teopas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 καλημερα και χρονια πολλα εχω κατεβασει το "πολεμος και ειρηνη" το οποιο ειναι 3 ωρες +.......... εχω βρει και εξωτερικους υποτιτλους οταν ομωσ παω να κανω ενσωματωση(avi recomp)....μου παραγει μια ταινια με ενσωματωμενους υποτιτλου μεχρι 2 ωρες και 40 λεπτα.....και εχει χαθει η υπολοιπη ταινια...... φταιει το μεγεθος της ταινιασ??? τι μπορει να γινει γι αυτο???
teopas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 απ οτι καταλαβαινω δεν ειναι προβλημα του προγραματος ενσωματωσης υποτιτλων.............κατι συμβαινει με το μεγεθος της ταινιας
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μήπως έχεις fat32 και στις 2:40 φτάνει το αρχείο στα 4GB ???
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Οι υπότιτλοι είναι σωστοί για το αρχείο αυτό; Έχεις κάνει Preview να δεις αν πάνε σωστά μέχρι το τέλος; Έχεις την τελευταία έκδοση του προγράμματος (AviRecom 1.5.0); Στο Log (Αρχείο καταγραφής) τι σου λέει; Αναφέρει κάποιο πρόβλημα; Δες και αυτό που λέει ο TheELF για το μέγεθος του αρχείου. Μήπως είναι γεμάτος ο δίσκος προορισμού ή ο δίσκος συστήματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.