LouCi4er Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Για τις μνημες μπορει να παιξει και με διαιρετη.Αφου ειναι Black Edition καλυτερα να παιξει μονο με multi.Με fsb περιπλεκονται λιγο παραπανω τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Λοιπον εχουμε νεωτερα... Ηθελα να δω ποσο αντεχουν οι μνημες.χαμηλωσα λιγο multi και εδωσα fsb...Τις εφτασα με 1.8 ρευμα 1744... Σιγουρα ο επεξεργαστης παιρνει κ αλλο τωρα αλλα με κοβουν οι θερμοκρασιες. games 49 max stress test 54-55 max idle 32-33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ρε συ εχεις δωσει πολυ ρευμα .. Εγω εχω τον 955 και ειμαι σταθερος με μανησια ψυκτρα στα 3,8 GHz με 1,42 ρευμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Κ γω μεχρι τα 3.9 με 1.43 τα εβγαζε τα test...Απο κει κ περα ζηταει ρευμα ομως για να ανεβει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ρε συ μη με τρελαινεις ..!! Δηλαδη για να κερδισεις 60 MHz εδωσες 0,1V παραπανω?? Δεν ειναι στραγαλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ρε συ μη με τρελαινεις ..!! Δηλαδη για να κερδισεις 60 MHz εδωσες 0,1V παραπανω?? Δεν ειναι στραγαλια... Μαλλον ειχες δικιο...επεσα απο 1.51 σε 1.46 και εβγαλε το Intelburntest στο standar...Παραπανω δε μ'αφηνε...1.45 ομως δεν το εβγαλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το θέμα είναι να βγάζει το maximum.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 δε μ'αφηνει...κατι μου λεει να ρυθμισω μνημες...Εχω μονο 2gb....αν μπορειτε βοηθειστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγω λεω να αποδεχτεις επιτελους οτι η CPU εχει φτασει στα ορια της και δεν αξιζει να δωσεις τοσο ρευμα , με οτι συνεπαγεται αυτο, για να τον ξεζουμισεις αλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Λοιπον τελικα με αφησε στο maximum.....Το test το εβγαλε success... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ντάξει σε AMD για 24/7 1,50V είναι το safe, δοκίμασε μέχρι αυτό το ρεύμα άμα αντέχει η ψύξη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το θέμα είναι να βγάζει το maximum.. και στο standard μια χαρα ειναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δεν είναι.. Εγώ όταν βγάζω μόνο standard, σε παιχνίδια μετά από καμιά ώρα τρώω άκυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εσυ ColdFusion με ποσο ρευμα εισαι τωρα στα 3,8GHz??? Ο καινουριος δικος μου φαινεται διαμαντι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δηλαδη αν σε βγαζει το Intelurntest success εισαι stable δηλαδη σωστα;το βλεπω πολυ δυνατο,γι'αυτο ρωταω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα