Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλορίζικος φιλε!τι λέει το cpu?το απόγευμα θα έχω έναν και πριν κοιτάξω το post σου σκεφτόμουν τι θα κάνει σε σχέση με τον 955 που έχω.

Στα παιχνιδια(σε stock ρολογια ) ειναι πιο αργος απο το 955 στα 3750 που τον ειχα !Στο dirt 2 που εκανα ενα benchmark για να δω διαφορα ο 1055 ηταν 12 fps κατω σε σχεση με το κλοκαρισμανο 955.Οταν πηγα το 1055 στα 4ghz εβγαζε 1 με 2 fps περισσοτερα !Τωρα σε εφορμογες που χρησιμοποιουν multicore φυσικα δεν υπαρχει συγκριση......

Επισης ειναι ποιο κρυος σε σχεση με το 955 c2 που ειχα πρινB)

Δημοσ.

δεν με απασχολεί η συχνότητα,απλά την διαφορά case k cores ήθελα να δω...γιατί όταν τον ξεκλειδώνω έχω μόνο την ένδειξη του case!βλέπω κ εσένα 8 πάνω είναι το case,αυτό ήθελα να σιγουρέψω,ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
με τι ram είσαι φιλε μου?άραγε το asrockaki θα την παλέψει μαζί του για τα 4?

g-skill στα 1333 (7-7-718) εχω αλλα τωρα για να με βολεψει με το fsb πηγα στα 1600(8-8-8-22) αφου ανεβασα ολιγον το ρευμα για να ειναι σταθερες.Ειναι σίγουρο οτι η asrock θα σε βολέψει μια χαρά :-)

Επεξ/σία από ColdFusion
Δημοσ.

Δεν αξιζω να μπαινω στο θρεντ αφου δεν κανω o/c αλλα εχω μια απορια. Βλεπω στις pic σας οτι στο core speed του cpu-z λεει 3000+ , εμενα δεν θα πρεπε να λεει 3400; (όλα ειναι default)

htghn.png

Δημοσ.

Εχεις ενεργοποιημένο το cool&quite.Ειναι μια τεχνολογια της amd που ριχνει το πολλαπλασιαστη (800 στη περιπτωση ηρεμιας) ωστε να μην καταναλωνει ρευμα.Για να το απενεργοποιησης υπαρχει επιλογη στο bios.Οποτε μην ανησυχείς ολα καλα...

Δημοσ.
Ευχαριστω!

Παντος οσοι θελουν να αγορασουν νεο εξαπυρινο cpu μπορουν να αγορασουν το 1055 που ειναι πιο φθηνος κατα 100 ευρω αρκει να εχου μητρικη που να ανεβαζει το fsb...

η μητρικη εχει 790χ ή 790fx τσιπ? για να ξερω αν ειναι να παω και εγω σε 1055 και σε μια τετοια.

Δημοσ.
και ενα stability test απο μενα απο 3.8 ghz στα 3.9

http://img714.imageshack.us/img714/4150/stabilitytestr.png

Επρεπε να βγαζεις τουλαχιστο 45 gflops στα 3,9 κατι δεν εχει κανει σωστα για δωσε παραπανω λεπτομερειες να δουμε τι παιζει......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...