Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως το βλέπετε?τα cores ήταν στους 33 αλλά πέφτει αμέσως η ένδειξη!

72833443.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sorry για το χ2 στο thread αλλά θέλω να δω temps πρώτα!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπαμε να δοκιμάσουμε και μείς στα 4ghz. :P

24flp20.jpg

Κάποια στιγμή θα παίξει μια Η50. Προς το παρόν στα 3,8ghz με καλύτερα temps αφού εάν τρέξω maximum stress level θα δω 4-5 βαθμούς πάνω.

Έρχεται και καλοκαιράκι.... :-D

Δημοσ.

Για περισσότερα θέλει δυσανάλογα πολύ ρεύμα και έρχονται ζέστες....Για το καλοκαίρι 24/7 είναι εντάξει?

post-29764-129063091449_thumb.jpg

Δημοσ.

μια χαρα μου φαινεσε. μακαρι και εγω να την παλευα σε αυτες τις θερμοκρασιες και με αυτα τα ρευματα αλλα δεν βλεπω ακρη.

Δημοσ.
Για περισσότερα θέλει δυσανάλογα πολύ ρεύμα και έρχονται ζέστες....Για το καλοκαίρι 24/7 είναι εντάξει?

Θοδωρή δεν είσαι απλά εντάξει αλλά τέλεια φίλε. 45 βαθμούς max με linpack? ;Aντε να πάει 48-50 με maximum stress level. Άψογος είσαι. Έχεις περιθώριο και για παραπάνω και ας έρχεται καλοκαιράκι. Πιστεύω μέχρι 55max με linpack για 24/7 είσαι καλά διότι τέτοιες θερμοκρασίες δεν θα πιάσεις στην πραξη, πόσο μάλλον με την megahalems. :-D

Δημοσ.

Μπα ο συγκεκριμένος 965 είναι λίγο περίεργος.Στα 4000 θέλει 1,52v.Eντάξει πάνω από 55 βαθμούς δεν ανεβάζει αλλά δεν είναι επικίνδυνο για 24/7 ρεύμα 1,52??

Πάντως την διαφορά στις θερμοκρασίες στις κάρτες γραφικών την έκανε το ανεμιστήρι που έβαλα στο πλαινό παράθυρο και τις χτυπάει ακριβώς από πάνω.Νομίζω έιναι πάρα πολύ καλά για κάρτες σάντουιτς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπα ο συγκεκριμένος 965 είναι λίγο περίεργος.Στα 4000 θέλει 1,52v.Eντάξει πάνω από 55 βαθμούς δεν ανεβάζει αλλά δεν είναι επικίνδυνο για 24/7 ρεύμα 1,52??

Πάντως την διαφορά στις θερμοκρασίες στις κάρτες γραφικών την έκανε το ανεμιστήρι που έβαλα στο πλαινό παράθυρο και τις χτυπάει ακριβώς από πάνω.Νομίζω έιναι πάρα πολύ καλά για κάρτες σάντουιτς

Φίλε τότε κάτσε εκεί που είσαι ή μάλλον πιάσε με multi τα 3,9 τουλάχιστον. Πόσο θές για τα 3,9?

Μου κάνει εντύπωση πάντως να θέλει τόσο ρευμα. Είναι c3 ο δικός σου? Εμένα ο 955 μου τα έχει τα 4ghz με 1,42 - 1,43v. Καλό κομμάτι μεν, αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται τα 1,52 για τον 965... :-(

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
Φίλε τότε κάτσε εκεί που είσαι ή μάλλον πιάσε με multi τα 3,9 τουλάχιστον. Πόσο θές για τα 3,9?

Μου κάνει εντύπωση πάντος να θέλει τόσο ρευμα. Είναι c3 ο δικός σου? Εμένα ο 955 μου τα έχει τα 4ghz με 1,42 - 1,43v. Καλό κομμάτι μεν, αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται τα 1,52 για τον 965... :-(

Ναι ρε γαμώτο έτσι είναι θέλει ρευμα θα ανεβάσω το βράδυ screenshot

---------- Προσθήκη στις 16:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ----------

Γιατί να είναι επικίνδυνο αν από θερμοκρασίες είσαι κομπλέ;

Ξέρω γω...όλοι λένε οτι για 24/7 πάνω από 1,50+ τζιζζζ..Εσύ λές ότι είναι οκ?

Δημοσ.

Το θέμα είναι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην απόδοση, την κατανάλωση και τις φυσιολογικές θερμοκρασίες.

Δε νομίζω πως πέρα απ' το ψυχολογικό θα κερδίσεις κάτι αν μεταβείς απ' τα 3.8GHz στα 4GHz..

Δημοσ.
Το θέμα είναι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην απόδοση, την κατανάλωση και τις φυσιολογικές θερμοκρασίες.

Δε νομίζω πως πέρα απ' το ψυχολογικό θα κερδίσεις κάτι αν μεταβείς απ' τα 3.8GHz στα 4GHz..

Aπόλυτα σωστός.

Θοδωρή μια χαρά είσαι. :-)

Δημοσ.

...απόλυτα σωστό και αποδεκτό το συμπέρασμά σου:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...