάση της; ναι στην βάση
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ήταν όντως γρατζουνιές ή κάποιες «γραμμές» απ' το εργοστάσιο; Γιατί όντως οι βάσεις των TRUE 120 δεν είναι εντελώς λείες, χωρίς όμως να ευθύνονται σε τέτοιο βαθμό όσο κάποια «λοφάκια» που έχουν συνήθως.
lelos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ήταν όντως γρατζουνιές ή κάποιες «γραμμές» απ' το εργοστάσιο;Γιατί όντως οι βάσεις των TRUE 120 δεν είναι εντελώς λείες, χωρίς όμως να ευθύνονται σε τέτοιο βαθμό όσο κάποια «λοφάκια» που έχουν συνήθως. Δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι πάντα το παρατήρησα πριν 4-5 μέρες που την καθάρισα.
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ό,τι και να είναι, μπορείς είτε να ασχοληθείς με lapping αν έχεις διάθεση και μεράκι, είτε να μείνεις όπως είσαι, γιατί στην τελική μια χαρά είσαι δεδομένων των συνθηκών.
lelos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ό,τι και να είναι, μπορείς είτε να ασχοληθείς με lapping αν έχεις διάθεση και μεράκι, είτε να μείνεις όπως είσαι, γιατί στην τελική μια χαρά είσαι δεδομένων των συνθηκών.Επειδή έχω κάποια λεφτά στην άκρη για το pc τι θα άξιζε να αλλάξω την ψήκτρα η να πάρω κάποιο καλύτερό case με airflow και να lapparo την ψήκτρα που έχω ήδη, στο συγκεκριμένο case με το που κλείσω το καπάκι μετά από 5 λεπτά το cpu temp πάει από 39 στους 43.
lelos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το Lian Li PC-7A έχεις; ναι κάλο είναι άλλα από airflow 0.
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει, όντως είναι κάπως στριμόκωλα εκεί μέσα, αλλά αν έχεις ιδανικό cable management, δε βλέπω λόγο να το αλλάξεις. Για την ψύκτρα εξέφρασα ήδη την άποψή μου. Θεωρώ πως είσαι μια χαρά εκεί που είσαι και πως δε χρειάζεται να ρίξεις χρήματα για ελάχιστη ίσως βελτίωση. Εν τω μεταξύ δεν απάντησες πριν: από fine tuning τι παίζει; Το Vcore είναι το ελάχιστο με το οποίο είναι σταθερό το σύστημα στη συγκεκριμένη συνότητα ή μπορεί να πέσει κι άλλο με άμεσο αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας;
lelos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει, όντως είναι κάπως στριμόκωλα εκεί μέσα, αλλά αν έχεις ιδανικό cable management, δε βλέπω λόγο να το αλλάξεις. Για την ψύκτρα εξέφρασα ήδη την άποψή μου. Θεωρώ πως είσαι μια χαρά εκεί που είσαι και πως δε χρειάζεται να ρίξεις χρήματα για ελάχιστη ίσως βελτίωση. Εν τω μεταξύ δεν απάντησες πριν: από fine tuning τι παίζει; Το Vcore είναι το ελάχιστο με το οποίο είναι σταθερό το σύστημα στη συγκεκριμένη συνότητα ή μπορεί να πέσει κι άλλο με άμεσο αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας; to vcore είναι στα 1.4 δεν το πείραξα καθόλου μόνο το multi είχα ανεβάσει.
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε να το ρίξεις και τρέξε κάθε φορά ένα OCCT ή ό,τι τρέχεις τέλος πάντων και τσέκαρε θερμοκρασίες σε κάθε περίπτωση.
savarel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα φίλτατοι,φίλτατες : Πρόσφατα άλλαξα το στοκ ανεμιστηράκι (τα f16 μου αρέσει μονο να τα βλέπω και ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ!) , με μια φτηνή ψύκτρα (coolermaster tx3) . Παρατήρησα μια πτώση της τάξης 6-8 βαθμών . Επειδή δεν μου φάνηκε ότι κάθησε πολύ καλα το heatsink , οι θερμοκρασίες μου είναι : idle cpu :30-32 starcraft2 (σε 1920-1200 ολα ultra) cpu : 45(μετα απο καμια ωρα gaming ) Να ανησυχώ ? Μηπως να βάλω λίιιιιιιιιιιιιγη ακομα παστα ?
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Την πτώση την παρατήρησες ενόσω ο επεξεργαστής ήταν σε κατάσταση ηρεμίας ή υπό φόρτο; Γιατί διαφορά θα δεις υπό φόρτο. Άσε που δεν αναφέρεις το σύστημά σου, κάτι που είναι μείζονος σημασίας.
savarel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Υπο φόρτο την παρατήρησα . Το κουτάκι είναι το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm και φοράει 3 12αριδες ανεμιστίρεες. Μobo http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/GIGABYTE-880-GM-UD2H-SAM3-880G-DDR3-VGA-GA88GMD2H-00-G.htm Ram 2x http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Kingston-Ddr3-2Gb-Dimm-1333Mhz-KVR1333D3N9-2G.htm και gpu http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sparkle-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-768-MB-SXX460768D5NM.htm
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και ποιον επεξεργαστή έχεις; Όποιον και να έχεις πάντως, μια χαρά μου φαίνονται οι 45°C, απλά τρέξε και ένα OCCT/Linpack να δεις τι ψάρια πιάνει εκεί. Ελπίζω τους 45°C να τους παρατήρησες κατά τη διάρκεια του gaming και όχι αμέσως αφού το έκλεισες, γιατί η θερμοκρασία πέφτει ραγδαία μέσα σε δευτερόλεπτα.
savarel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και ποιον επεξεργαστή έχεις; Τον 955:D (λαλακας ειμαι τετοια ωρα. ξεχασα να γραψω το βασικότερο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα