Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φταιει και η κρυαδα της αγγλιας:) Μου προτείνεις να το παω 4ghz αμα περασει τωρα το τεστ στα 3,9 η να το παω καλυτερα στα 3,8. θα ειναι οκ στα 4ghz? εννοω δεν θα χαλασει ετσι?

Δημοσ.

Α ναι, το ξέχασα :Ρ

Κοίτα, εξαρτάται απ' τις απαιτήσεις του επεξεργαστή σε τάση για τα 4GHz. Αν απαιτεί δυσανάλογα πολλή τάση, δε σε συμφέρει. Συνήθως στα 3.8GHz είναι η χρυσή τομή.

Δημοσ.
φταιει και η κρυαδα της αγγλιας:) Μου προτείνεις να το παω 4ghz αμα περασει τωρα το τεστ στα 3,9 η να το παω καλυτερα στα 3,8. θα ειναι οκ στα 4ghz? εννοω δεν θα χαλασει ετσι?

Διαφορά πάντως απο τα 3,8 στα 4 δεν θα δείς.Τώρα όσον αφορά το vcore όπως είπε και ο Φάνης θέλει και άλλο για τα 4ghz. Όλα τα κομμάτια επεξεργαστών δεν είναι ίδια. Αυξηση vcore σημαίνει και αυξηση θερμοκρασιών. Αν μπορείς να είσαι κάτω απο τους 60 με OCCT τότε go on. Να χαλάσει όχι, εκτός και αν δουλεύει συνέχεια σε απαγορευτικές θερμοκρασίες 60+ με αντίστοιχα υψηλότερο ρευμα απο το κανονικό.

Δημοσ.

νομιζω θα το παω 3,8 σε stock για να εχω το κεφαλι μου υσυχο δεν θελω να το εχω και στιν τσιτα

---------- Προσθήκη στις 23:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:27 ----------

Αν μπορείς να είσαι κάτω απο τους 60 με OCCT τότε go on. Να χαλάσει όχι, εκτός και αν δουλεύει συνέχεια σε απαγορευτικές θερμοκρασίες 60+ με αντίστοιχα υψηλότερο ρευμα απο το κανονικό.

δλδ με ανεβασμενο vcore αυτο ενοεις

Δημοσ.
νομιζω θα το παω 3,8 σε stock για να εχω το κεφαλι μου υσυχο δεν θελω να το εχω και στιν τσιτα

---------- Προσθήκη στις 23:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:27 ----------

δλδ με ανεβασμενο vcore αυτο ενοεις

yeap. Αν σκοπευεις να δώσεις και άλλο. Αν και για μένα μια χαρά εισαι εκεί. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει ο πειρασμος να τον παω 4 απλα για να πω οτι τον πηγα αλλα νομιζω καλυτερα στα 3,8 σταθερα με stock voltage. Και τον χειμωνα κανενα ssd και ειμαστε κομπλε. τι λετε. παντως τωρα περασε επιτυχως το τεστ στα 3,9 με 1,440 V. Να το αφησω εκει? σορυ σας τα εχω πριξει με τις ερωτησεις μου

Επεξ/σία από georgeuk
Δημοσ.
υπαρχει ο πειρασμος να τον παω 4 απλα για να πω οτι τον πηγα αλλα νομιζω καλυτερα στα 3,8 σταθερα με stock voltage. Και τον χειμωνα κανενα ssd και ειμαστε κομπλε. τι λετε. παντως τωρα περασε επιτυχως το τεστ στα 3,9 με 1,440 V. Να το αφησω εκει? σορυ σας τα εχω πριξει με τις ερωτησεις μου

παρολο που δεν εχω τον επεξεργαστη σου , εχω βρεθει σε σχεδον αντιστοιχη περιπτωση πιστευω οτι καλυτερα στα 3.8 με στοκ

ειναι βεβαια και το ψυχολογικο οτι ηθελες και ονειρευοσουν τα 4 :P, αλλα οι χαμηλες θερμοκρασιες και volt ειναι τελικα καλυτερα απο αυτο που τελικα θα κερδισεις

ειναι και καλοκαιρακι.. το μεσημερι ειχα τον πατερα μου να χαζευει στο ιντερνετ αρνουμενος να ανοιξει το air condition ή να παει στο λαπτοπ γιατι θελει μεγαλη οθονη (με μπαλκονια ορθανοικτα και τη ζεστη να ρουλαρει) και παρολο που δεν επιανε επικινδυνες θερμοκρασιες (μεχρι 56, αλλα χωρις ουσιαστικα να κανει τπτ) , δεν ενιωθα και πολυ ανετα :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...