NioThe1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 οχι ετοιμο ..... κανενα κομματι δεν ειναι ιδιο .... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 τα 4 Ghz τα εχεις το θεμα ειναι στα ποσα volt και σε τη θερμοκρασιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 εως 56 βαθμους αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να πιασω κ παντα σταθερα..... δεν θελω να τον εχω να ψηνεται.....με αυτες τις ρυθνισεις ακουμπουσε στιγμιαια τους 56 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Guyz, το έχω ξαναπεί, με τέτοιες θερμοκρασίες ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τρου, μέχρι τους 80°C καλά είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 οσο πιο κρυος τοσο πιο καλα !Στο δικο μου απο τους 56 και πανω εβλεπα μπλε οθονες ισως και λογο κακης ρυθμισης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Εκτός κι αν οι 56°C ήταν placebo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εκτός κι αν οι 56°C ήταν placebo. δεν ξερω μπορει να ηταν πλασματικη η θερμοκρασια αλλα η phenom θελουν καλη ψυξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 νεα μητρικη νεα αποτελεσματα με πολυ καλυτερες θερμοκρασιες αλλα ακομα δεν μπορω να πιασω τα 4Ghz κριμα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέχρι πόσο Vcore έχεις εφαρμόσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέχρι πόσο Vcore έχεις εφαρμόσει; εχω φτασει για το γ@μ0τ0 μεχρι κ 1,5250 19*210,20*200,18,5*215 αλλα που8ενα δεν εβγαλε το intel .....οποτε αραξα στα 3,8 με 8ερμοκρασιες οπως ειδες σε full load 50 βα8μους......και με 1,4 vcore..... το cpu-Z γιατι δεν μου δειχνει σε καμια περιπτωση (σε αυτη την μητρικη) σωστα volt? ξερει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις το IntelBurnTest, και με το OCCT μπορείς να τσεκάρεις σταθερότητα. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, μάλλον αναφέρεσαι στο Vdroop. Με πόσο Vcore είσαι τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις το IntelBurnTest, και με το OCCT μπορείς να τσεκάρεις σταθερότητα. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, μάλλον αναφέρεσαι στο Vdroop. Με πόσο Vcore είσαι τώρα; οχι δεν αναφερομαι στο vdroop..... εγω δινω 1,4 κ αυτο δειχνει 1,136 με ενω με το Hardware Monitor (cpuid) μου δειχνει κανονικα την ταση που δινω κ εγω απο bios,δεν εχει μεγαλη σημασια καθως και το core temp μου δειχνει την σωστη ταση...οποτε το cpu-z δειχνει λαθος (κολημενο στα 1,136v). τωρα ειμαι με 1,4 Το intel ομως δεν δινει κ αυτο σωστα αποτελεσματα σε μικροτερο χρονικο διαστημα σε αντιθεση με το OCCT που θελει Stress Test 1 ωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 καλησπερα ειμαι καινουργιος στο oc εχω βαλει το overdrive εχω τον 965 εχω δωσει vid 1.512 και εχω πειραξει τα mhz της μνημης στα 800mhz με 11 cas ολα τα αλλα σταθερα ανεβαζω to multiplier στα 20 και δεν μου το δεχεται τι μπορει να φταιει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 καλησπερα ειμαι καινουργιος στο oc εχω βαλει το overdrive εχω τον 965 εχω δωσει vid 1.512 και εχω πειραξει τα mhz της μνημης στα 800mhz με 11 cas ολα τα αλλα σταθερα ανεβαζω to multiplier στα 20 και δεν μου το δεχεται τι μπορει να φταιει ? Καλησπερα , απο την δικη μου μικρη εμπειρια ξεκινα μονο με την ταση που εισαι κ φτασε το multi οσο ποιο ψηλα παει....αν σε ρηχνει στα 20*200 (4Ghz) τοτε ξερεις πως σε ρηχνει ο επεξεργαστης κ οχι οι μνημες ....βαλτα ολα στις αρχικες ρυ8μισεις κ δωσε μονο vcore + multi να δεις μεχρι που παει ....απο οσα εχω διαβασει κ εγω ως τωρα για ενα σταθερο κλοκαρισμα 24/7 καλο ειναι να μην πας πανω απο 1,5 vcore....αν θες δειξε μας κ θερμοκρασιες κατ αρχην.....οπου κανω λαθος παρακαλω ας με διορθωσει καποιος ..... Με τι ψυξη εισαι ????? Πες αν θες ολοκληρη την ''συνθεση'' σου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα