lionheart75 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Phenom II X4 965 με την Corsair H50 Hydro Series, πως σας φαίνεται; Άψογη λύση η h50 ομολογουμένως. Δηλώνω θερμός υποστηρικτής και αποτελεί την επόμενη ψύκτρα μου με την πρώτη ευκαιρία. Οι θερμοκρασίες σου είναι άψογες και του Cpu και της 5870. Το haf932 κάνει δουλειά. p.s Να υποθέσω ότι παίζεις push-pull exaust.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 φιλε συγχαρητήρια.δεν έχω ξαναδεί τέτοιες θερμοκρασίες σε 5870 ούτε σε 965 στα 4.μπας και δεν μένεις Eλλάδα και έχετε 10 βαθμούς έξω από το σπίτι??!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 @ phanispal Και εγώ παραξενεύτηκα με τις θερμοκρασίες της 5870 αλλά με αυτή την ψύκτρα το airflow φαίνεται να δουλεύει άψογα σε συνδιασμό με το HAF 932. Με την V10 η 5870 είχε 40-42 idle και σημειωτέων την έχω 950/1200 για την ώρα. @ lionheart75 Ναι με δύο slipstream και το radiator το σφήνωσα στο drive bay, ακριβώς χωράει και δεν κουνιέται καθόλου! όλως τυχαίως. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξεις το airflow του case ενώ αν το έβαζα πίσω σαν intake... Θα παραθέσω και photos αύριο. @ nikpoth Όχι εδώ είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 απλά άψογος αδερφέ!!υποκλίνομαι.βάζεις κάτω νερουλάδες 500 euro και βάλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 οι θερμοκρασίες άψογες πράγματι .... περιμένω ενα screenshot απο intelburn test στα 4 που είσαι και τη φώτο με τη μοντα στο haf 932 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniliki Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλημερα! θα ρωτησω κατι πολυ noobiko εχω τον 955 πανω σε Gigabyte GA-770TA-UD3 με RAM OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600. Μου τις εχει χρονισμενες στα 1066.. Πως μπορω να τις βαλω στα 1333 πχ? απλα αλλαζω την επιλογη στο BIOS? μου φενετε πολυ απλο και μπακαλικο αν γινετε ετσι γι αυτο ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλημερα! θα ρωτησω κατι πολυ noobiko εχω τον 955 πανω σε Gigabyte GA-770TA-UD3 με RAM OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600. Μου τις εχει χρονισμενες στα 1066.. Πως μπορω να τις βαλω στα 1333 πχ? απλα αλλαζω την επιλογη στο BIOS? μου φενετε πολυ απλο και μπακαλικο αν γινετε ετσι γι αυτο ρωταω μπες στο Bios πας στην επιλογη set memory clock και απο auto το αλλαζεις σε manual και στην συνέχεια αλλάζεις την τιμή στην επιλογή memory clock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Και μια καλή αερόψυξη με βελτιωμένο air flow κάνει δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniliki Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ετσι απλα ε? Καλη φαση 1000 θενκς cold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ετσι απλα ε? Καλη φαση 1000 θενκς cold Ξέχασα να σου πω οτι πρέπει να πατήσεις στο τέλος το πλήκτρο f10 για να σώσεις τις επιλογές που έκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 οι μνήμες αρνούνται να παίξουν στα 1600 ακόμα κ με το beta bios! κάτι άλλο τώρα,αυτές είναι οι θερμοκρασίες μου @3.6 μετά από μισάωρο stress με τα cores μόνιμα 7-8 βαθμούς κάτω από το CPU!ξέρουμε πως μεταφράζεται αυτό όταν είναι quad?Επίσης ...40?λίγο δεν είναι?κ κάτι τελευταίο γιατί όλο απορίες είμαι...αυτό το aux που βράζει,τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Άσε την ένδειξη της cpu, ασχολήσου με τους πυρήνες. Αυτά είναι σε κατάσταση ηρεμίας, έτσι; Η ένδειξη του auxilliary είναι λανθασμένη κατά πάσα πιθανότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 η ένδειξη του aux μάλλον ναι,γιατί κάνει ό,τι να'ναι ! Αυτά είναι μετά από μισή ώρα prime...κ ρωτάω για την ένδειξη του cpu γιατί όταν ξεκλειδώνει σε quad,μόνο αυτή φαίνεται...τα cores εμφανίζονται μηδέν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Λογικό είναι αυτό, μη σε απασχολεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 σαν quad @3.6 είχε φτάσει 49 βαθμούς max,οπότε τα cores ήταν πιο κάτω,άρα safe!αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα