dkoum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) cpu amd 965 be ram ocz 4gb ddr 3 black edition motherboard asus crosshair coolermaster haf 932 coolermaster v8 τον πηγα στα 4 ghz σταθερα , οταν τον ανεβασω στα 4,2 μου πεταει μπλε οθονη οι μνημες ,τι μπορω να κανω ? τελικα για καλο overclock μονο μεσω bios Καλησπερα , απο την δικη μου μικρη εμπειρια ξεκινα μονο με την ταση που εισαι κ φτασε το multi οσο ποιο ψηλα παει....αν σε ρηχνει στα 20*200 (4Ghz) τοτε ξερεις πως σε ρηχνει ο επεξεργαστης κ οχι οι μνημες ....βαλτα ολα στις αρχικες ρυ8μισεις κ δωσε μονο vcore + multi να δεις μεχρι που παει ....απο οσα εχω διαβασει κ εγω ως τωρα για ενα σταθερο κλοκαρισμα 24/7 καλο ειναι να μην πας πανω απο 1,5 vcore....αν θες δειξε μας κ θερμοκρασιες κατ αρχην.....οπου κανω λαθος παρακαλω ας με διορθωσει καποιος .....Με τι ψυξη εισαι ????? Πες αν θες ολοκληρη την ''συνθεση'' σου..... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2010 από dkoum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 cpu amd 965 beram ocz 4gb ddr 3 black edition motherboard asus crosshair coolermaster haf 932 coolermaster v8 τον πηγα στα 4 ghz σταθερα , οταν τον ανεβασω στα 4,2 μου πεταει μπλε οθονη οι μνημες ,τι μπορω να κανω ? τελικα για καλο overclock μονο μεσω bios σου "πεταει " μπλε οθονη γιατι μάλλον χρειαζεται παραπανω ταση ! Εχεις δοκιμασει να δεις αν ειναι stable με καποιο προγραμμα στα 4 ghz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 σου "πεταει " μπλε οθονη γιατι μάλλον χρειαζεται παραπανω ταση ! Εχεις δοκιμασει να δεις αν ειναι stable με καποιο προγραμμα στα 4 ghz? 3d mark 2006 3d vantage να ανεβασω την ταση στην μνημη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 3d mark 2006 3d vantage να ανεβασω την ταση στην μνημη ? cpu vcore χρειάζεται να αυξήσεις αλλα οχι παραπάνω 1,55.Τσέκαρε θερμοκρασίες με το core temp!(παντος καλο ειναι για καθημερινή χρήση να μην έχεις υψηλή τάση στον επεξεργαστή ) Για δώσε κανένα screenshot απο cpu-z να δουμε και εμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) cpu vcore χρειάζεται να αυξήσεις αλλα οχι παραπάνω 1,55.Τσέκαρε θερμοκρασίες με το core temp!(παντος καλο ειναι για καθημερινή χρήση να μην έχεις υψηλή τάση στον επεξεργαστή ) Για δώσε κανένα screenshot απο cpu-z να δουμε και εμεις παραθετω screenshot ,θερμοκρασια 37 βαθμοι μεσω everest το πηγα μεχρι 4,1 ghz Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2010 από dkoum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δοκιμασε να ''τρεξεις'' intel burn test στο χρονισμο που εισαι και με τα volt που εισαι γιατι ειναι δυσκολο να εισαι rock stable (απο την εμπειρια μου παντα ) στα 4 με 1,4 .... ασε τα bench ......εκει εβγαζα και εγω στα 4,2 αλλα intel δεν περναγα ....... sorry μιλας για 965 και εγω εχω 955...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δοκιμασε να ''τρεξεις'' intel burn test στο χρονισμο που εισαι και με τα volt που εισαι γιατι ειναι δυσκολο να εισαι rock stable (απο την εμπειρια μου παντα ) στα 4 με 1,4 ....ασε τα bench ......εκει εβγαζα και εγω στα 4,2 αλλα intel δεν περναγα ....... sorry μιλας για 965 και εγω εχω 955...... δεν ηταν σταθερο και το παρατησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δικαιωμα σου ειναι να τα παρατησεις... αλλα θελει το ακριβως αντιθετο υπομονη κ επιμονη για να βρεις που εισαι σταθερος/κρυος/γρηγορος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) δηλαδη αν φτασω εγω stable στα 3.8 ας πουμε ,με τον 940 που εχω (3 ghz) θα ειναι γαματο overclock για την CPU ΜΟΥ? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2010 από STORM1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Να φτάσεις πού ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 στα 3.8 πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Με τι settings και temps είσαι στα 3.62GHz τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ρε συ storm αφού σου είπα τι πρέπει να κάνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 cold μου ειπες, το θεμα ειναι προλαβα να κανω κατι? θα κανω καποιες δοκιμες και θα σας κρατω ενημερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ουφ, μαλλον μεχρι εδω παει. οτι εκανα για 3.8 δεν ειδα φως. 3,716ghz και 1.472 volt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα