ColdFusion Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ποσα Loop το αφηνεις στο standard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το πρεπιλεγμενο...5 turns κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δεν είναι..Εγώ όταν βγάζω μόνο standard, σε παιχνίδια μετά από καμιά ώρα τρώω άκυρο! +1 Kαι σε μένα συμβαίνει αυτό. Το maximum ενδύκνειται για να είναι σίγουρα σταθερές οι μνήμες καθως στο standard στρεσσάρεται μόνο το 1/4 αυτών δλδ αν έχεις 4gb το 1gb. Τουλάχιστον ας μπορούν να βγάλουν το High που είναι το 1/2 για να μειωθεί το δυνατόν περισσότερο η περίπτωση να πέσει άκυρο σε κάποιο βαρύ game ή εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εσυ ColdFusion με ποσο ρευμα εισαι τωρα στα 3,8GHz??? Ο καινουριος δικος μου φαινεται διαμαντι... εμενα μεχρι τα 3560 παει με stock ρευμα στα 3,8 θελει 1,47 τεραστια διαφορα και δεν αξιζει το κοπο για αυτο και θα το γυρισω στα 3600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 εμένα τα 3,8 με 1,30v .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το πρεπιλεγμενο...5 turns κανει... εγω βαζω 20 loop στο standard και δεν ειχα προβλημα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εχω την μανησια ψυκτρα ρε γαμτ αλλιως θα εκανα καμια καλη δοκιμη... παντως στιγμιαια με 1,5 ρευμα επιασα τα 4,15 μεσω overdrive.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Moυ έχει συμβεί το εξής, Έχω βγάλει 10 λούπες linpack στο standard και έχω φάει στη συνέχεια bsod στο μισάωρο OCCT linpack. Έχω βγάλει 5 λούπες στο maximum στο linpack και έχω περάσει επιτυχώς 1 ώρα OCCT Linpack 90% free mem + ΟCCT large data set. Αυτό τα λέει όλα. Πάντως με βάση τη προσωπική μου γνώμη, αν βγάλει κάποιος 1 ώρα OCCT large data set μπορεί στη συνέχεια να βγάλει τα πάντα. ---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:01 ---------- Εχω την μανησια ψυκτρα ρε γαμτ αλλιως θα εκανα καμια καλη δοκιμη... παντως στιγμιαια με 1,5 ρευμα επιασα τα 4,15 μεσω overdrive.. Μη ρισκάρεις με την μαμά ψύκτρα σε τόσο υψηλή τάση, .... 62 βαθμοί είναι αυτοί. Πάρε μια aftermarket αλλιώς περιορίσου στα 3600 που και ευκολα είναι και ανώδυνα με τη stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τωρα με εβαλες σε σκεψεις... Δηλαδη το OCCT ειναι η καλυτερη επιλογη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Για μένα OCCT Large data set = Linpack maximum settings (To ΟCCT linpack ενδύκνειται κατ' εμέ περισσότερο στο να δείς τα max temps που μπορεί να φτάσει ο cpu σου under load. Τemps που δεν πρόκειται να δείς ποτέ στη πράξη τρέχοντας ένα game ή κάποια εφαρμογή) Αν δεν βαρέσαι τρέχεις 1 ώρα OCCT Large data. Aν βαρέσαι τρέχεις 5 - 10 λούπες linpack maximum. Αυτό πιστευω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δεν ειναι το θεμα αν βαριεμαι...Σιγα το πραγμα παω για καφε και οταν γυρισω ειναι ετοιμο.. Το θεμα ειναι πιο ειναι πιο αξιοπιστο απο την αποψη οτι αν το περασει ειναι εγγυηση οτι δεν θα κολλησει ποτε.. Εκτος φυσικα αν σε βαθος χρονου ζητησει περισσοτερο ρευμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Και τα δύο αξιόπιστα είναι. Αν τα περάσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Ρευμα να σου ζητήσει στο μέλλον δεν παίζει, εκτός και αν τα παίξει το Mobo σου ξέρω γω. Το θέμα είναι να τον κρατάς σε χαμηλά temps και μέσα στα ασφαλή όρια τάσης. Τίποτα άλλο. Άλλωστε πόσα χρόνια σκοπευεις να κρατήσεις τον Cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δεν ειναι το θεμα αν βαριεμαι...Σιγα το πραγμα παω για καφε και οταν γυρισω ειναι ετοιμο.. Το θεμα ειναι πιο ειναι πιο αξιοπιστο απο την αποψη οτι αν το περασει ειναι εγγυηση οτι δεν θα κολλησει ποτε.. Εκτος φυσικα αν σε βαθος χρονου ζητησει περισσοτερο ρευμα.. Για μένα το πιο σίγουρο είναι ~1 ωρίτσα LinX. Το Large Data Set του Occt, το βάζεις μετά για να τσεκάρεις σταθερότητα μνημών αν δεν θες memtest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ρε παιδιά πρώτη φορα με amd και ψάχνομαι,μετά από format εκτος από ήχο, vga τι άλλο πρέπει να βάλω από drivers προγράμματα για amd -mobo? (τα απαραίτητα δηλαδή για σωστή λειτουργία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εχω την ιδια μητρικη με σενα και , και εβαλα οτι ειχε το σιτε .. Ειμαι σφερατος και πιστευω το καλυτερο συτημα που εχω στησει μεχρι τωρα.. Στο μελλον μονο θα βαλω εναν SSD Sata III ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα