mythoc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) με λίγη ώρα prime95 stock ρυθμίσεις 55C o 955 μου... :S Dark Knight CPU COOLER* Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2010 από mythoc
phanispal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Σίγουρο αυτό; Πάντως εγώ δεν βλέπω να φορτώνει καθόλου η CPU στο bios.. Πού το βλέπεις; Απ' όσο ξέρω το cpu usage @ BIOS είναι στο 100%. Σε παραθυρικό περιβάλλον υπάρχει η δυνατότητα να παίζει σε κατάσταση ηρεμίας η cpu. Βέβαια πριν αναρωτηθεί κάποιος για ποιο λόγο τότε δεν πιάνει maximum temps στο BIOS, ας αναρωτηθεί για ποιο λόγο με Linpack/InteBurnTest πιάνει ~10°C παραπάνω απ' ότι με OCCT/prime95 παρόλο που σε όλες τις περιπτώσεις μιλάμε για 100% load.
giorgis1987 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 δεν ξέρω αλλά μου κάνει λίγο περίεργο να δουλέυει στο 100% εφόσον δεν εκτελεί απολύτως καμία εργασία. Το ΒΙΟΣ υποτίθεται ότι είναι πρόγραμμα που τρέχει από ρομ και ότι αναφέρεται και ρυθμίζει καθαρά τα υποσυστήματα του chip απο που κι ως που να χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή και μάλιστα στο 100%, αν γνωρίζει κάποιος ας εξηγήσει λίγο περισσότερο. Τώρα φίλε με την ίδια μητρική τα ρεύματα που δοκίμασα είναι από στοκ μέχρι και 1,505 στο ΒΙΟΣ και σε κανένα δεν θέλησε να σταθεροποιηθεί σε max intelburn κάνε κι εσύ τις δοκιμές σου και ξαναμιλάμε.
caution Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Στο bios έχεις load ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Μπορεί να είναι μπόλικα nops - και όχι τα μη ρεαλιστικά powerbug των Linpack/InteBurnTest - αλλά υπάρχει load!
johnykim Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πού το βλέπεις; Απ' όσο ξέρω το cpu usage @ BIOS είναι στο 100%. Σε παραθυρικό περιβάλλον υπάρχει η δυνατότητα να παίζει σε κατάσταση ηρεμίας η cpu. Βέβαια πριν αναρωτηθεί κάποιος για ποιο λόγο τότε δεν πιάνει maximum temps στο BIOS, ας αναρωτηθεί για ποιο λόγο με Linpack/InteBurnTest πιάνει ~10°C παραπάνω απ' ότι με OCCT/prime95 παρόλο που σε όλες τις περιπτώσεις μιλάμε για 100% load. Από τα temps του BIOS, αλλά και από τον θόρυβο που κάνει το fan.Πάντως ένα load πρέπει να υπάρχει σίγουρα, αφού οι θερμοκρασίες είναι πιο ψηλά σε σχέση από idle σε Win.Αλλά 100% που λες ,μου φαίνεται περίεργο..
ColdFusion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 μεγιές μεγιές! Ευχαριστω! Παντος οσοι θελουν να αγορασουν νεο εξαπυρινο cpu μπορουν να αγορασουν το 1055 που ειναι πιο φθηνος κατα 100 ευρω αρκει να εχου μητρικη που να ανεβαζει το fsb...
nikpoth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 καλορίζικος φιλε!τι λέει το cpu?το απόγευμα θα έχω έναν και πριν κοιτάξω το post σου σκεφτόμουν τι θα κάνει σε σχέση με τον 955 που έχω.
profi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ColdFusion να φύγεις να πάς αλλού,εδώ είναι για quads kiddin φυσικά...με'γειές με'γειές! nikpoth 2 ερωτησούλες...αν έχεις τον c3,σε load τι διαφορές έχεις σε θερμοκρασίες σε cpu case κ cores?πόσο πιο κάτω είναι τα cores?k No2...η ένδειξη AUX κάνει κ σε εσένα ό,τι να'ναι ή μόνο σε έμένα έχει πρόβλημα?πχ τώρα σε ηρεμία με cpuid hardware monitor είναι 128 βαθμούς κ everest δεν την δείχνει καν!
nikpoth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 η ένδειξη aux είναι ψεύτικη οποτε μην ανησυχείς.τώρα για θερμοκρασίες σε πια συχνότητα όμως?3.2 3.8 ? 55 έχω στα 3.840 σε full στους πυρήνες με linx [/img] Uploaded with ImageShack.us [/img] Uploaded with ImageShack.us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα