nikpoth Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 κάποια από τα προγράμματα που έχει δεν είναι περιττά?πχ OC Tuner ver:2.3.50 OC DNA ver:1.6 Instant Boot ver:1.24 IES ver:2.0.60 AMD Fusion ver:1.1.1 AMD Fusion Media Explorer ver:1.02 επίσης.. IDE η ΑCHI??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ε...αλλο drivers και αλλο utilities.. Εγω μονο το ASRock OC Tuner εχω βαλει για να κλοκαρω και ειναι μια χαρα.. Α.. και το AMD OverDrive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) πειραματίστηκα και εγώ λίγο με την βοήθεια ενός φίλου.τώρα τον έχω. cpu freq 200 multi x19- 3.8 cpu voltage 1.45 nb freq multi x10- 2000 nb voltage 1.1000v Ht bus speed x10 2000mhz ram 800 8-8-8-24 με 1,659v όταν δοκιμάζω να βάλω τις ram στα 1600 με αυτές τις ρύθμισις στο μισάωρο πέφτει μπλε σελίδα.καμια πρόταση? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2010 από nikpoth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 για ρίξτε καμια βοήθεια ρε παίδες.Πως το βλέπετε?καμια συμβουλή-πρόταση? από βίος έχω δόση 1,45.το cpuz δεν συμφωνη με αυτό όμως. Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Το οτι εχεις δωσει αλλο ρευμα απο Bios και αλλο δειχνει το cpu-z δεν υπαρχει προβλημα.Ετσι κανει και εμενα.Αλλες μητρικες κανουν undervoltage(δινει λιγοτερο απο οσο δινεις) αλλες κανουν το αναποδο(δινουν λιγο περισοτερο απο οσο δινεις).Απο θερμοκρασιες μια χαρα εισαι,ειδα 49 full load.Τωρα για τις μνημες το ιδιο θεμα ειχα και εγω.Αν εχεις βαλει σωστα τις ρυθμισεις που δινει ο κατασκευαστης,βαλτες στα αλλα δυο slot της μητρικης και δοκιμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Το οτι εχεις δωσει αλλο ρευμα απο Bios και αλλο δειχνει το cpu-z δεν υπαρχει προβλημα.Ετσι κανει και εμενα.Αλλες μητρικες κανουν undervoltage(δινει λιγοτερο απο οσο δινεις) αλλες κανουν το αναποδο(δινουν λιγο περισοτερο απο οσο δινεις).Απο θερμοκρασιες μια χαρα εισαι,ειδα 49 full load.Τωρα για τις μνημες το ιδιο θεμα ειχα και εγω.Αν εχεις βαλει σωστα τις ρυθμισεις που δινει ο κατασκευαστης,βαλτες στα αλλα δυο slot της μητρικης και δοκιμασε. πρέπει να απενεργοποιήσω το Qool'n'Quie από bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Απενεργοποιείται μόνο του όταν κάνεις overclock και ας λέει auto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Απενεργοποιείται μόνο του όταν κάνεις overclock και ας λέει auto. Δουλευει μεχρι ενα σημειο οταν κανεις oc.Ο δικος μου πχ απο τα 2,7 που ηταν μαμα μεχρι τα 3,1 δουλευε το c'n'q.Απο 'κει και πανω ομως δεν δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλησπέρα κ από εμένα...θα ήθελα μια βοήθεια,θέλω να ανεβάσω τις μνήμες μου στα 1600Mhz,από όσα κατάλαβα διαβάζοντας εδώ,πρέπει να πάω το bus speed (a.k.a fsb???) κάπου στο 240 ή να αλλάξω το διαιρέτη...δεν αναγνωρίζω όμως ποιές είναι αυτές οι επιλογές στο Βios!Το σύστημα είναι asrock 890gx,Phenom x2 555 unlocked->x4 και a-data 2000x series! για την ώρα είμαι εδώ thanx you guys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλησπέρα κ από εμένα...θα ήθελα μια βοήθεια,θέλω να ανεβάσω τις μνήμες μου στα 1600Mhz,από όσα κατάλαβα διαβάζοντας εδώ,πρέπει να πάω το bus speed (a.k.a fsb???) κάπου στο 240 ή να αλλάξω το διαιρέτη...δεν αναγνωρίζω όμως ποιές είναι αυτές οι επιλογές στο Βios!Το σύστημα είναι asrock 890gx,Phenom x2 555 unlocked->x4 και a-data 2000x series! για την ώρα είμαι εδώ [ATTACH]30383[/ATTACH] thanx you guys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 το κάτω κάτω θα το κανεις 800/1600.βάζεις ρεύμα όσο λένε η μνήμες από τον κατασκευαστή και ρολόγια επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 το κάτω κάτω θα το κανεις 800/1600.βάζεις ρεύμα όσο λένε η μνήμες από τον κατασκευαστή και ρολόγια επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλησπέρα κ από εμένα...θα ήθελα μια βοήθεια,θέλω να ανεβάσω τις μνήμες μου στα 1600Mhz,από όσα κατάλαβα διαβάζοντας εδώ,πρέπει να πάω το bus speed (a.k.a fsb???) κάπου στο 240 ή να αλλάξω το διαιρέτη...δεν αναγνωρίζω όμως ποιές είναι αυτές οι επιλογές στο Βios!Το σύστημα είναιasrock 890gx,Phenom x2 555 unlocked->x4 και a-data 2000x series! για την ώρα είμαι εδώ [ATTACH]30383[/ATTACH] thanx you guys... το κάτω κάτω θα το κανεις 800/1600.βάζεις ρεύμα όσο λένε η μνήμες από τον κατασκευαστή και ρολόγια επίσης. Αν οι μνήμες σου είναι στα 1600 μπορείς απλά οπως ειπε o nikpoth να πας στα bios και να βάλεις 800 που αντιστοιχεί σε 1600ρες .Αν μπορείς να αλλάξεις διαιρέτη μην μπλεκεις με fsb εκτός και αν θέλεις να ανεβάσεις παραπάνω τις μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλησπέρα κ από εμένα...θα ήθελα μια βοήθεια,θέλω να ανεβάσω τις μνήμες μου στα 1600Mhz,από όσα κατάλαβα διαβάζοντας εδώ,πρέπει να πάω το bus speed (a.k.a fsb???) κάπου στο 240 ή να αλλάξω το διαιρέτη...δεν αναγνωρίζω όμως ποιές είναι αυτές οι επιλογές στο Βios!Το σύστημα είναιasrock 890gx,Phenom x2 555 unlocked->x4 και a-data 2000x series! για την ώρα είμαι εδώ [ATTACH]30383[/ATTACH] thanx you guys... το κάτω κάτω θα το κανεις 800/1600.βάζεις ρεύμα όσο λένε η μνήμες από τον κατασκευαστή και ρολόγια επίσης. Αν οι μνήμες σου είναι στα 1600 μπορείς απλά οπως ειπε o nikpoth να πας στα bios και να βάλεις 800 που αντιστοιχεί σε 1600ρες .Αν μπορείς να αλλάξεις διαιρέτη μην μπλεκεις με fsb εκτός και αν θέλεις να ανεβάσεις παραπάνω τις μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 ναι my bad...έχω κάνει αυτό που ο nikpoth με τα specs του κατασκευαστή,αλλά παίζουν όπως φαίνεται στην εικόνα,κ λέω μήπως πρέπει να κάνω κ κάτι άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα