Προς το περιεχόμενο

overclock AMD 955 & 965 Thread

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για c3 62 βαθμοί ειναι υψηλή θερμοκρασία δεν την έχω πιάσει ποτέ ακόμα με το δικό μου !Βασικά πριν αρχίσεις να κλοκαρεις έπρεπε απλά να αυξήσεις το multi ΜΕΧΡΙ να δεις μπλε οθόνη και κατόπιν να αυξήσεις την τάση !Τσέκαρε αν ειναι stable με το intel burn test ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπεριζω τν παρεα!παραθετω και τα δικα μου κατορθωματα..Μονο ενα προβλημα εχω..Ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες??

http://img27.imageshack.us/img27/5379/58866681.png

Καλησπεριζω τν παρεα!παραθετω και τα δικα μου κατορθωματα..Μονο ενα προβλημα εχω..Ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες??

Και εγώ στα 3.9 είμαι 14,5V αλλά έχω 40-45idle - 65 load

Κάνε bios update με την καινούργια vers. 1.90. Θα δείς διαφορά στα temps :-)

για ψυξη εχω τν Noctua NH-U12..Επισης εχω κανει update τα bios και παρεμπιπτοντος εχουν βγει και η vrs 1.A0..Φιλε SlackulatoR nb frequency και cpu-nb voltage τι τιμες εχεις βαλει??

Με τις stock είμαι.

και εισαι stable?τα παιχνιδια δεν σου κολλανε?για δοκιμασε 2400 kai cpu nb 1.25-1.3..

κατι ασχετο..παρατηρησα οτι ειχες πει οτι ειχεσ κανει update to memory profile στισ ocz μεσα απο το overdrive..μηπως μπορεισ να μου στειλεις το html αρχειο γτ εμενα δν μου το κανει για να δω αν τα εχω βαλει σωστα??

Ναι είναι stable και με stock. Θα δοκιμάσω και θα σου πώ.

Το profile το κατάφερα σε bios 1.4(έχουμε ίδια μητρική/μνημες), έκανα enable profile από το advanced memory settings και update μετά από το AMD Overdrive.

Εχθές έκανα bios flash σε 1.10 και πλέον με το profile από overdrive το pc ενώ ανάβει η οθόνη δεν δείχνει τίποτα, σαν να είναι dram voltage πρόβλημα δηλαδή, δεν ξέρω γιατί.

Οπότε έκανα τις ρυθμίσεις για 1600 manually από bios...

Απ'οτι φαίνεται μπορώ να το κάνω export ομως το profile, στο στέλνω σε PM.

Για δοκίμασε να τρέξεις και ένα high stress level να δείς είναι σταθερός η σε κόβουν οι μνήμες. Στο λέω διότι το standard το έβγαζα και γώ αρχικά αλλά παίζοντας assasins creed II έσβησε το pc. Ανέβασα λίγο τάση στις μνήμες και βγάζει όχι μόνο το high αλλά και το maximum πλέον. :-)

p.s βέβαια τρέχοντας το high πόσο μάλλον το maximum, θα δείς 2 με 3 βαθμούς ίσως παραπάνω temps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...