Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω και το high stress μια χαρα το εβγαλε..Εμενα το assasins II κολλαει μονο λιγο στν αρχη αλλα μετα ειναι οκ..

17354659.png

Uploaded with ImageShack.us

παραθετω και μια φοτο για case modding με paint τν haf 932

p151201280410.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κομπλέ είσαι. :-)

---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:44 ----------

Η ψύκτρα για τις μνήμες είναι arctic cooling? Απο πού την πήρες αν επιτρέπεται? :-)

Κομπλέ είσαι. :-)

---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:44 ----------

Η ψύκτρα για τις μνήμες είναι arctic cooling? Απο πού την πήρες αν επιτρέπεται? :-)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650149

Τν ψυκτρα τν εχω πατενταρισμενη με tyre up γτ χρειαζομουν και αυτο για να κουμπωσει καλα πραγμα που δν το ειχα σκεφτει απο τν αρχη και εχει μεινει προς το παρον ετσι

http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=124

αλλα σκεφτομαι να παρω τν Ocz

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/RAM-Coolers/Ocz-Xtc-Rev-2-Blue-Led-Ram-Cooler-Ocztxtcc2-OCZTXTCC2.htm

Τι λες θα ειναι καλυτερη??

Oι υλοποιήσεις της arctic κατ' εμέ έχουν τo καλύτερο ποσοστό απόδοσης / τιμής. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά ότι έχω αγοράσει απο την arctic κατά καιρούς με κάλυψε απόλυτα και με το παραπάνω, μιλάω για graphics coolers παντα. Με ψύκτρες μνήμης δεν έχω ασχοληθεί. Πάντως καλές φαίνονται και οι OCZ, αν και πιστευω ότι τις θέλεις περισσότερο εξαιτίας των leds. :P

Έχεις τσεκάρει ότι κουμπώνουν εντάξει στην msi?

---------- Προσθήκη στις 16:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ----------

Πάντως εγώ έχω προσαρμόσει με πατέντα έναν 80άρη fan να βαράει τις μνήμες. :-D

Έτσι και αλλιώς το case μου δεν έχει παραθυρο για να φαίνεται οπότε.... τη δουλειά του την κάνει μια χαρά. :-)

Oι υλοποιήσεις της arctic κατ' εμέ έχουν τo καλύτερο ποσοστό απόδοσης / τιμής. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά ότι έχω αγοράσει απο την arctic κατά καιρούς με κάλυψε απόλυτα και με το παραπάνω, μιλάω για graphics coolers παντα. Με ψύκτρες μνήμης δεν έχω ασχοληθεί. Πάντως καλές φαίνονται και οι OCZ, αν και πιστευω ότι τις θέλεις περισσότερο εξαιτίας των leds. :P

Έχεις τσεκάρει ότι κουμπώνουν εντάξει στην msi?

---------- Προσθήκη στις 16:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ----------

Πάντως εγώ έχω προσαρμόσει με πατέντα έναν 80άρη fan να βαράει τις μνήμες. :-D

Έτσι και αλλιώς το case μου δεν έχει παραθυρο για να φαίνεται οπότε.... τη δουλειά του την κάνει μια χαρά. :-)

Δν με ενδιαφερουν τα led απλα τν δουλεια μ θελω να κανω γτ αυτη τν στιγμη δεν προσαρμοζει τελεια πανω στις μνημεσ με αποτελεσμα να μην μπορω να βαλω δευτερο ανεμιστηρα στην noctua..!

κατι ασχετο..Παρατηρησα οτι και εσυ δουλευεις με hdtv.Ξερεις μηπως πως εξαλειφουμε κατι οριζοντιες γραμμεσ που εμφανιζονται (σαν αποσταθεροποιηση της εικονας) στο vlc σε mkv αρχεια!?

Γεια σας...

Λεω να ανεβασω λιγο τον Phenom μου o οποιος ειναι ο 965 black edition C3 step..Το C3 το ειδα στο Bios σημερα(Προχτες το εστησα το μηχανημα)...Ξερετε που περιπου μπορει να φτασει με την mobo της υπογραφης μου;

Ξεκινησα ως εξης...Εδωσα 1.375 vidd voltage και και 18.5 multi και εχει παει στα 3.7.Τιποτα αλλο.Τον στρεσαρα 20 λεπτα με το OCCT και ανεβασε max 44 βαθμους.Error κανενα.Επαιξα και Battlefield κανα 40λεπτο(41 max βαθμοι)....Idle ειμαι 31 βαθμους.

Προχωραω;

-------Το vcore ειναι το vidd σ'αυτη τη mobo η το cpu voltage;

Cpu AMD Athlon 965 black edition C3(ψυχτρα Scythe Kama)

Ram 2gb Kinston Hyper-X 1.600mhz

Chipset 790FX-GD70

Psu Heroichi 600 watt

Case Thermaltake vg4000 bws

Vga msi 5770 hawk

Monitor lg 23"

καλοριζικος ο 965!

Να σε καλά! Ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις του bios.

Γεια σας...

Λεω να ανεβασω λιγο τον Phenom μου o οποιος ειναι ο 965 black edition C3 step..Το C3 το ειδα στο Bios σημερα(Προχτες το εστησα το μηχανημα)...Ξερετε που περιπου μπορει να φτασει με την mobo της υπογραφης μου;

Ξεκινησα ως εξης...Εδωσα 1.375 vidd voltage και και 18.5 multi και εχει παει στα 3.7.Τιποτα αλλο.Τον στρεσαρα 20 λεπτα με το OCCT και ανεβασε max 44 βαθμους.Error κανενα.Επαιξα και Battlefield κανα 40λεπτο(41 max βαθμοι)....Idle ειμαι 31 βαθμους.

Προχωραω;

Έχουμε ίδια μητρική και επεξεργαστή. Με τα παρακάτω μέχρι στιγμής είναι stable σε games, και από βαθμούς πήγε μέχρι 38C(ενώ ingame).

Multiplier: x20.5(4.1GHz)

CPU Voltage: 1.50V

NB Frequency: 2400

NB CPU Voltage: 1.30V

Τα άλλα μέχρι στιγμής δεν τα πείραξα.

Δοκίμασε και πες μας!

Έχουμε ίδια μητρική και επεξεργαστή. Με τα παρακάτω μέχρι στιγμής είναι stable σε games, και από βαθμούς πήγε μέχρι 38C(ενώ ingame).

Multiplier: x20.5(4.1GHz)

CPU Voltage: 1.50V

NB Frequency: 2400

NB CPU Voltage: 1.30V

Τα άλλα μέχρι στιγμής δεν τα πείραξα.

Δοκίμασε και πες μας!

Παμε ρε αδερφε να δουμε...Με τι ψυξη εισαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...