Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ωρα linpack ετρεξα. να κανω 25 Inteli στο maximum?

Δεν χρειαζεται. Εφόσων έβγαλε το OCCT Linpack επιτυχώς, είσαι κομπλέ. :-)

Δημοσ.

Eίναι θερμοκρασίες με linpack, οπότε στην πράξη δεν πρόκειται να τις δείς ποτέ.

Και μένα τόσο χτυπάει στα 3,8 με intel burn test. Για μένα καλύτερα καλοκαιριάτικα να μείνεις όπως είσαι και απο το Φθινόπωρο ανεβαίνεις και άλλο. Δεν είναι απόλυτα ορθό o/c στα όρια με αερόψυξη καλοκαιριάτικα στην Χώρα μας. ;)

Δημοσ.

μενω αγγλια οποτε ειμαι οκ απο αυτο το θεμα. μεχρι ποσα λες να τον παω και να ειναι σταθερο. υπαρχει περιπτωση να ειναι stable στα 4ghz?

Δημοσ.
μενω αγγλια οποτε ειμαι οκ απο αυτο το θεμα. μεχρι ποσα λες να τον παω και να ειναι σταθερο. υπαρχει περιπτωση να ειναι stable στα 4ghz?

Ο δικός μου είναι σταθερός στα 4ghz με 1,42vcore. Eίναι ανάλογα το κομμάτι. Δώσε μέχρι 1,5v αν έχεις καλές θερμοκρασιες κάτω απο 60 max με OCCT Linpack. Βλέπεις και κάνεις. :-)

Δημοσ.

α επειδη ειδα στην υπογραφη σου τον εχεις 3,8 υπεθεσα πως δεν θες να πας παραπανω. 1.42 δλδ εχεις δωσει ελαχιστα ρευμα?

Δημοσ.
α επειδη ειδα στην υπογραφη σου τον εχεις 3,8 υπεθεσα πως δεν θες να πας παραπανω. 1.42 δλδ εχεις δωσει ελαχιστα ρευμα?

Ναι εμένα είναι σταθερός με 1,42v στα 4Ghz αλλά τον έχω στα 3,8Ghz 24/7 με 1,34v καλοκαιριάτικα.

Και το περίεργο όσο είναι και το default που δίνει η μητρική για τα 3.2 :P

Δημοσ.

Ανέβασε τον μέχρι εκεί που σου επιτρέπουν οι θερμοκρασίες, αρκεί σε gaming να μην ξεπερνάς τους 60°C.

Δημοσ.

παίδες με ποιο πρόγραμμα βλέπετε θερμοκρασίες? έχω μπερδευτεί λίγο με τόσα που υπάρχουν :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...