Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι γιατί με ξύνει ο κ..λος μου!

Λέω να ανεβάσω τις μνήμες να δω τα όριά τους με το μέγιστο πολλαπλασιαστή όπως τώρα και απλά παίζοντας με το fsb που τώρα το έχω στο 202.

Άσχετα από αυτό όμως σκέφτομαι ότι θα ανέβει και ο επεξεργαστής ο οποίος όπως θα δείτε και στην υπογραφή μου έχει πολλά περιθώρια από άποψη ρεύματος, απλά για κάποιο λόγο αν ξεπεράσω το όριο που τον έχω αυτή τη στιγμή έστω και λίγο ΑΡΝΕΙΤΑΙ να σταθεροποιηθεί σε intelburn maximum test ενώ τα περνάει στο νορμαλ! ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.

για να σου βγαζει error στο maximum πρεπει να ειναι θεμα μνημης, εκει πιανει οση μνημη εχει διαθεσιμη σε αντιθεση με το 1GB του απλου τεστ

Δημοσ.

Αν είναι αυτό το πρόβλημα αδερφέ μάλλον το μηχανάκι μου πηγαίνει ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ψηλά!!! Γιατί έχω μπουτάρει χαλαρά με 4,5 και μου περνούσε και το μικρό τέστ και απλά δε σταθεροποιούνταν στο μάξιμουμ!

Οπότε να κάψω τις μνήμες λίγο στο memtest να δω ως που πάνε και βουρ για τα όρια του επεξεργαστή!

Δημοσ.

με 4,5 ghz? τοσο το πηγες? αποτι βλεπω εχουμε ιδια μητρικη. ειμαι 3,8 με stock ρευμα. πιστευω και εμενα παει αρκετα ακομα. τι θερμοκρασιες εχεις?

Δημοσ.

για δοκιμή το πήγα τόσο όχι ότι μπόρεσα και να το σταθεροποιήσω ! και το ρεύμα το είχα στο 1,5 που προφανώς και δε θα το άφηνα για 24/7 εκεί. αν και παίζω με υδρόψυξη, αλλά τώρα θα δοκιμάσω μήπως είναι θέμα ραμ, αν και δε νομίζω γιατι θυμάμαι ότι είχα δοκιμάσει να εξευτελίσω τις ράμ όταν μου έσπαγε τα νεύρα και δεν ήθελε να φτάσει 4 αλλά και με ραμ 800 πάλι δεν ήθελε να μείνει σταθερός στο μάξιμουμ τέστ.

Δημοσ.

Το ASRock OC Tuner αναφέρει 46C και το Core Temp 39C με stock ρυθμίσεις... έχω τον 955 και αν τον ανεβάσω στα 3.8 idle πάει 43 και μετά απο μερικές ώρες gaming φτάνει τα 52, σύμφωνα με το Core Temp. Το δωμάτιο είναι πολύ ζεστό...

Δημοσ.

Μία ερώτηση, το BIOS ή το HWMonitor εμπειστευόμαστε για θερμοκρασίες; Στο bios πάντα οι θερμοκρασίες είναι 5 με 10 βαθμούς πάνω απ'ότι στο πρόγραμμα.

Δημοσ.
Στο bios δεν είναι idle ο επεξεργαστής.

πως το εννοείς αυτό? τι ακριβώς κάνει και δεν είναι idle ενώ στα windows είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...