Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τις μνημες μπορει να παιξει και με διαιρετη.Αφου ειναι Black Edition καλυτερα να παιξει μονο με multi.Με fsb περιπλεκονται λιγο παραπανω τα πραγματα.

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε νεωτερα...

Ηθελα να δω ποσο αντεχουν οι μνημες.χαμηλωσα λιγο multi και εδωσα fsb...Τις εφτασα με 1.8 ρευμα 1744...

Σιγουρα ο επεξεργαστης παιρνει κ αλλο τωρα αλλα με κοβουν οι θερμοκρασιες.

games 49 max

stress test 54-55 max

idle 32-33

vic.th.png

vic1b.th.png

Δημοσ.

Ρε συ εχεις δωσει πολυ ρευμα .. Εγω εχω τον 955 και ειμαι σταθερος με μανησια ψυκτρα στα 3,8 GHz με 1,42 ρευμα..

Δημοσ.

Ρε συ μη με τρελαινεις ..!! Δηλαδη για να κερδισεις 60 MHz εδωσες 0,1V παραπανω?? Δεν ειναι στραγαλια...

Δημοσ.
Ρε συ μη με τρελαινεις ..!! Δηλαδη για να κερδισεις 60 MHz εδωσες 0,1V παραπανω?? Δεν ειναι στραγαλια...

Μαλλον ειχες δικιο...επεσα απο 1.51 σε 1.46 και εβγαλε το Intelburntest στο standar...Παραπανω δε μ'αφηνε...1.45 ομως δεν το εβγαλε...

Δημοσ.

Εγω λεω να αποδεχτεις επιτελους οτι η CPU εχει φτασει στα ορια της και δεν αξιζει να δωσεις τοσο ρευμα , με οτι συνεπαγεται αυτο, για να τον ξεζουμισεις αλλο..

Δημοσ.

Ντάξει σε AMD για 24/7 1,50V είναι το safe, δοκίμασε μέχρι αυτό το ρεύμα άμα αντέχει η ψύξη σου.

Δημοσ.

Δεν είναι..

Εγώ όταν βγάζω μόνο standard, σε παιχνίδια μετά από καμιά ώρα τρώω άκυρο!

Δημοσ.

Εσυ ColdFusion με ποσο ρευμα εισαι τωρα στα 3,8GHz??? Ο καινουριος δικος μου φαινεται διαμαντι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...