Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι my bad...έχω κάνει αυτό που ο nikpoth με τα specs του κατασκευαστή,αλλά παίζουν όπως φαίνεται στην εικόνα,κ λέω μήπως πρέπει να κάνω κ κάτι άλλο!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

indeed κάτι έχει πάρει το αυτί μου για buggy Bios,το 1.80 έχω...έχω στείλει mail για το 1.91 αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα!αυτό με τα σλοτ δεν το ήξερα,κ όντως στα μπλέ τις έχω!

Δημοσ.

indeed κάτι έχει πάρει το αυτί μου για buggy Bios,το 1.80 έχω...έχω στείλει mail για το 1.91 αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα!αυτό με τα σλοτ δεν το ήξερα,κ όντως στα μπλέ τις έχω!

Δημοσ.

όπου b εννοείς beta ε?το κατέβασα το 1.95 από το λίνκ σου,ευχαριστώ!Λές να βάλω τις μνήμες στα άλλα slot?

Δημοσ.

όπου b εννοείς beta ε?το κατέβασα το 1.95 από το λίνκ σου,ευχαριστώ!Λές να βάλω τις μνήμες στα άλλα slot?

Δημοσ.

εγώ τις έχω στα δυο άσπρα,τώρα δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν υπάρχει διαφορα,μάλλον καμια θα έλεγα πλέον με αυτό το βίος και τα επόμενα.απλά καθαρά για λόγους που υπήρχαν πριν το 1.80.

Aπό το mobo ικανοποιημένος?

Δημοσ.

Μαγκες,οι ASRock εχουν ενα θεμα με τα μπλε σλοτ.Για να δουλεψουν 1600 μνημες πρεπει να μπουνε στα ασπρα.Εμενα το λεει και το manual.Για κοιταχτε και το δικο σας.Μαλλον θεμα bios πρεπει να ειναι,χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος.

Δημοσ.

απόλυτα,αλλά υπό την έννοια πως έχει ό,τι χρειάζομαι,αρκετα που δεν χρειάζομαι αλλά σύντομα θα χρειαστώ κ άλλα που δεν θα χρειαστώ αλλά ψυχολογικά ξέρω πως είναι εκει σε καλή τιμή!τώρα από επιδόσεις σε overclock ή συγκριτικά με άλλα στην κατηγορία του chipset δεν γνωρίζω για να απαντήσω!

Τις μνήμες θα τις μετακινήσω αφού κακό δεν κάνει,γιατι είναι λίγο στριμόκωλα εκεί κάτω από την ψύκτρα!

Δημοσ.

αν και καινούριο,μέχρι στιγμής είναι πολύ τίμιο για τα euro του.θα ήθελα λίγο πιο σταθερά τα ρεύματα του.ελπίζω στο επόμενο βίος να γίνει και αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...