Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Phenom II X4 965 με την Corsair H50 Hydro Series, πως σας φαίνεται;

89802854.jpg

Άψογη λύση η h50 ομολογουμένως. Δηλώνω θερμός υποστηρικτής και αποτελεί την επόμενη ψύκτρα μου με την πρώτη ευκαιρία. :-)

Οι θερμοκρασίες σου είναι άψογες και του Cpu και της 5870.

Το haf932 κάνει δουλειά. :-D

p.s Να υποθέσω ότι παίζεις push-pull exaust.?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε συγχαρητήρια.δεν έχω ξαναδεί τέτοιες θερμοκρασίες σε 5870 ούτε σε 965 στα 4.μπας και δεν μένεις Eλλάδα και έχετε 10 βαθμούς έξω από το σπίτι??!!!!!!!!!!!

@ phanispal

Και εγώ παραξενεύτηκα με τις θερμοκρασίες της 5870 αλλά με αυτή την ψύκτρα το airflow φαίνεται να δουλεύει άψογα σε συνδιασμό με το HAF 932. Με την V10 η 5870 είχε 40-42 idle και σημειωτέων την έχω 950/1200 για την ώρα.

@ lionheart75

Ναι με δύο slipstream και το radiator το σφήνωσα στο drive bay, ακριβώς χωράει και δεν κουνιέται καθόλου! :confused: όλως τυχαίως. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξεις το airflow του case ενώ αν το έβαζα πίσω σαν intake...

Θα παραθέσω και photos αύριο.

@ nikpoth

Όχι εδώ είμαι :P

Καλημερα! θα ρωτησω κατι πολυ noobiko :P εχω τον 955 πανω σε Gigabyte GA-770TA-UD3 με RAM OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600. Μου τις εχει χρονισμενες στα 1066.. Πως μπορω να τις βαλω στα 1333 πχ? απλα αλλαζω την επιλογη στο BIOS? μου φενετε πολυ απλο και μπακαλικο αν γινετε ετσι γι αυτο ρωταω :P

Καλημερα! θα ρωτησω κατι πολυ noobiko :P εχω τον 955 πανω σε Gigabyte GA-770TA-UD3 με RAM OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600. Μου τις εχει χρονισμενες στα 1066.. Πως μπορω να τις βαλω στα 1333 πχ? απλα αλλαζω την επιλογη στο BIOS? μου φενετε πολυ απλο και μπακαλικο αν γινετε ετσι γι αυτο ρωταω :P

μπες στο Bios

85.jpg

πας στην επιλογη set memory clock και απο auto το αλλαζεις σε manual

86.jpg

και στην συνέχεια αλλάζεις την τιμή στην επιλογή memory clock

Ετσι απλα ε? Καλη φαση 1000 θενκς cold :-)

Ξέχασα να σου πω οτι πρέπει να πατήσεις στο τέλος το πλήκτρο f10 για να σώσεις τις επιλογές που έκανες.

οι μνήμες αρνούνται να παίξουν στα 1600 ακόμα κ με το beta bios!

κάτι άλλο τώρα,αυτές είναι οι θερμοκρασίες μου @3.6 μετά από μισάωρο stress με τα cores μόνιμα 7-8 βαθμούς κάτω από το CPU!ξέρουμε πως μεταφράζεται αυτό όταν είναι quad?Επίσης ...40?λίγο δεν είναι?κ κάτι τελευταίο γιατί όλο απορίες είμαι...αυτό το aux που βράζει,τι είναι?

post-132087-129063090176_thumb.png

Άσε την ένδειξη της cpu, ασχολήσου με τους πυρήνες.

Αυτά είναι σε κατάσταση ηρεμίας, έτσι;

Η ένδειξη του auxilliary είναι λανθασμένη κατά πάσα πιθανότητα.

η ένδειξη του aux μάλλον ναι,γιατί κάνει ό,τι να'ναι !

Αυτά είναι μετά από μισή ώρα prime...κ ρωτάω για την ένδειξη του cpu γιατί όταν ξεκλειδώνει σε quad,μόνο αυτή φαίνεται...τα cores εμφανίζονται μηδέν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...