Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σε καλά! Ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις του bios.

Έχουμε ίδια μητρική και επεξεργαστή. Με τα παρακάτω μέχρι στιγμής είναι stable σε games, και από βαθμούς πήγε μέχρι 38C(ενώ ingame).

Multiplier: x20.5(4.1GHz)

CPU Voltage: 1.50V

NB Frequency: 2400

NB CPU Voltage: 1.30V

Τα άλλα μέχρι στιγμής δεν τα πείραξα.

Δοκίμασε και πες μας!

Παμε ρε αδερφε να δουμε...Με τι ψυξη εισαι;

Μην θεωρείς δεδομένο οτι με αυτές τις ρυθμίσεις θα δουλεύει !Κάθε επεξεργαστής ειναι ενα ξεχωριστό κομμάτι και πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου τα όρια τουB)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

cpuz 1.408 ρευμα και 3.8ghz...Συνεχιζω ανεβαζω multi με αυτο το ρευμα;Stress test ετρεξα 25 λεπτα στο OCCT.Με εβγαλε σταθερο.

Θελω να ανεβω σιγα σιγα....Επισης πανω στην ΜΟΒΟ εχει ενα πανελακι..Τι θερμοκρασια δειχνει αυτο και ποσο πρεπει να ειναι max;

cpuz 1.408 ρευμα και 3.8ghz...Συνεχιζω ανεβαζω multi με αυτο το ρευμα;Stress test ετρεξα 25 λεπτα στο OCCT.Με εβγαλε σταθερο.

Θελω να ανεβω σιγα σιγα....Επισης πανω στην ΜΟΒΟ εχει ενα πανελακι..Τι θερμοκρασια δειχνει αυτο και ποσο πρεπει να ειναι max;

Ναι ανεβαζε multi με το ρευμα που εχεις αν δεν εισαι stable μονο τοτε ανεβάζεις!Τσέκαρε επίσης θερμοκρασίες πολυ συμαντικο;)

Λοιπον...

ΕΙμαι στα 3.9 με cpu Voltage Bios 1.420...Μολις παω multi x20(στα 4ghz δηλαδη) με κοβει στα test γυρω στα 5-10 λεπτα...Τωρα στα 3.9 ετρεξα OCCT 25 λεπτα και ειμαι stable.

Θερμοκρασιες 48 max στο OCCT

idle 29-30

Τωρα τι να κανουμε;

Λοιπον...

ΕΙμαι στα 3.9 με cpu Voltage Bios 1.420...Μολις παω multi x20(στα 4ghz δηλαδη) με κοβει στα test γυρω στα 5-10 λεπτα...Τωρα στα 3.9 ετρεξα OCCT 25 λεπτα και ειμαι stable.

Θερμοκρασιες 48 max στο OCCT

idle 29-30

Τωρα τι να κανουμε;

δεν βαζεις και ενα screen shot να δουμε και εμεις!

μια χαρα εισαι δωσε κατι παραπανω στο nb frequency να παει στο 2200- 2300 θα εχεις καλυτερη αποδοση ισως χρειαστει να δωσεις και λιγη ταση παραπανω στο nb απο 1,1 που ειναι !Ο επεξεργαστης σου λογικα παει παραπανω ........

Η συχνοτητα απο τις μνημες γιατι ειναι τοσο χαμηλα?

μια χαρα εισαι δωσε κατι παραπανω στο nb frequency να παει στο 2200- 2300 θα εχεις καλυτερη αποδοση ισως χρειαστει να δωσεις και λιγη ταση παραπανω στο nb απο 1,1 που ειναι !Ο επεξεργαστης σου λογικα παει παραπανω ........

Ωραια....οποτε δεν πειραζω fsb ακομα ετσι;Για multi μιλαμε.....Cpu Voltage να μη δωσω αλλο αν ανεβασω τωρα;

---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ----------

Fsb και μνημες δεν εχω πειραξει καθολου....Μονο multi εδωσα και cpu voltage...Τιποτ'αλλο.

---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ----------

Δεν βρισκω στη δικια μου mobo το NB Frequency....Με μνημες τι κανω;

παιδια μπορει να βοηθησει καποιος και εμενα; πηρα προσφατα την gigabyte ga-790fxtA-UD5 με phenom 955 c3 και θελω να τον παω 3.8 και αν γινεται παραπανω. Εχει κανεις αυτη την μητρικη να μου πει ρυθμισεις; Ευχαριστω πολυ.

***τωρα λειτουργει 3.6 χωρις να αλλαξω τπτ αλλο εκτος του fsb που το εβαλα 225

@ SolarSoul

αδερφε ο επεξεργαστης της υπογραφης σου μηπως ειναι phenom και οχι athlon?

Απο μπουζουκια ησουν οταν εβαζες την υπογραφη....? :-)

:lol::lol:.

Ωραια....οποτε δεν πειραζω fsb ακομα ετσι;Για multi μιλαμε.....Cpu Voltage να μη δωσω αλλο αν ανεβασω τωρα;

---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ----------

Fsb και μνημες δεν εχω πειραξει καθολου....Μονο multi εδωσα και cpu voltage...Τιποτ'αλλο.

---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ----------

Δεν βρισκω στη δικια μου mobo το NB Frequency....Με μνημες τι κανω;

οι μνημες σου ειναι στα 1600 Mhz βαλτες χειροκηνητα εσυ ! nb frequency το αλλαζεις αν δεις καπου γραμμενο NB Frequency Multiplier

---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ----------

παιδια μπορει να βοηθησει καποιος και εμενα; πηρα προσφατα την gigabyte ga-790fxtA-UD5 με phenom 955 c3 και θελω να τον παω 3.8 και αν γινεται παραπανω. Εχει κανεις αυτη την μητρικη να μου πει ρυθμισεις; Ευχαριστω πολυ.

***τωρα λειτουργει 3.6 χωρις να αλλαξω τπτ αλλο εκτος του fsb που το εβαλα 225

ο επεξεργαστής σου ειναι black edition δεν χρειάζεται να πειράζεις to fsb παρα μονο αν θέλεις να αυξήσεις την συχνότητα στις μνήμες !Άπλα ανεβάστε multi και δώσε ρεύμα αν χρειαστεί:devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...