Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!

Από 25 τίτλους που παρήγγειλα, για μαντέψτε πόσοι υπάρχουν?

ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Βοήθεια από τα κεντρικά... καμμία!!!!!

Τι θα κάνω τώρα αμέσως? Μα φυσικά καταγγελία!!!!!!!

1520 Γραμμή Καταναλωτή

http://www.efpolis.gr

Στειλτε email στο [email protected]

Πήρα τηλέφωνο, το σηκώσαν αμέσως και μου είπαν πως φυσικά μπορώ να κάνω καταγγελία μέσω email. Είναι τόσο απλό!!!!

Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν κατάμουτρα!!!!!!

Σε πηραν τηλεφωνο?η μαιλ?

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μεγαλοι καραγκιοζηδες!!! ειχα παραγγειλει πανω απο 50 τιτλους σε 4 παραγγελιες και μολις με ενημερωσαν τηλεφωνικα οτι δεν υπαρχει ουτε ενας τιτλος διαθεσιμος...

Δημοσ.

Και μένα τα ίδια. Μεγάλο μπουρδ**άκι ο γερμανός. καθόμαστε σα μαλάκες και παραγγέλνουμε και στο τέλος δεν έχουν τπτ... φύγαμε για ΙΝΚΑ, καταγγελία..

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο στις 10:00.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχαν τίποτα, δεν έχουν τίποτα και δεν πρόκειται να φέρουν τίποτα!

Αυτή τη στιγμή γράφω καταγγελία για την παραπάνω εταιρία.

Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν με αυτόν τον τρόπο.

Οι υπάλληλοι διαφορετικών καταστημάτων με ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέο απόθεμα!!!

Είχαν τίτλους (λένε) και φύγαν όλα!

Εγώ έχω κρατήσει και το email και πολλά!! screenshots και διάφορα άλλα που θα φανούν χρήσιμα!!!

Δημοσ.

Ειναι απιστευτο αυτο που κανουν, μεχρι πριν απο 20 λεπτα στο site τους ειχαν τα παιχνιδια με τιμες απο 2,09 και τωρα εχει πεσει παλι το site. Τελικα θα μας πουν τι ισχυει; Ως ποτε θα καλυπτονται πισω απο ενα συγγνωμη λαθος; Δεν εχουν παρει ακομα τηλεφωνο αλλα φανταζομαι οτι το ιδιο θα συμβει σε ολους.

Δημοσ.
Με πήραν τηλέφωνο στις 10:00.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχαν τίποτα, δεν έχουν τίποτα και δεν πρόκειται να φέρουν τίποτα!

Αυτή τη στιγμή γράφω καταγγελία για την παραπάνω εταιρία.

Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν με αυτόν τον τρόπο.

Οι υπάλληλοι διαφορετικών καταστημάτων με ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέο απόθεμα!!!

Είχαν τίτλους (λένε) και φύγαν όλα!

Εγώ έχω κρατήσει και το email και πολλά!! screenshots και διάφορα άλλα που θα φανούν χρήσιμα!!!

Εχω κάνει παραγγελια(οχι για πολλα) αλλα πέρασα και μια βόλτα απο 2 Γερμανους. Στον 1 μπήκα 9 ακριβώς και τότε τσεκαρε η υπάλληλος πια είναι προσφορα. Είχε ομως μονο λιγα και πήρα το Assasin Creed. Στο άλλο πήγα στις 10.30 και είχε κάμποσα. Πήρα πακετο με 2 (πάλι με 2.10). Αυτά από Βυρωνα Καισαριανη.

Δημοσ.

Μόλις με πήραν και εμένα τηλ και μου είπαν με χαρακτηριστική άνεση ""Δυστυχώς δεν υπάρχει τπτ.''''....

Δημοσ.

το ίδιο σας κάνει.

κρύβονται πίσω από ένα όρο αγοράς και όλα καλά.

απλά "μαυρίστε" τους όπου και σε όποιον μπορείτε.

Δημοσ.
Δεν αναβάζεις και το λεκτικό της καταγγελίας για να χρησιμοποιήσουμε όλοι το ίδιο;

Γ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Παρακαλούμε περιγράψτε με σαφήνεια (που, ποιός, πότε, κ.λπ.), το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε ή αντιμετωπίζετε. Αναφέρατε επίσης, οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε χρήσιμη για την υπόθεσή σας (π.χ. εάν έχετε απευθυνθεί και σε άλλη δημόσια αρχή, εάν έχετε προσφύγει ενώπιον των δικαστηρίων, κ.λπ.):

Το πρόβλημα αφορά την διαφήμιση του Γερμανού και την προσφορά του για παιχνίδια όλων των κονσολών με 2.10 ευρώ. Χθες παρήγγειλα μέσω του site του καταστήματος κάποιους τίτλους για Wii, και σήμερα παίρνοντας τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας διαθέσιμος, και ούτε πρόκειται να φέρουν!! Το κατάστημα είναι του Γερμανού XXXXXXXXX (EΔΩ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ). Είναι δεδομένο πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάνουν γκρίζα διαφήμιση, και στη συνέχεια πολύ απλά δεν έχουν απόθεμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ".

Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Απαιτώ να ελέγξετε το αίτημά μου και να με ενημερώσετε. Το ίδιο πρόβλημα έχει πολύς ακόμη κόσμος και είναι ΝΤΡΟΠΗ κάποιοι να κοροιδεύουν έτσι τον κόσμο, κερδίζοντας "δημοσιότητα" και κάνοντας διαφήμιση (μόνο το αντίθετο καταφέρνουν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...