Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, εκεί είναι η απορία μου. πως γίνεται στα windows που τρέχουν και πράγματα στο παρασκήνιο να μην είναι και στο ΒΙΟΣ να είναι?

Δημοσ.
Αν το κρατήσω στα 3,8 τι επιπτώσεις στην διάρκεια ζωής του θα έχω?

Έχεις σκοπό να κρατήσεις το cpu πάνω από 10 χρόνια; :lol:

Δημοσ.
ναι, εκεί είναι η απορία μου. πως γίνεται στα windows που τρέχουν και πράγματα στο παρασκήνιο να μην είναι και στο ΒΙΟΣ να είναι?

Γιώργη με τι ρυθμισεις ανεβασες το cpu σου στα 3,95. ανεβασες multi, voltage και fsb? ρωταω γιατι εχω την ιδια μητρικη και ιδιο επεξεργαστη

Δημοσ.

τιποτα ρε συ εντελώς γελοίο είναι μέχρι εκεί για το δικό μου κομμάτι τουλάχιστον που νομίζω είναι εντελώς περίεργο! 203*19,5=3958,5 , ρεύμα ένα τσακ πάνω απο 1,4 στο 1,425 κι αυτό για να είμαι απόλυτα σίγουρος, δεν έλεγξα εξονυχιστικά αν δουλεύει και με στοκ, αλλά νερό τον έχω και στα @@ μου! απο εκεί και πέρα ανέβασα και το ΝΒ στα 2600 με ρεύμα νομίζω +2 ρυθμίσεις από το νόρμαλ αλλά δεν είμαι σίγουρος τώρα γιατί δεν το έχω εδώ το μηχάνημα και το ΗΤ μάμα. ΕΝΤΕΛΩΣ γελοίο ως εκεί. από εκεί και πάνω αρχίζει να μου κάνει τρελλά εμένα το κομμάτι μου που όσο ρεύμα κι αν δώσω δε θέλει να βγάλει μάξιμουν τέστ αλλά μάλλον είναι θέμα μνημών και από την άλλη βδομάδα που θα το λύσω θα σας πώ τα νέα! έχω την εντύπωση ότι μου έχει κάτσει καλο κομμάτι ας γνωμοδοτήσουν σχετικά και οι υπόλοιποι ως πιο έμπειροι.

Δημοσ.
Νέες καλοκαιρινές idle θερμοκρασίες, who wants? :P :p

tempskz.jpg

Καλά είσαι. Εμένα οι νέες καλοκαιρινές idle θερμοκρασιες είναι 44 βαθμοί με την baram.

Έχω και έναν πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως δίπλα για πάν ενδεχόμενο. :lol:

Δημοσ.
Στα windows είναι idle στο bios δεν είναι.

Σίγουρο αυτό; Πάντως εγώ δεν βλέπω να φορτώνει καθόλου η CPU στο bios..

Δημοσ.

tο θεωρώ περίεργο να πηγαίνει τόσο άνετα ως εκεί και από εκει και πάνω να μη θέλει να πάει με τίποτα! γιατί έχει τρελό headroom και από άποψη θερμοκρασιών και από άποψη ρευμάτων. αμα δεν είναι λόγω μνημών όπως υποψιάζομαι θα τρελαθώ θα τον πηδηχτώ από το παράθυρο και είναι και στον πέμπτο....

Δημοσ.

ποσο ρευμα του εδωσες και δεν ανεβενει. να κανω και εγω μια δοκιμη που εχω ιδια μητρικη και επεξεργαστη, μαλον φταει οι μνημες σου. αλλα απο τι βλεπω και εκει τα ιδια timings εχουμε

Δημοσ.
Ωραία περίοδο βρήκατε να ζεστάνετε τους επεξεργαστές :Ρ

Οντος δεν ειναι εποχη για Overclocking αν τωρα πιάνεται τα 4 ,θα δειτε τεράστια διαφορα αν πεσουν οι θερμοκρασιες αργοτερα !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...