sozz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 στο 3d εχεις καλυτερο αν ενοεις τωρα για ολο γενικα τοτε ναι
ColdFusion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρα εισαι ρε συ!Αν κοιταξεις τα αποτελεσματα στο CPU MARK θα δεις οτι ειναι σχεδον τα ιδια ,μην κοιτας το γενικο σκορ μιας και το μονο κοινο κομματι ειναι ο επεξεργαστης! Well done φιλε μου! ΥΓ:Για πες και σε τη θερμοκρασιες παιζεις?
onty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τι να σου πω τωρα κατι εχω πειραξει στα bios και δεν μου δουλευουν οι αισθητηρες του HWmonitor. Aποτι θυμαμαι γυρω στους 39 idle για fullload δεν θυμαμαι παντως κατω απο 65 σιγουρα .
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Είναι weighted με διαφορετικό βάρος οι επιμέρους βαθμολογίες των υποσυστημάτων στο PassMark, λογικά το υποσύστημα των δίσκων έχει (ορθώς) σημαντικό βάρος στη διαμόρφωση του συνολικού rating.
onty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ναι οκ . Και κατι αλλο. Τελικα το οτι εχω bus 250 και HT 2500 ενω ο φιλος ColdFusion 206 και 2060 αντιστοιχα, δεν εχει επιπτωση ??
ColdFusion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ενδιαφερον παρουσιαζει το γεγονος οτι εχουμε ιδιο memory σκορ εσυ με 1600 μνημες με 8-8-8-24 timming και εγω με 1333 με 7-7-7-18.
onty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Οχι λαθος..Τις εχω στα 1333 με 7-7-7-21 επειδη καμια φορα μου κανει restart μαλλον επειδη η μητρικη δεν την παλευει με γρηγορες μνημες.
ColdFusion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 μπορεις να βλεπεις την αποδοση στης αλλαγες που εκανες με το amd overdrive,με το benchmark που εχει ... αλλα μονο αυτο ,οτι πειραζεις ταση κτλ απο bios! ---------- Προσθήκη στις 02:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:05 ---------- Οχι λαθος..Τις εχω στα 1333 με 7-7-7-21 επειδη καμια φορα μου κανει restart μαλλον επειδη η μητρικη δεν την παλευει με γρηγορες μνημες. ασε βλακεια ειπα τωρα ειδα το 250 στο Bus speed!
onty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Thanx αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι ..αν κανεις 10 φορες run θα σου βγαλει διαφορετικα αποτελεσματα και με μεγαλες αποκλισεις.. Τον εχω παει παντως μεχρι 4012 GHz αλλα με 1,58 V ... Φιλε δεν σηκωνεται ευκολα το φαινομακι
ColdFusion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Thanx αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι ..αν κανεις 10 φορες run θα σου βγαλει διαφορετικα αποτελεσματα και με μεγαλες αποκλισεις.. Τον εχω παει παντως μεχρι 4012 GHz αλλα με 1,58 V ... Φιλε δεν σηκωνεται ευκολα το φαινομακι ΜΗΝ τον πας πανω απο 1,55 θα σου καει!
onty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Για ολα υπαρχει πρωτη φορα... Εκανα δοκιμες ρε συ στην αρχη αλλα αποτι ειδα στα 3.6 με 1,4 ρευμα ειναι οτι καλυτεο . Απλα ανεβαζα bus και οχι απο multi επειδη θεωρουσα οτι βοηθαει . Αλλα δεν ξερω τωρα..
grimpr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αν νομίζεις ότι τα 3.6ghz σε έναν Quad επεξεργαστή είναι λίγα, κάνεις λάθος. Έχεις δοκιμάσει ποτέ να ρίξεις δουλειά στην CPU, εννοώντας τίποτα 3-4 dvdshrinks ταυτόχρονα, να παίζεις Crysis σε παράθυρο ταυτόχρονα, 5-6 youtube videos να παίζουνε, και ούτω καθεξής. Αμφιβάλλω, γιαυτό και κάθεσαι και ασχολείσαι με τα ρολογάκια. Προφανώς δεν εκμεταλλεύεσαι τους Quads στο Full με δυνατό multitasking, έχεις κάνει λάθος αγορά. Ένας Core i3 530 στα 4.5ghz νομίζω θα σε έκανε ευτυχισμένο. Χορταστικά ρολογάκια για όλα τα παιδάκια, σιγουριά, ζέστη και ασφάλεια.
onty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ισως να εχεις και δικιο. Τωρα ομως τον εχω και ειμαι αρκετα χαρουμενος με τις επιδοσεις του . Ειδικα τωρα τελευταια που ασχολουμαι με video editors και αποσυμπιεση μεγαλων αρχειων
ColdFusion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αν νομίζεις ότι τα 3.6ghz σε έναν Quad επεξεργαστή είναι λίγα, κάνεις λάθος. Έχεις δοκιμάσει ποτέ να ρίξεις δουλειά στην CPU, εννοώντας τίποτα 3-4 dvdshrinks ταυτόχρονα, να παίζεις Crysis σε παράθυρο ταυτόχρονα, 5-6 youtube videos να παίζουνε, και ούτω καθεξής. Αμφιβάλλω, γιαυτό και κάθεσαι και ασχολείσαι με τα ρολογάκια. Προφανώς δεν εκμεταλλεύεσαι τους Quads στο Full με δυνατό multitasking, έχεις κάνει λάθος αγορά. Ένας Core i3 530 στα 4.5ghz νομίζω θα σε έκανε ευτυχισμένο. Χορταστικά ρολογάκια για όλα τα παιδάκια, σιγουριά, ζέστη και ασφάλεια. εχει δικιο ο grimpr ο επεξεργαστης ειναι πολυ δυνατος ασχετα αν εμεις δεν το καταλαβαινουμε!Ττην τελευταια φορα επαιζα ενα παιχνιδι και ταυτοχρονα εκανε μετατροπη video με το convertx δεν κολησε πουθενα ουτε υπηρχε η παραμικρη καθυστερηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα