F33L Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εγω στο παρελθον ειχα παρει παιχνδια ετσι για xbox-ps2 τα ειχα παρει απο 2 μεχρι 7 ευρω και ηταν ολα παιχνδια (τοτε) τουλαχιστον 2ετιας. απλα ξεστοκαρουν την σαβουρα δλδ γιατι τα καλα τα βαρουσαν κανονικα, παντως γενικα ο γερμανος ειναι εντελως ασοβαρο καταστημα και απορω με οσους ψωνιζουν απο εκει μα δεν παιζει ρε φιλε να τα δινουν ολα 2.09 .. αλλο 5 & 7 και αλλο 2.. θα το δειτε απο αυριο..
Droidlock Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνω για τα καταστηματα Γερμανος οτι ειναι σε αλλο κοσμο. Απο εκει και περα στις 5 πρωτες σελιδες ( για xbox 360 ) απο οτι ειδα ειχε τα παιχνιδια με την τιμη που λετε, αμα ηταν λαθος ειτε θα ηταν σε ενα ειτε σε ολα πιστευω. Εγραψαν λαθος τιμη σε εικοσι παιχνιδια απο τα 200 που ειχαν στο site;
katcos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνω για τα καταστηματα Γερμανος οτι ειναι σε αλλο κοσμο. Απο εκει και περα στις 5 πρωτες σελιδες ( για xbox 360 ) απο οτι ειδα ειχε τα παιχνιδια με την τιμη που λετε, αμα ηταν λαθος ειτε θα ηταν σε ενα ειτε σε ολα πιστευω. Εγραψαν λαθος τιμη σε εικοσι παιχνιδια απο τα 200 που ειχαν στο site; Οψόμεθα.... BTW μπραβο στον leftys για το θέμα
shadowfax-1- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Απο e-germanos μπηκα και εγω και ειδα κανονικα 2.09 €. Αλλα νταξ οχι τπτ παιχνιδια της προκοπης.Απο την αλλη το ps3 ειναι ποσο...3 χρονια στην Ευρωπαϊκη αγορα;Ε νταξ τα περισσοτερα ειναι απο τα πρωτα(κατι MGS4 για Ps3 κατι pro08&NFScarbon2...) Παντως εστω και ετσι καλυτερα να παει να το παρει κανενας με 2€ παρα να τους μεινουν.
leftys Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Οψόμεθα.... BTW μπραβο στον leftys για το θέμα παιδες εκανα και γω παραγγελια απο το site (ενταξει, "σηκωσα" πολλα, συνολο παραγγελιας 26 ευρω!!!) και περιμενω... αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στο μηνυμα που ερχεται μετα την παραγγελια δεν αναφερεται το συνολικο ποσο της παραγγελιας και ετσι δεν εχω καποιο αποδεικτικο οτι η τιμη ηταν τοσο χαμηλη... ...ας ελπισουμε οτι οντως ξεστοκαρουνε και θα μας ερθουν τα παιχνιδια!
GoldenEye Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 καθιστε ρε παιδια δηλαδη αυτο το πακετο http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=44303&selectedCategoryId=623 που επαιζε περι τα 80 με 100 ευρω αυτος το δινει 2.09;
lakisss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Mολις με πειραν τηλεφωνο απο το τοπικο καταστημα germαnos εφυγα σουμπιτως για παραλαβη......
sintalkas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά μην χαιρέστε δεν είναι σίγουρο οτί θα παρέτε κανένα στα χεριά σας μιας και είναι γνωστό οτί τα τσεπώνουν οι υπαλλήλοι με το που βγαίνουν ... για αυτό πολλά μαγαζιά ήδη "ξεστόκαραν".Ας το ελπίζουμε πως θα πάρουμε στα χέρια μας εστώ και ένα και εγώ εκανά μεγαλή παραγγελία και θα είμαι ευχαριστημένος αν έστω παραλάβω τα μισα.. edit:ρε παιδια πως μπορω να βαλω αντί για παραλαβή από το κατάστημα ,να έρθουν με αντικαταβολή στο σπίτι?
kostas___ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. Άρχισαν οι ακυρώσεις.
GeorgT. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 αν απο αυτα που επέλεξα τελικά δεν θελω να πάρω καποιο , αν έρθουν, λέτε να γίνεται?
louben Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Κλασικα και εμενα με πηραν τηλεφωνο στις 9.30 και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα απο αυτα που παρηγγειλα(οχι οτι τα περιμενα)>.Πιστευετε οτι υπαρχει καποιος που θα παρει το παιχνιδι με την τιμονιερα η το time crisis(ps3) με το πιστολι στα 2 ευρω?Κλασικη χουστια του γερμανου και των golden boys γενικως.ΤΑ τσεπωσαν οι υπαλληλοι(αν υπηρχε κατι).
h4wk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Kαι τί σας είπαν; Αν δεν υπάρξουν ποτέ; αυτοί δεν είναι υποχρεωμένοι να τα βρούν;
z3et Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παρηγγειλα και εγω 10 games (20 και κατι ευρο συνολο). Τραβηξα και μερικες φωτος για παν ενδεχομενο... περιμενουμε τωρα...
sakis.kom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!! Από 25 τίτλους που παρήγγειλα, για μαντέψτε πόσοι υπάρχουν? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!! Βοήθεια από τα κεντρικά... καμμία!!!!! Τι θα κάνω τώρα αμέσως? Μα φυσικά καταγγελία!!!!!!! 1520 Γραμμή Καταναλωτή http://www.efpolis.gr Στειλτε email στο [email protected] Πήρα τηλέφωνο, το σηκώσαν αμέσως και μου είπαν πως φυσικά μπορώ να κάνω καταγγελία μέσω email. Είναι τόσο απλό!!!! Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν κατάμουτρα!!!!!!
ManKal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται με τις online παραγγελίες, αλλά εγώ σήμερα το πρωί κατάφερα και πήρα στα χέρια μου, αφού προηγουμένως πήγα σε πέντε καταστήματα, έξι τίτλους για το wii. Γενικά, απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν πολλά. Α! Σε ένα κατάστημα μου είπαν ότι έχουν κάνει παραγγελία από τα κεντρικά και την Πέμπτη περιμένουν και άλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.